קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון] חחחחחחחח אני ממממממממתת!!
    על ידי -David- בפורום סרטונים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 19-08-2009, 04:20
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 20-05-2007, 12:58
  3. חחחחחחחחח חחחחחחחח אני על הרצפה
    על ידי Hitman בפורום Maple Story
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 05-04-2006, 10:51
  4. תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 04-03-2006, 13:54
נושא נעול
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 69

חחחחחחחח אני מת פה!! - עמוד 4

טאקו שמחרבן גלידה
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי 0xyGen
    עזוב אחי חלק מהאשכנזים התחילו באמת להאמין לעצמם שהם יותר טובים וכל דבר של מזרחים זה גרוע אז הם שומעים תרוק שלהם לא מאמינים באלוהים מדברים באנגלית ואומרים כל מיני שטויות

קיצר המדינה הזאת נדפקה הרעיון של לערבב מזרחים ואשכנזים עוד מקום המדינה לא מצליח וגם אחרי כמעט 60 שנה אנשים הם עוד או אשכנזים או מזרחים
    אבל מה יש לנו כבר לעשות
    מה שאתה מדבר זה האשכנזים של השוורצה חייה |:
    הם כבר לא קיימים נראה לי
    יש רק כמה פה ושם אפשר לזהות אותם אם משחקים להם כדורגל מתחת לבית והם צועקים עליך לא לשחק בין 2 ל4 כי יושנים שנת צהריים

עריכה: סעמק ניזכרתי שיש לי שכן אשכנזי עם כלב אשכנזי והכלבה שלי כל הזמן רוצה לפוצץ לו את הכלב במכות והוא אומר לי להעיף את הכלבה המכוערת שלי אז אני אומר לו שהוא מעפן והיא יותר יפה ממנו ושהוא יעוף ואז הוא מאיים שהוא ייקרא לצער בעלי חיים :|
    צריך לתלות כאלה אנשים

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    כשהראש בתחת חיים מריחים אחרת

פיניש, ת'טמבל. אתה חושב שאם אתה שומע רוק, שם חולצות רחבות ולא מתלבש כמו כולם אז אתה יותר טוב, יותר איכותי. אתה שופט אנשים לפני שהכרת אותם, לפני שדיברת איתם.. זה מגעיל. ע"פ סיגנון מוזיקה, צבע עור ותווי פנים הוא שופט אנשים שלמים ועוד צוחק על זה... פףף תאמין לי עדיף שאחותך תחנך אותך מאשר אתה אותה..

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי techno barzel
    פיניש, ת'טמבל. אתה חושב שאם אתה שומע רוק, שם חולצות רחבות ולא מתלבש כמו כולם אז אתה יותר טוב, יותר איכותי. אתה שופט אנשים לפני שהכרת אותם, לפני שדיברת איתם.. זה מגעיל. ע"פ סיגנון מוזיקה, צבע עור ותווי פנים הוא שופט אנשים שלמים ועוד צוחק על זה... פףף תאמין לי עדיף שאחותך תחנך אותך מאשר אתה אותה..
    ראסמי צריך למחוק ת4 עמודים האלה להשאיר תהודעה של טכנו ברזל ולנעול כי פיניש פה מלכלך על אחותו מהנקודת הנחה שהרוק שלו והחברה (HEVRA) שלו יותר טובה משלה בקיצור טכנו ברזל כל מילה בסלע אחי

ציטוט נכתב במקור על ידי FinisH
    כנסו לשמוע אתם מתים מצחוק חחח

אחותי התחילה לעשות דברים מוזרים בזמן האחרון היא הולכת מ12 בבוקר עד 9 בלילה ולא חוזרת לאכול והיא שאלה את אמא שלי אם היא מורשה לה שיהיה לה חבר בכיתה יא' חחחחחח בקיצור אבא שלי הלך היום ב4 וחצי ככה לקח לי את האופניים והלך לפארק החדש בראשון למי שמכיר והוא ראה את אחותי מתחרמת עם מישהו(היא בת 14) קיצר הוא בא עשה לה יש לך 20 דקות לחזור הביתה חחחח היא באה בוכה התחילה לצעוק אני ילך עם מי שבא לי והיא עושה זה חבר שלי ואני אוהבת אותו חחחח קיצר ההורים שלי באו עשו לה לא יהיה לך חבר ואת לא תאהבי אותו חחחחחחח לקחו לה את הפלאפון את הטלפון שבחדר האינטרנט שלה מנותק חחחחחחחחחח ואני מת פה מצחוק חחחחחחחח היא במצב ממש קשה היא פקאצה במצב מאוד קשה(קוראת לחברות שלה בסלנג כזה משהו מגעיל) אני אשכנזי מלא רומני מלא
    והיא גם והמגעילה שומעת מזרחית דיכאון משהו מגעיל ברמות ויש לה חבר ערס מגעיל
    מה יותר גרוע מזה חחחחחחחח עכשיו היא עושה פוזות עם סכין חחחחחחחחחחחחחחחחח
    בקיצור אל תשמעו מזרחית שלא תגיעו למצב הזה..

אחי אתה ילד כפות או מה מה את מעפון מה אתה צוחק על אחותך ששומעת מיזרחית ומה אתה צוחק עליה שהיא ערסית נשבע לך אתה הילד הכי הומו שאני שמעתי אותו מדבר מה זה רבק ינתחן פחחחחחחחחח "והיא גם והמגעילה שומעת מזרחית דיכאון משהו מגעיל ברמות ויש לה חבר ערס מגעיל" רבק אחות ערסית ואח ניתחן עם ההיתה אח שלי ההיתי מרביץ לך רבק ימגעיל שצוחק על אוחותו מאחורי הגב יום אחד חבר שלה ירביץ לך ואז שתספר את זה אני יצחק עלייך חחחח

משתמש כבוד האוואטר של Flash
    לייקים
    390
    נקודות
    586

חחחחח
    איזה פארק ?

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יש לך תחת משעשע שמעמיד לי ת'פושע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    איזה רשע...עלק אני אראה לאבא שלי...חופשי אתה מלשין

משתמש מכור האוואטר של LonY
    שם פרטי
    Lony
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    באש ובמים ביתר ירושלים!!

חחחחחחחחחחחחח איציק מה קורה אחי?

Ques~
    אורח

ווואי אני זוכר שהייתי באיזה כיתה ט' והתחיל כל הקטע של הפאקצות/שרמוטות/ערסיות...

ישר הפכתי את אחותי לסנובית

זאת אומרת, לא צפונית מסריחה, אלא מהחמודות האלה שכזה כולן אוהבים והן כזה קצת חרשניות חמודות

תתחיל להעביר לאחותך סדנאות, אני מאמין שכבר הבנת שאם היא ערסית החיים שלך ילכו לכשלון

לכו זדיינו מה אתם מבינים ילדה בת 14 שמסתובבת עם ילד גדול ממנה בשנתיים אני בטוח שההורים שלכם לא היו מתנגדים הקטע של הערסים זה רק מה שאני חושב עליו ועל כל החראות האלה שם!!!
    ואם לא הבנתם זה לא קשור למזרחים קשור לערסים זאת הבעיה הגדולה של המדינה שלנו..
    Punk Not DeaD! ! !

AMD ATHLON 64 3200+ VENICE
    GIGABYTE K8NSC
    1024MB DUAL CHANNEL
    LEADTEK 7600GT 256MB AGP
    LG L1970HR LCD MONITOR
    KENWOOD KRF-V5080D RECIVER
    PURE ACOUSTICS EX650F SURROUND

U.m 96
    אורח

אחייי הם לא ערסים בכלל מה יש לך הם גיל ההתבגרות מה אתה רוצה הם רוצים לעשות פוזות ושיאהבו אותם זה יעבור....

טאקו שמחרבן גלידה
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי 0xyGen
    ראסמי צריך למחוק ת4 עמודים האלה להשאיר תהודעה של טכנו ברזל ולנעול כי פיניש פה מלכלך על אחותו מהנקודת הנחה שהרוק שלו והחברה (HEVRA) שלו יותר טובה משלה בקיצור טכנו ברזל כל מילה בסלע אחי
    בראסמי אתה צודק וזה ממש עצוב
    תכלס ממה שהבנתי(ותאמינו לי שהבנתי הרבה מאוד ואתם יכולים לשאול את ספרקי שהבאתי לו הרצאה פעם אחת במירק)אין הרבה הבדל בין פריק של מטאל לפריק של פאנק ופריק של כת השטן
    הכל זה אותו חרא
    אחרי הכל כולם מאריכים שיער מתלבשים בשחור שמים לק על הידיים ולבסוף מגיעים למצב שהם קוראים לו "אימו" שהם חותכים את עצמם בידיים ורושמים עם סכין על היד שלהם את הלהקה שהם אוהבים
    הם גם לא אוהבים שקוראים להם פריקים ושקוראים להם פריקים הם מתעצבנים
    והם חושבים שמזרחית זה של ערסים ומי ששומע מזרחית זה ערס מסריח וחייבים לשנוא אותו ובראסמי אני רוצה לראות פריק או "שומע פאנק ורוק רגוע" בא לערס ואומר לו שהוא חרא ואחרי המכות שהוא יאכל לדבר שוב על ערסים
    ופיניש תאמין לי שאחותך יותר טובה מהבנות הפריקיות שכל היום יושבות עם חברה אחת(מה לעשות זה מה שיש לפריקיות) בפארק על ספסל עם סיגריה בפה ולדבר על ההופעה של היהודים שהיתה אתמול ואז לחזור הביתה ולאכול 30 קילו שוקולד ולחשוב שהלבוש השחור יסתיר את זה ושמתישהו הם יוכלו לרוץ ולהוריד הכל למרות הסיגריות שהם מעשנות במחשבה של "זה בסדר אם אני ימות גם ככה החיים לא משהו"
    אז תלך עכשיו לאחותך תן לה חיבוק ותנסה להסביר לה שזה לא בסדר מה שהיא עושה ולא כמו מתחנגל מעפן לבוא ולהלשין עליה כמו שטינקר מסריח ולהגיד "חה זה בגלל שאת ערסית!!!!!!!!"

תאמינו לי יש לי ידע רחב על הפריקים וזה רק תמצית קטנה ממה שאני יכול להגיד פה למיקרה הזה :\

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

איזה קשקשנים יש פה אני מת :\
    בדוגרי היא מגעילה ואין לו מה לעשות בקשר לזה
    אני הייתי בועט בה עד שזה היה יוצא ממנה :\

חחחחח קראתי קצת
    ירדתם עליו בגלל שהוא ירד על המזרחית
    בלי קשר לזה שזה סגנון מוזיקה מסריח
    לא בגלל זה הוא חושב שהיא מפגרת
    חבורה של בוקים

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

ממש ההורים שלי בכלל לא רוצים שהיא תיהיה איתם...
    והם כן ערסים ככה זה מתחיל אחרי זה יזרקו אותם מבצפר ותאמינו לי שאחותי אמרה לי פעם שהיא מדברת עם ילד ערס מרמלה וראיתי תמונה שלו וזה יאק אחד גדול ואתם יודעים שהם ממש יכולים להשפיע עליה לעשן וכל זה ובכלל ההורים שלי לא סובלים דברים כאלה..
    Punk Not DeaD! ! !

AMD ATHLON 64 3200+ VENICE
    GIGABYTE K8NSC
    1024MB DUAL CHANNEL
    LEADTEK 7600GT 256MB AGP
    LG L1970HR LCD MONITOR
    KENWOOD KRF-V5080D RECIVER
    PURE ACOUSTICS EX650F SURROUND

משתמש מכור האוואטר של LonY
    שם פרטי
    Lony
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    באש ובמים ביתר ירושלים!!

ציטוט נכתב במקור על ידי FinisH
    לכו זדיינו מה אתם מבינים ילדה בת 14 שמסתובבת עם ילד גדול ממנה בשנתיים אני בטוח שההורים שלכם לא היו מתנגדים הקטע של הערסים זה רק מה שאני חושב עליו ועל כל החראות האלה שם!!!
    ואם לא הבנתם זה לא קשור למזרחים קשור לערסים זאת הבעיה הגדולה של המדינה שלנו..

בסדר אחי שמע זה בעיה שלה, זה החיים שלה, היא תלוייה בהם.

מה תחייב אותה לא לצאת איתם...לשנות אדם זה לא כזה פשוט, ההורים שלך צריכים לטפל בזה..ולתת לה ייעוץ, תגיד להם שהיא כך וכך, ואז תגיד להם שכדאי שידברו איתה כי המצב יכול להדרדר עוד יותר.

ושוב סליחה על החפירות.

U.m 96
    אורח

יש לי רעיון כל אחד פה יפסיק לזין את השכל ולחשוב שהוא פסיכאטר ולתת עצות תשאירו את זה להורים שלה...

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,511,647 | הודעות: 8,212,240 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect