|
|
שאלה, אם יש זוג לא נשוי, שהם רק בקשר מחייב ולא חתמו על שום הסכם, חוזה ובלה בלה.. הם מחליטים להביא ילדים לעולם ואחרי כמה שנים הם נפרדים.. האישה עדיין יכולה לתבוע את הגבר בשביל מזונות?
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 15-01-2014 בשעה 16:32.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
כן, האישה יכולה לתבוע את הגבר למזונות לאחר פרידה גם אם לא חתמו על שום הסכם
תקרא על המושג "ידועים בציבור"
http://www.get.what2do.co.il/Page16958.asp
http://www.get.what2do.co.il/%D7%9E%...1%D7%95%D7%A8/
נערך לאחרונה על ידי GA20; 15-01-2014 בשעה 17:13.
זה שיש אישה דומיננטית בחיים של מישהו זה לא מחייב שהיא חייבת להיראות רע חחח אני בטוח שכל אחד מאיתנו פה לא היה מייחל לעצמו אותה כאישה דומיננטית וגם כלא דומיננטית חח סורי אבל ככה זה...
שמונה שעות זה המון בדיוק בגלל שאני מתחשב בעובדה שאני עובד בעבודה פיזית, אבל אני עובד יותר מ8 שעות בממוצע.
ואני יוכל לגור במתכונת הזאת מספיק זמן כדי לחסוך מספיק כסף כדי שאני יוכל גם להחזיק דירה משלי מבלי להגיע למצב ש4 אלף שקל בחודש זה הרבה וזה עלוקה על הצוואר, וגם כדי שאני יוכל לקנות לעצמי את האוכל שלי בחופשיות וגם כדי שאני יוכל להתפנות לפנאי שלי מתי שאני רק ירצה...זה התכנון "הרחוק" שלי...הוא לא באמת רחוק, האמת שהוא דיי קרוב, פשוט אני מחכה בסבלנות מהסיבות שלי![]()
מסכים עם רודני, ממה שראיתי אליוט הולס הוא וואחד טמבל עם שיגעון גדלות
You feel intimidated asshole?
כי יש לו נסיון עם בחורות יותר מניקולס וסניה ביחד. וכשאני אומר נסיון אני מתכוון מערכות יחסים מורכבות, קשיים ונישואים ארוכים.
ולא, הוא לא גילה את זה מלדבר עם בנות 14 במזרקה בדיזינגוף.
זה שהוא בחר בבחורה מכוערת מבחינתי לא משנה כלום מהערך שלו. ואני חושב שאתה סתם טוחן מים,
כי ממילא, בשום סרטון שלו הוא לא מסביר על צעדים להשיג את הבחורה, הוא בסך הכל שולח אותנו - "לכו לצבור נסיון".
בשום סרטון הוא לא אומר תגיד לה ככה, תעשה לה ככה. מעולם לא אמר זאת. הוא אמר "תדבר עם 100 בנות היום, ומחר אתה תדע איך לדבר"
הוא בעצמו לא מסיק מעצמו אחד כזה שאלוף בזה, הוא שולח אותנו, לכו לעשות משהו מסוכן, לחוות.
אני חושב שבכלל לא טרחתם להקשיב לסרטונים שלו.
..Everyone Loves You When You're Dead..
מי זה בכלל שאתם מלקקים לו ומאזינים לסרטונים שלו אין דבר כזה לדעת לדבר עם בנות , זה שתצאו ותטרידו בנות ברחוב או תפתחו שיחות נואשות עם בחורות בכוונה לא יקדם אותכם לשום מקום (רק ידרדר אותכם).
במקום זה תקשיבו לאנשים כמו ZYZZ שלא משנה מה הם יגידו בנות ימרחו עליהם כזה בן אדם אתם רוצים להיות.