הייתה לי אותה בעיה אולי יש לך פירוול של הוינדוס הוא חוסם צריך לבטל אותו ואז אפשר לארח כי אצלי זה היה עושה אותו דבר פעם ..נכתב במקור על ידי 0xyGen
הייתה לי אותה בעיה אולי יש לך פירוול של הוינדוס הוא חוסם צריך לבטל אותו ואז אפשר לארח כי אצלי זה היה עושה אותו דבר פעם ..נכתב במקור על ידי 0xyGen
Indianapolis colts Champions!!!
|
|
כיביתי תפיירוול של מיקרוסופט פתחתי בו את כל הפורטים ביטלתי אותו עשיתי הכלנכתב במקור על ידי RaUl
לאדע מה עוד יכול להיות
אנטי וירוס ???נכתב במקור על ידי 0xyGen
ונראה לי שבאמת הכי טוב שתתקשר זה לא פשע לשחק ברשת מקסימום יגידו לך שלא יודעים השיחה בחינם ..
איזה הפליות בפורום הזה אני הגבתי 3 או 4 תראו מה כתבתי
אני רוצה יש ליתמשחק..אבל ג'יבריש(הורדתי גירסא סינית והתקנתי אנגלית) זה לא כל כך משנה אבל אם אפשר גירסא נורמאלית =]
אבל אם אין יאללה אני בפנים...מתחילים לבחור קבוצות?!?=] אני פיני סאנס =]
אבל אם אין יאללה אני בפנים...מתחילים לבחור קבוצות?!?=] אני פיני סאנס =] איזה אנשים מיזדניינים יש פה בפורום באמא שלי
ועוד אחרי שאני אומרתי את זה שלא הוסיפו אותי ואני ביקשתי ועדיין יכלו להוסיף אותי אבל לא לא יוסיפו סעמק איך אני אוהב לזיין אנשים כאלה מילה
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
תראה כתבת שאתה בפנים מצד אחד כתבת אתה רוצה גרסא אחרת של המשחק במקום לכתוב את כל זה היית יכול לכתוב כמו הרוב שנרשמו בשתי מילים אני בפנים ... במקום לכתוב לנו על שפת הג'בריש וכל החרא היית יכול לכתוב שאתה משחק וזהו ... ותפסיק לבכות כבר כי אף אחד לא חייב לך שום דבר בפעם השנייה שביקשת היו לנו כבר 10 אנשים לאן אתה רוצה שנדחוף אותך ??? אם מישהו לא ישחק אתה תיהיה המחליף הראשון פעם הבא תלמד לכתוב בשתי מילים ואחר כך את הסיפורים שלך ..נכתב במקור על ידי D4rKn3sS
ואני מבקש של תזיין אף אחד כי זה לא יפה ..