לא עולה כסף אבל אתה גם התמניאקת.. אני זוכר בפורום שכולם רצו דרך להפעיל תמשחק בלי ניתוק הכוננים ואתה קראת לכולם נאבים ושאתה מצליח להפעיל בלי הניתוק כוננים ולא אמרת איך למרות שביקשו..נכתב במקור על ידי Neo
אז למה שיעזרו לך אם לא עזרת לאחרים ? =/
לא עולה כסף אבל אתה גם התמניאקת.. אני זוכר בפורום שכולם רצו דרך להפעיל תמשחק בלי ניתוק הכוננים ואתה קראת לכולם נאבים ושאתה מצליח להפעיל בלי הניתוק כוננים ולא אמרת איך למרות שביקשו..נכתב במקור על ידי Neo
אז למה שיעזרו לך אם לא עזרת לאחרים ? =/
|
|
משפט חכם אמרת פה צריך להפוך את זה לפיתגם סיני עתיקנכתב במקור על ידי Born2Kill
![]()
בכל אופןו אני מזה מבואס שהמישחק לא עולה אצלי אז ניסיתי אצל אח שלי וזה עובד וההבדל היחידי זה שיש לו מחשב חרא ולי יש מחשב טוב...
תגיד מה אתה דיסלקט?נכתב במקור על ידי Born2Kill
אמרתי שאני הפעלתי בעזרת DT4 וזהו ולא שום דרך אחרת זה שאתה מבין מהתחת זה לא אשמתי אין פה שום טריק זה רק שמים ב DT4 מתקינים שמים סיראל וזהו !
עריכה : תסתכל אפילו בדיון הקודם שאמרתי שהפעלתי רק בעזרת DT4
נערך לאחרונה על ידי Neo; 06-12-2005 בשעה 15:53.
וואי וואי כמה ילדים מסכנים ומפגרים במקום אחד
זה כבר לא מצחיק זה עצוב כמה טיפשות יש היום בעולם האינטרנט הישראלי
נו טוב מדינה של קופים
DT4 הוא כמו הדאמון הישן ? או יש שינוי ?
באימא שלכם תעזרו לי לעבור את הבוס השמן הזה אני קופץ עליו עושה הריגה מהירה פוגע בו וזה בקושה מזיז לו למישו יש דרך בבקשה תעזרו אל תהיו מאנייקים
נערך לאחרונה על ידי הבוס; 06-12-2005 בשעה 16:55.
סיימתי להוריד תמשחק מהפאב ושאני מחלץ אותי זה כותב לי "רק מערכת קבצים NTFS קוראת קבצים של 4 ג'יגה" משו אני יודע...
עזרה.!
WTF
אני ניתקתי כוננים מהמחשב, בהתחלה עבד. אחרי יום שאני פותח את המחשב, נכנס בסבבה לנסיך הפרסי, מחכה שהסטארפורס שוב ידפק ולא יזהה את הכוננים...בום! המחשב נכבה! עושה ריסטרט. ככה איזה 4 פעמים! ויש לציין שזה לא הפעם הראשונה זה קרה לי לפעמים עם X3...מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה?
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
חחחחח ולמה זה? כי אני אמרתי לך את האמת לך תבדוק לבד את הדיון הישן ותיראה שצדקתינכתב במקור על ידי Born2Kill
וגם פתחו את הדיון הזה שיעזרו לאנשים ובמקום זה כל אחד כאן מחביא סודות ולא מגלה לאנשים אחרים איך הוא עבר את השלב ... אז בשביל מה בכלל הדיון הזה?
נכתב במקור על ידי Neo
צודק בהחלט מה זה פה מסתירים סודות וזה
פה זה הדיון הראשי של המשחק פה צריך לעזור לאנשים שיש בעיות בהתקנה ובמשחק
מה זה גם אני נתקעתי בבוס ואני באתי לפה כי חשבתי שיעזרו לי לגלות אולי איך לעבור אותו אבל כנראה שבפורום הזה לא נותנים עזרה...סבבה...עיקר מאיימים בבאנים במקום לנסות לעזור..מה נהייה??!?!>:o
הבוס השמן לא כזה קשה לא מבין מה הקטע...
אתם עולים פעם אחת בדרך אחת כדי להגיע אליו, נותנים בו 3 מכות בכל פעם, כשנהיה זום פשוט תלחצו מהר על הכפתור השמאלי בעכבר, כמו שעושים quick kill....
יש שתי דרכים להגיע אליו לראש... אחרי שתעשו דרך אחת הדרך תיהרס או משהו, ותצטרכו לעשות את השנייה...
אחרי זה אתם סה"כ צריכים להרביץ לו... ואל תהיו יותר מידי רחוקים בקטע הזה למה החרב שלו ארוכה, וכשאתם קרובים הוא לא משתמש בה, ושתדלו להיות מאחוריו ושלא יידרוך עליכם... בסוף אתם סה"כ צריך לעשות עוד 4 מכות כאלה כמו מקודם, מכות סופיות...
באמת שהוא לא קשה אם מבינים מה עושים :|