קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. סקר: האם היית קונה אקסבוקס360 ב2699 ש"ח?
    על ידי razer911 בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-06-2006, 14:20
  2. משו חשוב על הילד שמת ברכבת כל מי שגבר
    על ידי Offer בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 21:56
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 50 מתוך 50

היית ברכבת - עמוד 4

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    קודם כל סתום תפה לפניי שאני מוריד לך איזה כאפה, אל דבר כאילו שהרשתי לך לפרסם עליי משהו

טיילר פרסם אותך ואתה בכית כמו איזה THOT ואתה רוצה לפרסם אחרים עכשיו...

ראית שאף אחד לא מסכים איתך לגביי מהפורום פה אז אתה הולך לחפש תגובות אחרות מפורומים אחרים.

תאמת אבל זה לא מפריע לי,מה שמפריע לי זה שבפורום אחריי כמה דקות של ההסתכלות על האשכולות שמה רוב האנשים ממורמרים כמוך ואין שמה בחורות,הכל שנאה נטו.תסביר לי איך אנשים ממורמרים ששונאים את החיים וכמעט כל דבר יכולים בכלל לתת ביקורת על משהו?או ללמד אנשים להיות מצליחים?

אני מסכים שתפרסם אותי רק בפורומים ניטראליים או במקומות שיש שמה בחורות, לא מפריע לי שתפרסם גם בפורומים מתחרים אחרים.

http://www.f-----xp.co.il/showthread.php?t=14633691

(אם אתה רוצה לראות תגובות אחרות,אגב סקוטיגירל זאת סתם איזה בחורה אחת שהכרתי דרך אפקספי שגרה במקרה לא רחוק ממני,ולדעתי היא נראית סבבה לחלוטין)

אבל אל תפרסם אותי בפורומים של ילדים ממורמרים שמחפשים את מה לשנוא

תמצא אתר נורמאלי לפרסם,ופתח שתי אשכולות,אחד שלם שלי נטו,ואחד שלך ושלי ביחד,שאל אותם מי נראה יותר טוב

נ.ב אם תעז אפילו לפרסם בפורום המורמר המוזר הזה עליי משהו,אני ימצא תמונות שלך דרך אידי נחוי וסמוך עליי שזה לא יגמר בטוב
    טיילר לא פרסם תמונות רגילות שלי כמו שאתה ראית. הוא ערך את הפרצוף שלי לפורנו של הומואים. אני בחיים לא יעשה דבר כזה. כולה דיון עם תמונה שלך ויגיד להם לדרג אותך. למה אתה מפחד כל כך? מפחד לשמוע את האמת בפרצוף? מבין למה אתה BLUEPIL. אני פירסמתי תמונה שלי בPUAHATE ב2012 וביקשתי שידרגו. אני לא פחדתי לרגע. ולמרות שלא קיבלתי תגובות טובות במיוחד זה היה טוב בשבילי כי ידעתי את האמת

רוב הפורומים הם BLUEPIL ולא יגידו לך את האמת

עם אתה באמת רוצה לבחון את עצמך אז תעשה פרופיל באתר הכרויות כמו POF תחכה חודש בלי לעשות כלום ותראה כמה הודעות אתה מקבל

אני לא יפרסם שמה עם אתה לא מרשה. אבל רק שתידע שאתה כוסית ופחדן כמו שחשבתי

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אבל בו רגע נניח בכל זאת שאני נראה גרוע,ושאתה צודק בקשר למה שאתה אומר עליי

אני רק רוצה להבהיר משהו לפניי שאני ממשיך,בגלל שאחת האמונות החזקות שלי זה ה LMS, ה LAW של הקודש הזה הוא שאנשים שנראים טוב מושכים אנשים אחרים שנראים טוב (ברוב המקרים כן,אבל לא נתחיל עכשיו לספור את כולם).יש מצב שאתה עדיין לא הגעת למסקנה הזאת,אבל ככל שתתפתח מנטאלית או תצבור ניסיון אתה תבין שזה נכון(אבל אני נחמד,אז אני יניח עוד פעם שאתה יודע את כל זה כבר).

בקיצור,אנשים מהמעגל החברתי שלי:

אם אתה לא מאמין לי,אני מוכן גם לתת פייסבוק ושתלך לדבר איתם אחד על אחד

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    טיילר לא פרסם תמונות רגילות שלי כמו שאתה ראית. הוא ערך את הפרצוף שלי לפורנו של הומואים. אני בחיים לא יעשה דבר כזה. כולה דיון עם תמונה שלך ויגיד להם לדרג אותך. למה אתה מפחד כל כך? מפחד לשמוע את האמת בפרצוף? מבין למה אתה BLUEPIL. אני פירסמתי תמונה שלי בPUAHATE ב2012 וביקשתי שידרגו. אני לא פחדתי לרגע. ולמרות שלא קיבלתי תגובות טובות במיוחד זה היה טוב בשבילי כי ידעתי את האמת

עם אתה באמת רוצה לבחון את עצמך אז תעשה פרופיל באתר הכרויות כמו POF תחכה חודש בלי לעשות כלום ותראה כמה הודעות אתה מקבל

אמרתי שתפרסם אותי איפה שבא לך,רק במקומות שיש שמה בחורות ולא אתרים של אנשים ממורמרים

ואם אתה מפרסם,תפרסם אחד כולו שלי ובנפרד תפרסם עוד אחד שלי ושלך ביחד,תשאל על הדרך מי נראה יותר טוב

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אמרתי שתפרסם אותי איפה שבא לך,רק במקומות שיש שמה בחורות ולא אתרים של אנשים ממורמרים

ואם אתה מפרסם,תפרסם אחד כולו שלי ובנפרד תפרסם עוד אחד שלי ושלך ביחד,תשאל על הדרך מי נראה יותר טוב
    אין אתרים של בחורות כי בחורות לא מבזבזות את הזמן בגלישה בפורומים אחרי גיל 12 בערך. ככה זה שיש לך 200 אנשים מהמין השני שמתים לך על התחת

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ---
    לייקים
    8
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה

Puahate, או sluthate נכון לעכשיו זה אתר של אנשים ממורמרים ומתוסכלים ששונאים את כל העולם ובעיקר את מי שחולק איתם את התחתית של האנושות.
    אנשים שהגנים שלהם לא אמורים לעבור הלאה.

אם זה מעניין אותך תקרא על הברירה הטבעית ותבין למה אני מתכוון.

כל מה שהוא יפרסם שם יכניס את המסכנים האלה לאטרף והם ינסו להוציא לו את החשק לחיות בכל מחיר.
    קראתי פה ושם אשכולות. פשוט ביזיון שהאתר הזה קיים.

עם כמה שאני אנטי WK, אני ממש לא אנטי בחורות, והאתר הזה כולו אתר של אנשים שבחורות לא מסתכלות עליהן ככה או ככה.

זה בדיוק כמו הילדים האלה שמחרימים אותם, אז בתגובה הם אומרים ״ זה לא אתם שמחרימים אותי, זה אני שמחרים אתכם״.

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,190 | הודעות: 8,151,772 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect