אני כן בטוח אורי, כי אין מישהי ברמה הזאת.
נהריה ובני השרון שתי הקבוצות אוליי היציבות האחרות בליגה נחלשו בצורה מטאורית, הפועל ת"א וגליל גם לא מספיק חזקות.
ירושלים ומכבי ת"א כרגע מעל הליגה שלנו.
אני כן בטוח אורי, כי אין מישהי ברמה הזאת.
נהריה ובני השרון שתי הקבוצות אוליי היציבות האחרות בליגה נחלשו בצורה מטאורית, הפועל ת"א וגליל גם לא מספיק חזקות.
ירושלים ומכבי ת"א כרגע מעל הליגה שלנו.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
|
|
אלונה - קנאה זה לא .
אני מדבר איתך דוגרי =/
מכבי זאת יריבה, שנודעתי לשנוא אותה .
ואני לא מבין אתכם...
תעזבו אותנו בשקט - אוהדי הפועל ירושלים .
מה יש? אז אנחנו שונאים את מכבי, אז אנחנו לוזרים, אז אנחנו לא מנצחים כל הזמן אז
אנחנו לא אלופי אירופה, אז אנחנו ביול"ב ולא ביורוליג אז מה?
מכבי יותר טובה נקודה, למי שהשיגע לנצח זה להפועל .
מי שניצח זה מכבי . וכמה שאני בוכה על זה וכמה שאני עצוב בגלל זה זאת האמת .
אף אחד לא אמר שלא...
אבל מבחינתי - שוב . אין מכבי =/
אני עדיין חושב שירושליים היא לא יותר מקבוצה של צעירים כשרוניים. אני חושב שהזרים שלה לא מספיק דומיננטים בשביל למשוך אותה קדימה, אני חושב שחסר לקבוצה הזו מנהיג, ובגלל זה אני סקרן לראות את הקבוצה הזו יוצאת ממשברים.
אחי אני מסכים איתך ב110%... אם לא שמת לב אני גם נגד החרא הזה... וסתם החלפתי לריענון... ואני מתעצל להחזיר בחזרה חח...נכתב במקור על ידי ליאו מנהיג הצבים
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
שופטים משוחדים .... אם שמעון מזרחי הקוקסינל הזה לא היה משחד את השופטים הפועל הייתה משפילה את מכבי . וטוב שהפועל הגישו תלונה נגד השופט הזבל האנושי הזה. עם יכולת כזאת של מכבי הם כבר יכולים לשכוח מהפיינל פור כי אם ריטאס וילנא ואולימפיאקוס משפילות אותם אני כבר יכול לתאר מה יהיה נגד הגדולות של אירופה . מכבי זה כבר לא אותה מכבי וזה מה שטוב![]()
![]()
שונא מכבי יחייה .
נכתב במקור על ידי The 0ne
חיחיחי חיכיתי שיבוא המסכן עם תאוריית הקשר
אתה חי באשליות , די לבכות
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
חח הנה אוהד של מכבי ..... ידעתי שאוהד מכבי יקפוץ פה להגיב ,.... אני לא בוכה אני יושב פה וממש לא בוכה דווקא מאושר שמכבי זה כבר לא אותה מכבי וכולם רואים את זה.נכתב במקור על ידי Alonh
ברור שזאת לא אותה מכבי
סולומון זה לא שאראס
וארנולד זה לא תומאס....
אז?!?!?!!
עדיין אכלתם בראש
ומכבי עדיין מועמדת חזקה לאליפות אירופה, אם לא פייבוריטית ( שבטח תגידו אין מצב
אבל אני אומר שהיא תגיעה בכושר שיא לפיינל פור )
God loves to tease
"אכלתם בראש" כולה 2 הפרש + שופטים משוחדים אפילו טוד וורניק שופט לשעבר אמר שזה היה בלתי ספורטיבית מה שעשה וויצ'ץ , ממש "אכלתם בראש" .... קופמן אמר נכון שאיגוד השופטים רכוב .נכתב במקור על ידי Alonh
חחחחחחחחחחחחח בזה שאמרת שהיא מועמדת חזקה לאליפות אירופה זה ממש מצחיק . הפסידה לאולימפיאקוס שהיא קבוצה חלשה ולקחתם את מילאנו שהיא הכי חלשה בבית ל 2 הארכות ביד אליהו זה ממש לא מועמדת חזקה לאליפות אירופה .. אולי מועמדת חזקה ל TOP 16 ... ואני לא מדברת על ההשפלות של ריטאס ( אוו מה זה יול"ב), ופילזן . קיצר לא נמשוך את זה יותר מידי נראה בסוף אם מכבי יהיו בפיינל פור נדבר בסוף ואני לא מדבר על הקושי של מכבי בליגה אין מה לעשות מכבי כיום היא קבוצת יורוליג בינונית מינוס . לסיום יהיה התענוג לראות את מכבי עם היכולת שלה מושפלת ע"י הקבוצות הגדולות של היורוליג. וגם את יודע את זה שמול הגדולות היא פשוט תושפל.
נערך לאחרונה על ידי The 0ne; 27-12-2005 בשעה 20:45.
החוצפה בכל הקטע היא שאוסטין עשה לבאסטון בידיוק מה שוויצ'יץ עשה לו ולא שרקו עבירה, ובמקום זה הזמן התבזבז והיו צריכים לעשות עבירה על השחקן עם הכדור - קלעי מהעונשין טוב.
בנוסף היו צעדים לדעתי של פארקר...
ואין בכלל קשר לשיחודים או משהו כזה ... שיפוט שלא מתאים לדעתי למשחקים כאלה, למשחקים שיודע שיהיה בהם מאבק בסוף.
אתם לוקחים ערב כדורסל יפה והופכים אותו לזול, לקרב בין אוהדים קטנים שלא מבינים את מהות המשחק.
לכדורסל יש יופי מיוחד, ואם אחרי ערב כזה אני רואה תגובות כמו שנכתבו פה..
זה רק מראה על הרמה בפורום פה.
או על הרמה של האנשים=\
במקום לראות את הערב המדהים הזה הולכםי לי לשופטים
יא רייט
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
ולמרות שהכללתי אותי בסיפורנכתב במקור על ידי ליאו מנהיג הצבים
MY FUCKING POINT EXACTLY
God loves to tease
היה ערב מדהים של כדורסל זה בהחלט אחד המשחקים הטובים שראיתי . אבל אי אפשר שלא להתייחס לשיפוט אפילו שופט בכיר שהיה בכדורסל אמר היום שמה שעשה וויציץ' זה היה בלתי ספורטיבית וזה גנב את הנצחון לירושלים .