זה לא קשור לגיל
בכלל לא
גם בגיל 70 הדבר הראשון שמחפשים באישה\גבר זה מראה חיצוני וזה ידוע אין מה לעשות
ככה זה תמיד כל גיל כל אדם
זה לא קשור לגיל
בכלל לא
גם בגיל 70 הדבר הראשון שמחפשים באישה\גבר זה מראה חיצוני וזה ידוע אין מה לעשות
ככה זה תמיד כל גיל כל אדם
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
|
|
^^
אולי מחפשים בהתחלה
כי זה מה שפותח את הדלתות להכרות
אין ספק שמראה חיצוני זה חשוב
אבל בתכלס.. אם תשאל אנשים בני 26-35
הם יגידו לך שאופי זה יותר חשוב.
כי הם כבר מתחילים לחשוב על העתיד שלהם.. עם בן זוג.
ברור שזה חשוב
אבל לא יותר חשוב
כמו שאמרתי בלי אחד מהדברים בצורה מוגזמת זה לא ילךמשהי עם אופי טוב ונראית סביר זה סבבה או משהי כוסית פצצה אם אופי סביר זה גם ילך את מבינה
בלי אחד מהשתיים זה לא ילך
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אני בדר"כ מתחיל בעיניים..עובר לרגליים חח מה לעשות מושך אותי רגליים של אישה..ועובר לקטע של הגוף בכללי..אני לא אוהב שמנות בהגזמה וממש לא אוהב רזות..
בעיקרון חשוב לי חצי חצי כזה האופי והיופי...כי זה מבאס להיות עם אחת מפגרת ויפה או אדישה וכל מיני..ואני לא מצפה שתהיה דוגמנית על או משהו..פשוט שתדאג למראה שלה כמה שהיא יכולה..
ZVOVON ואי ילד קטן שתוק כבר.. אחרי זהתגיד שאני מחלק אזהרות לכולם
שב בשקט
עכשיו לנושא..
מממ אצלי מושך אותי לפני הכל כשאני רואה תבת פעם ראשונה.. העיינים שלה.. זה הכי מושך אותי
לחברה שלי בלי עין הרע יש לה עיינים כחולות מהממות!
ואחרי זה כמו הגוף.. שהיא נראת טוב.. בלי להשתחצן או משהו-=\ לכל אחד יש את הסטנדרטים שלו..
ושלי שאני הכרתי אותה התאהבתי בה יש לה אישיות מדהימה.. אחרי זהמתגלי המינוסים כמו אצל כולם..
אבל אם זה לדיון עצמו..
יופי ואחרי זה האופי שלה.. אחרת מזה יעזור לי שיהיה סיר אבל בלי מכסה שיתאים לי?
צודק תומרנכתב במקור על ידי OzzY
נראה לי שמיצינו את אותה הנקודה ושנינו חושבים אותו דבר.
חחח![]()
:cool:...
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
בקיצור כולן רוצות את עוזי D:
(תנו לי אזהרה על ספאם זה מידע שכולם כבר יודעים )
מסכים :cool:
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
הבעה זה הדבר הראשון הכי משמעותי לדעתי.
המראה החיצוני זה מה שמושך אותך בהתחלה, צריך למצוא את האיזון בין האופי ליופי, שניהם מאוד חשובים ושניהם גם עניין של טעם אישי.
אופי בכל זאת בצורה משמעותית יותר חשוב(בהנחה שהמישהי אתה נמשך אליה גם ברמה שהיא לא דוגמנית צמרת).
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
עד כמה שיש לי את הבעיות שלי בנושא החברתי,
אני קודם כל מביט בפרצוף - כל פרט קטן. עיניים, אף, פה, שיער (בעיקר שיער ועיניים) - זה מעיד על כל מיני דברים עליה...
אח"כ בדר"כ מגיע הקטע של החזית (= ציצים), שכמובן אין לי בעיה אם הם קטנים או גדולים, אבל צריך פרופורצונלי, לפי דעתי זה ממש מגעיל אם יש מישהי בגובה מטר חמישים עם איזה מידה 50D. גם התחת נכנס כאן למבט.
אחרי זה לרוב אני מנסה להכיר אותה, ואם אני מצליח אז כל הדברים שחשבתי על המראה - עוברים. בסופו של דבר, האופי קובע, אבל היופי מקדים לו, מכיוון שהיופי בולט והאופי... לרוב מופנם.
[חנצ'וווק] *מכין לחנצ'י שוקו* > :] <
D:
אוקיי.. אז ככה..נכתב במקור על ידי Beauty_Angel
ברור שאופי.. זה חשוב.. אבל אם אין את היופי.. את המשיכה החיצונית.. אז אין כלום.. אני למשל.. יש לי ידידה שאני מאוד מחבב מבחינת אופי.. היא נחמדה לאללה והיא אמיתית כזאת ונחמדה ומוכנה לעזור בהכל.. אבל מה.. היא מכוערת משהו בן זונה..
אז אני לא נמשך אליה כי זה דוחה אותי.. וזה למה אני לא חבר שלה או משהו..
בגלל זה אני אומר שברור שאופי חשוב.. אבל אם אין את המשיכה אז אי אפשר ליצור קשר של חברות \ סקס עם הבחורה.. וזה חרא..
בקשר לשאלה של הדיון.. מה החלק שאני מסתכל ראשון.. הממ.. הפנים.. אחרכך עושה checking לשדיים.. (כמו רוב הבנים ככה זה) הממ והגוף עצמו..
ד"א תפסיקו להגיד ש "השיער קובע ככה והזין קובע ככה והאף קובע ככה"!! מזה השטויות האלה?!
יכולה להיות בחורה כוסית אחושרמוטה בלונדינית עיניים כחולות שדיים גדולים אבל מה!? היא דפוקה רצח לא יודעת מה זה קקי...
ד"א2:
תפסיקו להגיד שהאופי זה קובע וכל החרטא הזה.. שבאים ומתחילים או רוצים להכיר מישהי \ מישהו בד"כ באים כי הוא \ היא יפה ויש את המשיכה החיצונית !!!! לא באים לאחת כונפה מכוערת ומתחילים איתה!!! נכון !? אז זהו!! היופי זה הדבר הראשון שקובע.. כסעמק חלאס עם השטוית האלה תהיו אמתייים כמו ששני (Beauty_Angel) אמרה בתחילת הדיון.. תהיו אמיתיים ואל תתחילו לדבר שטויות ושקרים.. טוב?
יופי.. לילה טוב![]()
רק שתבינו, אין פה right or wrong. מי שאמר את האמת על עצמו אז ככה הוא ואף אחד לא יכול להגיד לו אם הוא צודק או לא
אני קודם כל מסתכל על הפנים. היא לא צריכה להיות כוסית ולא מכוערת. רק צריך שמשו ימשוך אותי בפנים שלה. אחרי זה אני בודק את השאר...כי בתחלס כל השאר חוץ מאופי זה תוספות, הרי היא מושכת אותי כבר לא? אז יש לה גם שדיים סבבה אז יותר טוב בשבילי וככה זה
כמובן שאם אני רוצה קשר איתה ואני רוצה קשר נורמלי לא זיון או משו, אז אני אתחשב כבר בעיקר באופי כי זה הדבר היחיד שאיתו קובעים בקשר רציני
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
אני אוהב גבוהות יעני 1.80 לפחות
ואני יעדיף כוסית סתומה ואופי חרא כמו כמו צנרת של תל אביב בשנות ה20 (סתומה לגמרה יעני לא יודעת מזה קססה) על מישהי עם אופי מושלם אבל מכוערת
וככה זה כולם ומי שאומר לא הכי שקרן בארץ
זה לא נכון.נכתב במקור על ידי 0xyGen
אם היית קורא פה את התגובות היית מבין שזה לא ככה.
כל אחד חושב אחרת. וזה משמעו של דיון...
להביע דעה..
לא כולם חושבים אותו דבר..
וחוצמזה, יופי זה חשוב. עם זה כולם מסכימים כי זה בעצם פותח את הדלתות להכרות
אבל מעט מאוד אנשים אמרו פה שחשוב להם רק יופי
והם יעדיפו להיות עם כוסית אבל סתומה רצח כמו שאתה אמרת..
מיידן
אני מסכימה איתך ב10000000000000% !!!