וואי השלב של נורמדני כל כך טוב!!!!!!!!!! לקח לי איז שעה וחצי לעבור אותו, ונהנתי מכל רגע!! פיי איזה כיף...
עכשיו אני תקוע באיזו משימה שאני צריך לסגת... בע זה קשה
וואי השלב של נורמדני כל כך טוב!!!!!!!!!! לקח לי איז שעה וחצי לעבור אותו, ונהנתי מכל רגע!! פיי איזה כיף...
עכשיו אני תקוע באיזו משימה שאני צריך לסגת... בע זה קשה
|
|
אויי נורמנדי היה מעולה,פשוט מצוין,אהבתי את החבל הזה שמטפסים עליו להר הזה,אבל הלחחימה שם אדירה אין אתה ממש מרגיש כאילו באמת אתה שם.
אגב השלב Hill 400 מדהים וקשה בטירוף שעה אולי לקח לי לעבור אותו מרוב הגרי'ז[סורי נהייתי מושפע מהמשחק]שבאים לשם איזה מיליון נראה לי חחחח אבל משחק בן זונה,מהנה בטירוף.
משחק ענק חח אני רואה אתם כבר בשלבים מתקדמים אני רק היום התחלתי לשחק ולצערי לא היה לי זמן אני רק בהתחלה אבל אין כבר מהתחלה רואים איזה משחק ענק יאללה אני יזוז לשחק עוד מעט..
Indianapolis colts Champions!!!
המשחק הכי יפה בעולם
משחק לפנים ממש אני לא נושם ממולץ לאוהבי היריות למה אתה מחורר שמה חופשי חבל"ז ממש כיף
אני רוצה את Multi
גשם של עופרת יצוקה.
שמעו אחים שלי ניסיתי את הסידיקי שיש פה... הורדתי גנרטור ניסיתי עוד 3 ולא עבד יש לי בעיה במשחק...!!!!!!!
למישו יש דרך לתקן תבעיה אולי?!?!?! שיו זה שיא הדחוףףףףף!!
משהו בבקשה יכול להביא לינק כי מה שיש בהורדות לא עובד...
יש גמרתי תמישחקמישחק סוס אבל אני הכי אהבתי איך שהעשן ניראה
![]()
סיימתי כרגע את המשחק, משחק טוב ביותר עם מלא אקשן.
המשחק באמת מכניס אותך להוויה של מלחה"ע 2.
טוב מממ זה משחק שיא הטוב ממש אחד הובים ששיחקתי השנה... אבל שמעו משו אני לא בטוח שהורדתי את cod2 אלא אץ cod ... אני צריך שתתארו לי נגיד בשום מקום גם בהתקנה ובהכל לא היה כתוב כלום cod2 רק cod... אז אני לא מבין תתארו לי קטעים...
כנס לגיים ספוט ותבדוק תמונות...עד כדי כך קשה? ואיך אתה לא יודע מה הורדת??נכתב במקור על ידי SaPaK_HaMaNuShIm
בטורנט בייטס היה כתוב שזה cod2... אבל אני לא חושב כי לא היה כתוב כזה דבר בהתקנה תגידו לי דבר אחד... שהתקנתם זה התקין לתיקיה call of duty 2 או call of duty??? לי זה בלי ה2 זה להמ אני לא חושב שזה השני ....בכל זאת זה משחק חיה
זה תיקיה של call of duty 2 ולא בלי ה 2
והמשחק הזה חיהההההההההה ביותררררררררר
אני עדיין בשלב של ה D-DAY איזה קשה זה ועוד זה על רמה רגולר
משחק חיה גרפיקה יפה רצח
המשחק של מלחמת העולם השנייה שאני באמת משחק אותו עד הסוף
////:Boxing:
FUCKyou
////:Boxing:
תגידו איך אפשר להיכנס לסרברים של CO2
זה תמיד אומר לי הסיידיי קיי לא בסדר..
צריך סידי מקורי...=\