כי לא היינו צריכים את הזנב יותר, כבר לא קפצנו על העצים והזנב פשוט התנוון. ולאט לאט הוא חדל להיווצר אצל בני האדם. בדיוק כמו שכל השערות שלנו ירדו שהגענו לאזורים יותר חמים ושעשינו בגדים לחימום.נכתב במקור על ידי michal
כי לא היינו צריכים את הזנב יותר, כבר לא קפצנו על העצים והזנב פשוט התנוון. ולאט לאט הוא חדל להיווצר אצל בני האדם. בדיוק כמו שכל השערות שלנו ירדו שהגענו לאזורים יותר חמים ושעשינו בגדים לחימום.נכתב במקור על ידי michal
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
|
|
כי לא הייינו צריכים אותו יותר? אז איך תסביר שבמשך אלפי שנים יהודים מקיימים את מצוות ברית המילה שזה בעצם הסרת העורלה וזה עדיין צומח? הרי אנחנו לא צריכים את זה....
אח שלי אתה רושם שטויות =\
תקרא מה שרשמת :|
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
כי דבר ראשון זה משהו שאנחנו מסירים באופן ידני, ככה שזה לא אמור להשפיע.נכתב במקור על ידי michal
ודבר שני הגנים של העורלה עוברים אצל כולם אי אפשר להיפטר מזה, תמיד יש יהודים שיתחתנו עם נוצרים או מוסלמים או דתות אחרות והעורלה תעבור בגנים.
~Che Guevara
זה גם לא אלפי שנים אבולוציה זה עניין של מיליון לפחות...נכתב במקור על ידי michal
לפי דעתי כולנו נבין את הדבר האמיתי שנמות (בגיל גדול =])
אם יש ה' אז אני יצטער ויענש כמה שמגיע לי (לפי התורה הרבה =]
ואם אין אז אתם תראו איך בזבזתם חיים שלמים וחסכתם את רוב הכייף שבעולם והשתעממתם ביום שבת =[
=-O
אני ממש לא משתעמם בשבת מי אמר לך את השטות הזאת ?!
אני לא מוכן להחליף את השבת שלי לשום דבר בעולם !
לשבת עם כל המשפחה ... בשולחן לצחוק .. להנות מה עדיף לרקוד ?!?!?!
לראות טלויזיה ?!!?
איזה שטויות אתה מדבר
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
זה כמו שתגיד לי שאתה יכול להיסתדר בלי הזרת שלך ביד ואז עוד כמה זמן זה יעלם לך מהגוף או לילדים שלך.....דייי דייי נו באמת אתה קונה את זה?
חחחחחחח עלק להשתעמם בשבת אם בשבילך להיות עם המשפחה לאכול איתם לשיר איתם ולהיות עם חברים, לישון, לטייל, לקרוא ספר טוב ובכלל כל האוירה הזאת של שבת נקראת לך דבר משעמם אז זאת באמת בעייה שלך כי בשבילי זה ממש כיף !!
אין על שבת קודש!!!
אם הייתם מבלים בשבת כמו החילונים הייתם מבינים כמה משעמם השבת של הדתיים =)
~Che Guevara
אני הייתי בעברי חילוני [גמור] אני נהנה היום הרבה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד יותר מפעם אין מה להשוות בכלל =\
אחי אתה סתם משכנע תצמךנכתב במקור על ידי AvixTz
=-O
מה יש לי לשכנע בעצמי ?
מה ?
אני לא מבין אותך =\
אתה משכנע תצמך שיום שבת של דתים בבית כנסת יותר כיף מיום שבת של חילונים ביציאות וים אתה עושה את זהנכתב במקור על ידי AvixTz
בישביל שתחשוב שזה יותר כיף בישביל שתעשה את זה
=-O
אני שוב יחזור אני בן 18 ...
אני דתי ממש מגיל 15 לפני זה לא היינו שומרים ממש =\
אני גם עכשיו בביה"ס חילוני ככה שאני יודע בדיוק מה עושים ומה לא ..
אני יצאתי יותר ממך תהיה בטוח אני אומר לך שלצאת עם המשפחה זה יותר כיף .. לשבת להנות לצחוק לדבר זה הרבה יותר