מסכים עם השמן מהגלאקטיקוס
זוכרים את מכבי תל אביב של 99-200 ?
שאמרו שבונים על צעירים והם כמעט ירדו ליגה? לאט לאט נמאס להם מהבניה על צעירים והם ניסו לשלב טיפה צעירים והרבה נסיון
מנצסטר מאבדת סדר ולשחקנים נמאס מלשמוע ת'קול של סר אלכס פרגסון
די שילך
מסכים עם השמן מהגלאקטיקוס
זוכרים את מכבי תל אביב של 99-200 ?
שאמרו שבונים על צעירים והם כמעט ירדו ליגה? לאט לאט נמאס להם מהבניה על צעירים והם ניסו לשלב טיפה צעירים והרבה נסיון
מנצסטר מאבדת סדר ולשחקנים נמאס מלשמוע ת'קול של סר אלכס פרגסון
די שילך
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
|
|
יואב תעשה לי ילד.
איזה ניתוח סטייל שגיא כהן
נכווןן??!?!?!?!
הדי שילך היה בדיוק שגיא יווו
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
SuB
במחזור הראשון של ליגת האלופות השלמתי עם זה שלא יהיה
תואר העונה אולי חוץ מהגביע האנגלי או גביע הליגה
אבל עדיין אסור לאבד תקווה
ותאמין לי .. שאני מתעצבן על זה שהקבוצה קמצנית יותר מכולם פה
יצא דור גדול של כדורגל שבסופו של דבר הביא את ליגת האלופות
מהנוער של הקבוצה ( נווילים,בקהאם,סקולס והחבורה )
אבל לא הבינו שאי אפשר יותר להסתמך על זה ועל המציאות של פרגי
זה לא שהוא נהיה גרוע ... כל השאר פשוט השתפרו
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
הואו עומד במקום עם הקיבעון שלו
פשוט בושה
שיצא קצת מהיבית לא פלא שהילדים שלו לבנבנים והאו אדמדם
הוא תקוע בשיטות של שנות ה90 המוקדמות
Wake Up MAn we hate u
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
זו הסיבה שהוא עדיין תלוי בשאריות גמר 99.
גיגס איך להגיד גמר את הסוס,אולי הוא יתן 10 משחקים טובים בעונה וגם זה בספק,סקולס כבר איבד את יצר הגינגיות שלו ולא מספק כל כך סחורה.
הם אולי עושים בנכון עם הרכישות של החבר'ה הצעירים כדוגמת רונאלדו ורוני ופארק שברור שיניבו תוצאות בעתיד,אבל אם מסתכלים על הווה כלומר השנה והשנה הבאה למנצסטר אין ממש סיכוי מול צ'לסי,ברצלונה,ריאל מדריד מילאן יובה ובאירן שאלו בואו נגיד הטופ של הכדורגל האירופי כיום,מבחינת הכמות כישרון שנמצאת בקבוצות האלו מנצסטר לא יכולה להתחרות וראינו את זה טוב מאוד בשמינית הגמר בשנה שעברה מול מילאן,שמנצסטר פשוט לא הצליחה לייצר מצבים מול מילאן ולהגיע למצבי הבקעה.
כנראה שבמנצסטר בונים על העתיד והם מנסים לזכות פעם בעשור בליגת האלופות שזה דבר די מכובד מבחינת עצמו,אבל בתור אחד המועודנים הגדולים בעולם ואחד מהרווחים בעולם הם חייבים לקנות שחקנים שיגיעו במקום גיגס וסקולס וכל שאר המזדקנים וחשוב שאלו יהיו שחקנים עם ניסיון אירופי,לגלייזירים אין מינוס בבנק הם יכולים לבזבז כמעט כמו רומן ולהביא שחקנים בדיוק כמו שהוא הביא-צעירים מוכשרים שיש להם ניסיון והם רוצים לכבוש את הפסגה.
אלירן, בשביל קבוצה עשירה כמו היונייטד, ממש לא מספיק התואר האירופי פעם בעשור.
אתם אולי לא מבינים את זה אבל המועדון הזה יכול להוציא כספים לפחות כמו ריאל מדריד או צ'לסי, הם כל שנה ברווחים ואף פעם לא מפסידים כסף, ככה שאין להם בעיה לשפוך, הם פשוט לא עושים את זה. אני לא מבין לאיפה הולך כל הכסף.
במועדון כזה הדרישה לתארים צריכה להיות תמידית! בדיוק כמו בריאל מדריד של העשור האחרון ובצ'לסי של ה3 שנים האחרונות.
אני אקח לדוגמא את ריאל כי היא פשוט הקבוצה שאני מכיר הכי טוב (מן הסתם כן?) אחרי אליפויות אירופה מרשימות ביותר ב99/2000 וב- 2001/02 עם כדורגל סוחף והכל, בדיוק כמו מנצ'סטר ב98/9 רק ההבדל הוא שחארי הדעיכה, ריאל השקיעה מהכסף שיש לה (ויש לה) כדי לחזור מידית לטופ, לא שזה קרה בשנתיים האחרונות, בעיקר בגלל רכש כושל, אבל השנה זה קורה ואני מבטיח לך שזה סגל גם ל5 שנים הבאות לפחות (רוביניו, באפטיסטה, דיוגו, ראמוס וכו...) אבל מנצ'סטר פשוט לא עשתה את זה, נשארה תקועה וחשבה שזה יבוא.
בקיצור, שיתחילו להשקיע כסף מדי שנה, ושתהיה דרישה תמידית לתארים, כי אני באמת מעדיף אותם כקבוצה האנגלית הבחירה על פני צ'לסי. (כיף להשפיל אותם בליגת הלופות כמו אז =])
מממ תבינו
זה יפה שיש
אבל מלקולם (X) גלייזר רוצה להחזיר את ההשקעה שהוא שם בקנייה של המועדון
אני לא זוכר כמה זה היה .... אבל זה היה סכום מטורף
וזה אומר שמעכשיו הוא מתקמצן רצח כי כל הרווחים הולכים לכיס שלו
זה לא כמו מועדונים אחרים שהבעלים שמים את הכסף בשביל המועדון
הוא שם את הכסף רק כדי להרוויח לעצמו
בגלל זה כל ההתנגדות של האוהדים
אתה חושב שאני שמח מזה שהקבוצה קמצנית ?
זה ממרר לי את חיי הספורט :\
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אתה צודק בהחלטנכתב במקור על ידי SuB
מנצ'סטר כבר לא מלהיבה ואפילו משעממת ממש לא כיף לראות אותה והיא לא מראה צדעים של נסיונות לחזור
אממ הדגשתי משהו שם כי הייתי חייב להוסיף קצת צחוק
מישהו צריך לספק את רצונותיהם המיניים של הגלייזרים וזה לא היופי המולד שלהם אז כל הכסף הולך ל..
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אני מודע לזה שהיונייטד רווחים מאוד,כמעט כל שנה הם מתמודדים עם ריאל על התואר הזה.
אבל כל התפיסה שם מיושנת,במיוחד בעמדת המאמן,פרגוסון חייב לפנות תמקום שלו למישהו אחר,אחרת מנצטסר עדיין תהיה תקועה בכדורגל מיושן.
הבעיה היא במנצסטר נראה לי בגלל הדעיכה בשנים האחרונות היא ששחקנים לא ממש רוצים להגיע למנצסטר של פרגוסון כי הוא ידוע כמאמן לא חביב מיוחד הם מעדיפים את הכסף של רומן ואת מוריניו כמאמן או את לושה ואני מאמין שיש קשר איכשהו בגלל ששחקן יעדיף ללכת לקבוצה מציחה כמו צ'לסי או בארסה או יובנטוס או באיירן או ריאל שכרגע מצליחות והם כמו שאמרתי הטופ מאשר לשחק במנצסטר שהיא נכון לעכשיו די אפורה.