חחחח (:
המאפיה... וואי וואי... תאמינו לי אפאק, אנחנו צריכים את העזרה שלכם בשיקום.. סיימו ת'מלחמה המחורבנת הזאת ותתחילו לעזור לנו 0:
חחחח (:
המאפיה... וואי וואי... תאמינו לי אפאק, אנחנו צריכים את העזרה שלכם בשיקום.. סיימו ת'מלחמה המחורבנת הזאת ותתחילו לעזור לנו 0:
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
|
|
נכתב במקור על ידי Talll
איזה שטויות!
כמה שטויות!
עשינו הפסקת אש של 24 שעות אם AFAC כדי לנסות להגיע להסכמים , אחת ההצעות הייתה איחוד בין 2 הבריתות, דבר שהוכיח אותו בעבר (TheHappyChef) , אז רשמו הודעה בפורום (אפילו לא מנהל) אם לאחד את AFAC וMGH...
אני לא יודע מאיפה שמעת שרצינו להתפרק ושאנחנו נכנעים כי כמו שזה נראה עכשיו אנחנו מובילים...
לירן עידכן אותי על השיחה במסנג'ר עם ירון ואבירם וזה מה שהם הציעו.. שאל אותם אם אתה רוצה.
וההפסקת אש בתכלס לא הייתה מאושרת. המנהלים שלכם דיברו עם לירן והוא לא אישר. ואחר כך הם ניסו לשכנע את המנהלת השנייה ולא הודיעו לה שלירן לא אישר.
ואתם לא מובילים
ד"א מאיזה ביצפר אתה בחיפה?
עשינו הפסקת אש עם ורד שהיא המנהלת הראשית....
חבר'ההההההההההההההההה בקרוב חבר חדש בעשיריה..(: אתם תגלו בקרובנכתב במקור על ידי itaiy
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
מי רוצה אותי בברית שלו?
התחלתי פשוט את המדינה שלי
הרסו לי את הקודמת שהייתה בדירוג של
6000+-
באסה..
מי רוצה אותי בברית שלו שיגיד לי..
עכשיו אני לא משו
אבל עם קצת כסף אני אהיה פסדר
בוא אליי לאייס, אולי תיכנס לברית שאני נמצא בהנכתב במקור על ידי Las3r
8210677
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אני עזרתי לmgh.. אפילו שאני לא בברית שלהם.. קענו כמה מדינות מאפאק .. הכי טוב שיש תמלחמה אחרי זה כל הבריתות האחרות ישלטו.. ron wow וכל אלה..
RON יתפרקו מזמןנכתב במקור על ידי pigi
MGH חיסלו אותם
אני לא יודע איפה אתה חי אחי...
MGH חיה וקיימת...
רון הקימו ברית חדשה לפי מה שאני יודענכתב במקור על ידי FireSide
כןנכתב במקור על ידי Talll
נראה לי RRA
כן RRAנכתב במקור על ידי itaiy
וזה הניצולים של RON..
כל אלו שלא הושמדו
ממה שאני הבנתי TBP חיסלו אותם ו MGH עזרו לטפל בתותחים הגדולים.נכתב במקור על ידי FireSide
הייתה מלחמה בין TPB לRON...נכתב במקור על ידי חן
בגלל שלTBP היו הרבה קשרים אז היו לצידה עוד 4-5 בריתות גדולות כמו MGH , מאפיה ועוד...
אחרי כמה זמן שRON ראו שאין להם סיוכי הם החליטו לפרק את הברית ואחרי כמה זמן הם הקימו את RRA שזה הברית החדשה...