אל תהיה אידיוט.נכתב במקור על ידי BaD~DemoN
שמעת פעם ערבוש בעזה שעשה משהו לטובת האנושות? חוץ מלהתאבד הם לא יודעים לעשות שום דבר.
לא דיברתי על ערבים ישראלים, הם עוד איכשהו בסדר (חלקם)
אל תהיה אידיוט.נכתב במקור על ידי BaD~DemoN
שמעת פעם ערבוש בעזה שעשה משהו לטובת האנושות? חוץ מלהתאבד הם לא יודעים לעשות שום דבר.
לא דיברתי על ערבים ישראלים, הם עוד איכשהו בסדר (חלקם)
|
|
אתה טיפש =\נכתב במקור על ידי La Bamba
במדינות אירופה אם אתה תצא לבחוץ עם דגלים של המפלגה הנאצית הישנה אתה תשב בכלא ותשלם כנס !
אין דבר חופש הביטוי מוחלט=[ מגבילים אותו
slickskter@gmail.com
מה פתאום, יש המון מפלגות נאציות ברחבי אירופה...נכתב במקור על ידי SlickK
אם אתה לא עושה משהו מעבר להפגנה חוקית , לא יכולים לעשות לך כלום
וואללה לא מצליח לראות ת'סרטון
בליבי כבר נחרט שמכבי חיפה היא האחת
בואנה שתוק כבר ימכוער מה אתה מחמם
מה זה עוזר לך שאתה צועק מוות לערבים? הם ילכו מפה? בסופו של דבר כולם בני אדם
שניה תן להבין יהודי ששונא מיעוטים אחרים זה בסדר ואנשים ששונאים יהודים הם רעים?
זה בסדר לשנוא מיעוטים אחרים אחרי שעשו לנו שואה? ילד קטן ומפגר. אתה צריך לבקר באושוויץ כדי להעריך את החיים ותפסיק לקלל מוות לערבים כי יש כמה גברים.
עריכה: ד"א אבי ואוקסייגן אני לא אמרתי כלום על שלום, אני בסה"כ אומר להם להבין שהם ילדים קטנים ולחקות את הנאצים האלו רק שהמטרה זה ערבים לא יפתור כלום.
אתם מדברים על הערבים שטויות בדיוק כמוהם.
נערך לאחרונה על ידי Pirate; 28-05-2006 בשעה 15:51.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
הסרטון לא מזעזע בכלל הם סתם מזיינים בשכל
מה שאני חושב בתכלס זה פשוט שהגויים האלה תפסו תחת וקנאה אלינו יותר מידי,בגלל שאנחנו למרות הכל מצליחים לעשות ככה וככה.
שכיום זה כבר לא עניין של אמונה,הם פשוט שונאים אותנו בהיותנו מיעוט מוצלח.
אני לא בעד לצאת למלחמה ולסכן את המדינה שלנו אני בעד להחזיר את כל היהודים הבייתה לתת להם פה מקום מקלט ולפתח קצת את ארץ ישראל כמו שצריך,ואז לדבר על מה עושים אחר כך,
לרצוח אותם זה קצת בעייתי למרות שלפי דעתי לפי התורה זה מותר הרי המטרה שלהם זה להשמיד אותנו ו"הקם להורגך השקם להורגו",
ככה שסתם לא לעשות כלום זה גם לא טוב.
עם ישראל היה,עם ישראל הווה,עם ישראל יהיה לעולם ועד!!!!
למה?
כי
השם היה,השם הווה ,השם יהיה לעולם ועד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ומכאן בנימה זאת
כל הנאצים על הזין שלי,ואפילו לא כבד לי
![]()
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
הם באו כדי לשכנע תיצבור שהיהודים זה חרא
ואין להם פשוט מה להגיד זה מדהים הם אומרים שהיודים יכולים לזיין ילד בן 3
והם אומרים שמחירי הדלק עולים בגללנו והם אומרים שכל מה שהם נוגעים הופך לחרא
כמה אנשים יכולים להיות מטומטיםם
והם באמת חושבים שזה ככה אין מה לדאוג כי אין הרבה אנשים מטומטים כמוהם בעולם
אם אתה לא מבין שיש הבדל בין שנאה לאנשים שלא עשו לך כלום וגרים בחצי השני של העולם לבין שנאה לאנשים שפוגעים באזרחים חפים מפשע , משהו ממש דפוק אצלךנכתב במקור על ידי BaD~DemoN
דווקא בגלל שעשו לנו את השואה יש לנו זכות לעשות את זהנכתב במקור על ידי BaD~DemoN
שתשים לב שאנחנו חיים במדינת היהודים, מדינת ישראל מדינה שלנו ועדיין פאקינג הורגים אותנו לא כחלק ממלחמה (פסדר זה מלחמה גדולה אבל תבין תעיקרון) אחרי השואה באנו לפה בשביל מקלט בשביל פאקינג שקט שיעזבו אותנו במנוחה כל האנטישמים ואז באים הערבים
לאן תלך עכשיו? הא? הערבים יוותרו לך על ארץ ישראל?
כמה ערבים גברים לא עושים את הקהילה הערבית טובה..
Bring the Violence-
בעעעעע! דבעים למוות!
"יש לנו זכות לעשות את זה"נכתב במקור על ידי Dead Or Alive
לאף אחד אין זכות לעשות את זה אתה מדבר כמו ילד נכה ששטפו לו את המוח
בורים הם בכלל לא ארים
גם אם היה קיים גזע ארי זה לא היה בכלל מכיוון גרמניה אלא סקנדינביה
אתם יודעים מה מעצבן אותי בחראות האלה? כל הזמן רואים ניו-נאצים מכים יהודים וחרדים בארצות הברית ובעוד מדינות
אני רוצה לראות איזה יהודי סוס מזיין להם את הצורה
ולעשות מפגני שנאה יעזור לך? שתעשה תהלוכות ברחוב ותצעק מוות לערבים ותרביץ כל מיני תירוצים שלא קשורים יזיז את הערבים מפה? אני רוצה לראות ערבי שקם והולך מפה בגלל מפגן של שנאת ערבים. מה ראיתם יהודי קם והולך בגלל שירדו עליו?נכתב במקור על ידי Dead Or Alive
חביבי, שום דבר לא פותרים בכוח וצעקות. אתה לא תשיג כלום בעזרת שנאה. גם הם לא השיגו כלום. הערבים מומחים בלבחור את האפשרויות הלא נכונות והאלימות. זה עזר להם? היציאה מעזה לדעתי לא קשורה בכלל לאלימות הזו...והאלימות הזו גם לא תוציא אותנו מהגדה. אתה לא מבין את זה עוד אבל שיצמחו לך שערות על האשכים תבין שלדבר זה דרך הרבה יותר עדיפה על אלימות.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara