עשיתי 30 גולים לפני כמה ימים ולא הביאו לי ועוד לא הביאו לי 20 נק' על זה שפתחתי משתמש חדש..
עשיתי 30 גולים לפני כמה ימים ולא הביאו לי ועוד לא הביאו לי 20 נק' על זה שפתחתי משתמש חדש..
|
|
עכשיו עזוב אותך נקודות תסמוך על עליו הוא יביא לך אותם בסוף פשוט יש לו ברגיות עכשיו ובכל מיקרה תמשיך לשחק אנחנו לא יכול להפסיד!!!!!!!!!!!!!!1 ד"א ראיתם לאיזה תוצאות גבוהות היגענו ?(שתי הקבוצות) גם אם לא ננצח אותם זה עעדיין יהיה משחק מותחך ועוד דבר אחד הם לא הלכים להפסיק לשחק המנהל שלהם כול הזמן כותב בצא'ט להמשיך כי הוא יודע שעוד כמה שעות יבאו עוד אנשים
הם מובילים במלאאאאאא
(800)
יאלה תשחקו אנשים אל תיהיו יבשים
חייבים לנצח!
באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה
אני לא יכול לשחק הרעש של הקהל משגע אותי ?@%&@?
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
מקש ימני על חלון המשחק ותחלץ על muteנכתב במקור על ידי Alonh
You useless piece of SHIT !
אני לא אוהב לומר את זה אבל הסיכוי שלנו לנצח הולך וקטן אנחנו חיבים עוד לפחות 10 שחקנים עם 200+ וההפרש בין שתי הקבוצות עלה ל 1100 בישבילם! אז קדימה אנשים לעזור!
נכתב במקור על ידי Hoobastank
ניסית את זה שאתה מדבר ?
זה לא עובדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
יאללה קדימה איזה פאדיחה 1200 הפרש, ואף אחד לא משחק מה זה זה!? קיצר אני מביא 3-4 שחקנים שכל אחד מהם עושה בסביבות ה1000 שחקו!
right button> adjust volume > mute.נכתב במקור על ידי Alonh
כנסו לשחק!!!!+S
איזה חרא, לא עובד מהפיירפוקס אצלי =\
ואין לי כוח לאקספלורר..
בגלל ילדים מגעילים שהחליטו להפקיר היום , הפסדנו כנראה, כרגע הפסדנו הפרש מעל 1400 להם ואין אף אחד שמשחק, חבל, באמת חבל ויותר מזה , זיינו לנו את הכבוד.
חבל מאוד שהרבה פה חושבים רק על עצמם.
עריכה שלי, היום כולם ב7 בערב נכנסים, בינתיים אנחנו מארגנים שיהיו לפחות 20-25 ילד ואז נקרע להם את התחת, להפסיק לשחק בינתיים , ב7 ממשיכים לא לשכוח!
לא הפקרנו אנשים צמאים לנקודות
אתם לא מתייחסים מה לעשות?
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה