דוגרי תצודק גם אני הייתי רוצה להפסיק אם זה מדי פעם אבל מככה זה החברה של היום צריך לדעת להסתדר שים זין הם צחוקים עליך תצחק עליהם בחזרה..!!
זה לא יישנה אם תעבור בצפר..!!
דוגרי תצודק גם אני הייתי רוצה להפסיק אם זה מדי פעם אבל מככה זה החברה של היום צריך לדעת להסתדר שים זין הם צחוקים עליך תצחק עליהם בחזרה..!!
זה לא יישנה אם תעבור בצפר..!!
|
|
וואי נראה לי בכיתה ה' קרה לי אותו הדבר בביה"ס, היו ירידות בין חברים ואני לקחתי את זה קשה לתקופה של שבוע בערך עד שהתחלתי לתפוס אומץ ותחת והתחלתי להחזיר בקללות ולצחוק והכל היה בסדר.
ולחשוב שאותם "חברים" שירדתי עליהם היום הם הערסים של השיכבה ומעשנים גראס בכמויות מסחריות![]()
אתה רואה שיש פה לפחות 4 ילדים באשכול הזה מהכיתה שלך אני מנחש שתומכים בך, מקווה שאתה מרגיש יותר טוב כבר.
בסוף מוצאים את החברים הטובים שלך, אני אישית במעבר מכיתה ו' ל-ז' עברתי בלי שום חבר ! כל האחרים היו בכיתות האחרות ולא דיברתי איתם בכלל, אבל במהלך של שבוע- שבועיים הראשונים בכיתה ז' רכשתי חברים שעד היום הם החברים הכי טובים שלי, לדוגמא גיא (Mush) שנראה לי מכיתה ח' עד י' ישבנו ביחד בכיתה.
נערך לאחרונה על ידי Hoobastank; 21-12-2005 בשעה 21:54.
אחי ילדים שבאים אומרים "מה המצב" מביאים כיף וזה..
זה לא ניקרא ממש חבר, זה סתם ידיד כזה שאומרים לו שלום..
ככה זה אצל כולם ויש חברים שאיתם אתה מדבר כל הזמן, לפעמים אחרי הצהרים, יוצא איתם וכדומה..
מה שאתה צריך לעשות זה לרכוש לך חברים..
תתחיל להשתלב באיזשהי קבוצה..
תנסה לצאת עם כמה ילדים ביום שישי ולאט לאט זה יהיה קבוע..
פשוט תתחיל מחדש.. אין מה לעשות..
ולא הבנתי בידיוק מה קורה פה אבל עם ילדים מזלזלים בך ומביאים לך כף או משו כזה .. דפוק באותו ילד בעיטה..
הוא ממשיך?! פרק לו תפנים .. פעם אחת זה יפסיק..
ילדים רואים כזה דבר ולא מתחילים שוב..
או עם "חברים" שלך צוחקים עליך ..
פשוט תצא מהם ותתחיל עם אחרים למה לא יצא לך מאותם "חברים" שלך כלום :|
שמע
דבר ראשון אל תעבור בצפר...
דבר שני, פשוט תראה להם שאתה נפגע!!!!
לפי מה שהבנתי פה הם די הבינו את זה עכשיו
אני לא חושבת שאם הם ידעו שזה פוגע בך ואת לא לוקח את זה בצחוק כמו שהם מתכוונים הם ימשיכו עם זה
ואם הם יודעים שזה מכאיב לך ובכל זאת ממשיכים
מאמי..
אולי הגיע הזמן למצוא חברים חדשים.
בהצלחה![]()
אני בת.
(ואפילו רשמתי את זה בורוד... בסדר?)