כנ"ל לגביך!!!נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
יובנטוס
מילאן
אינטר
ברצלונה
ריאל מדריד
מנצ'סטר יונייטד
צ'לסי
ארסנל
ליברפול
אחר
כנ"ל לגביך!!!נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
|
|
נכתב במקור על ידי michal
הלוווו שששש יאוהדת ארקדי גיידמק
הלוואי יברח מהארץ עם כל הכסף של בית"ר ותירדו ליגה תעשו טובה למדינת ישראל![]()
על זה את לא יכולה להגיד כנ"ל עליי![]()
![]()
אחח אחח כמה קנאה יש בך אה?! לא נורא זה יעבור מתישהו...נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
למה אני לא יכולה להגיד לך לסתום? הנה תיסתום!!!
חולה על יובה.. אז מילאן.. בעעעעעעעעעעעע
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחנכתב במקור על ידי michal
במה יש לי לקנא בקבוצה כמו ביתר ירושלים מסכנה כזו אפורה מסריחה פראית עם שחקנים כמו ליאור אסולין מליקסון טוטואנה וכול הנגרים שבקבוצה שאני אוהד משחקים שחקנים כמו פאבל נדבד,זלאטן איברהימוביץ,פטריק ויירה,טרזגה,דל פיירו,אמרסון,זאמברוטה וכול המופלאים מטורינו?
תסבירי לי במה יש לי לקנא?בטח שלא ב"קבוצת כדורגל" שאת אוהדת או לפחות ככה את טוענת,בטח את עוד אחת מנספחי גיידמק...טוב לכו תבינו אוהדי כדורגל ישראלי ובמיוחד אוהדי בית"ר
אלירן היא לא מנסחפות גאיידמק אני עוד זוכר אותה לפני.. היא גם ירושלמית אם אני לא טועה לכן קל לה יותר.
ביתר משחק דווקא כדורגל טובבזמן האחרון. לא ברמתה של יובה אבל דווקא משחק טוב
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
וואטאבר זה לא משנה לי אם היא באה עם גיידמק או בלעדיו
חוץ מזה עשית חטא שהזכרת את יובה וביתר באותה שורה ותאלץ לשלם עליו חחחחחח
חח מה נראה לך שבגלל גאיידמק אני אוהדת בית"ר?! פחחח
מאז שאני זוכרת את עצמי אהדתי ואני עדיין אוהדת את בית"ר!!!
נכון באמת עשית חטא שהזכרת את יובנטוס ובית"ר באותה שורה...פשוט גועל!! תבקש מהר סליחה מבית"ר...להזכיר את בית"ר עם קבוצה כזאת? ה' ירחם..!
טוב יאללה חאלאס עם הויכוח הזה...תראה בכלל מה הנושא של האשכול...אני אמרתי את דעתי שאני שונאת את סכנין...זהו סאלאמת!
נכתב במקור על ידי michal
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי בית"ר העגלות אפילו לא עשירית מהרמה של יובה
נכתב במקור על ידי michal
חחחח יופי שאת זוכרת שאת אוהדת ביתר,חשבתי שאתם סנילים או משו כזה
חחח יובה וביתר באותה שורה חחחח באמת שאני לא רוצה להגיב לך על זה יצא שאני מקלל ולא נעים אני יאבד תתפקיד שלי ומזה לא בא לי להיות מובטל פורום
ראיתי מה הנושא של האשכול אבל כאן הכול מפתפתח אחרת,לדעת יאת שונאת את סכנין מסיבות גזעניות ופולטיות ולא בגלל שהם קבות כדורגל גרועה או סומטינג אלס כאילו דה.
שלום שלום ולא להתראות ואל תדאג אמר הדג יהיה טוב אמר הדוב יש לי עורך דין כריש
נערך לאחרונה על ידי Gigi Buffon; 01-12-2005 בשעה 04:19.