אם ערבי התגייר הוא יהודי .
יהודי = לאום ודת
קשה לך לקבל את זה?!
איך אתה בתור יהודי בכלל דוחה את זה?
wArezm0n
אל תדאג מה אתה חש עכשיו מלך העולם?
חכה תורכם עוד יגיע..
אם ערבי התגייר הוא יהודי .
יהודי = לאום ודת
קשה לך לקבל את זה?!
איך אתה בתור יהודי בכלל דוחה את זה?
wArezm0n
אל תדאג מה אתה חש עכשיו מלך העולם?
חכה תורכם עוד יגיע..
|
|
שמע פעם בגלל שצעקנו מוות לערבים בביצפר נתנו לנו לעשות עבודה והיה גם תדבר הזה שערבי יכול להיות יהודי חיפשתי תעבודה והינה המקור:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%...91%D7%99%D7%9D
וגם יש כאלה שמחשיבים תעצמם ערבים על פי זה שהם מדברים ערבית או שהמקור שלהם בארצות ערב ולמשל יהודים-עירקים עונים על 2 הדברים האלה...
אני רוצה לשמוע איך את מגרשים 4 מיליון ערבים( מיליון וחצי בעלי אזרחות ישראלית ו2 מיליון וחצי פלסטינאים), איך? אם מקלות?
לעבור אחד אחד ולזרוק אותו החוצה עם איום טנקים עליהם? ואיפה שמים אותם? הם סוג של חפץ שאפשר להזיז ממקום למקום שאני יבין?
למה שאיראן עיראק ירדן או מדינות אחרות יפתחו את שעריהם לפליטים שיקשו על הכלכלה?
למה שהעולם המערבי בראשות ארה"ב שכרגע מאחורינו יסכים לזה? זה פשוט יפתח מלחמה כוללת על ישראל, ולא נראה לי מישהו רוצה כזה דבר. תפסיקו להיות פנטזיונרים בורים.
ההתנתקות הייתה בגדול רעיון נכון שבוצע לא נכון, הרבה כוחות צבא היו שמה הרבה הרוגים, עכשיו הקאסמים נורים לא משטחים שהיה פעם גוש קטיף בכלל, הצעד התצבע, זה מה שקיים עכשיו, צריך ללכת בגישה של מו"מ לפלסטינאים, להלחם כמה שיותר חזק נגד הטרור ובסופו של דבר להגיע להסכם שלום כלשהו, אין ברירה, אין כזה דבר טרנספר, לא קיים ולא יהיה.
עכשיו במקום לצעוק עליי ולקרוא לי שמאלן זונה שאוהב ערבים ושונא את המדינה שלו, תנסו להקשיב.
לקרוא, להבין, להגיב בתגובות חכמות טיעונים נגדיים ליצור דיאלוג, לצעוק ולקלל זה הדרך הקלה, בעיקר שהרוב פה יהיה נגדי, אני אוהב את המדינה הזאת לא פחות מכם תאמינו לי.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
הנה השמאלן הראשון שלי מאטרף
תקשיב,
ב48 'וב67 'ישראל גירשה מפה בערך חצי מיליון ערבים !!
למה לעזאלז פתאום זה הפך להיות בלתי אפשרי?!?
מה אתה חושב 4 מיליון פלשטינאצים במכה אפשר להעביר?!?!
אי אפשר אבל עושים את זה לאט לאט !
נביא לשם 50-60 אלף שוטרי מג"ב ונלמד אותם כמו שלימדו אותם לעשות בגוש קטיף כמו רובוטים באו וגירשו את היהודים.
לא צריך להביא אותם לאירן לעירק פשוט לזרוק את כולם שם לים..
סה"כ אתה לוקח ספינה ושלוח אותם לאן ששלחו את כל החצי מיליון עשו ב48 וב67..
ארה"ב אף פעם לא תמכה במה שישראל עושה כאילו שזה דבר חדש..
ויש לי שאלה אליך מה יותר חשוב לך האינטרסט של המדינה שלך או של המדינות האחרות?!?!
תבין רוב העולם אנטישמי הם לא תומכים בישראל ולא משנה מה תעשה!
מספיק כבר להתחנף ותעמוד על האינטרסט של המדינה שלך!
והם באמת לא יורים אפיה שהיה גוש קטיף ממש לא פתאום יש להם קאסמים ארוכי טווח פתאום סתם השטח הזה יושב שם תעשה טובה תשתוק..
שוב, תסתכל על מפה.
גוש קטיף הוא החלק הדרומי של רצועת עזה, המחבלים יורים מהחלק הצפוני של הרצועה, משטחים שלא היו בהם ישוביים ישראלים.
החצי מיליון פלסטינאים, ברחו לא גורשו, ללבנון ירדן ולשטחים.
לזרוק לים, אז אתה מציע להרוג 4 מיליון איש על בסיס הגזע שלהם? מוכר לי.
אני לא אומר לתת להם הכל, אני רק אומר שתחשוב בצורה הגיונית, רציונלית ומעשית, צר
בשטחים, יש מחבלים והרבה, יש נשק, ומה שאתה מציע זה להכנס איתם ראש בראש ללוחמה אדירה בשביל סילוק, מה שאומר שאנחנו נאבד המון המון המון חיילים.
אני לא אומר לתת להם הכל, אני רק אומר שתחשוב בצורה הגיונית, רציונלית ומעשית, תקשיב קצת למה שאני אומר, ותלמד לכבד דעות של אחרים גם שאתה לא מסכים.
היו 3 ישובים יהודים בצפון הרצועה..
והיה ישוב יהודי אחד במרכז הרצועה...
אבל זה לא משנה כי כל עזה הוא חלק מישראל ואסור בשום אופן לתת אותו !
כן עכשיו אני גם היטלר ,טוב באמת תעשה לי טובה..
הפלשטינאצים שגורשו מפה ב48 וב67 עברו הרוב לרצועת עזה ,עכשיו אם אתה תשאל את הנכד של אותו סבא שגורשו ב48 וב67 אם תשאל אותו מאיפה הוא הוא יגיד לך יפו...
הם לא רוצים את רצועת עזה הם רוצים את יפו את רמלה!
שמעת פעם על חיל האויר?
למה לשלוח חיילים לטבח ?!?
אתה מפיל שם כמה פצצות עד שהם מרימים דגל לבן !
למה לעזאזל אתה חושב שאני צר מחשבה למה אתה כזה גאון מפותח תעשה טובה ואל תתנשא!
קודם כל אלון אני מציע לך לא להקשיב לכל מה שאומרים בתקשרות כי ידוע שהיא שמאלנית יותר מאשר ימני [אני לא אומר שמאלנית בלבד]נכתב במקור על ידי -Alon-
מה אני מנסה להגיד לך פה ? אם באמת תראה מה הולך כיום בשטח הגזרה מערבית [שטח הגוש]
תראה שאנחנו עדין מותקפים משהם [ לא מספרים] ואנחנו עדיין מאויימים משם , אולי לא באותו סדר גודל שהיה לפני אבל עדיין האיום לא פסק .
חבר שלי משרת שם , עדיין באים משם מחבלים ותופסים אותם , עדיין יש נסיון לחדירות ועדיין אותו דבר כמו שהיה פעם ,
אז אתה בטח תגיד אבל הם לא מצליחים לעבור .
בטח שלא , וזה בגלל שאנחנו הבאנו להם שטח ואנחנו מכירים בדיוק [ואפילו יותר טוב מהם]
את היציאות של אותו המקום וככה אנחנו יודעים יותר לאבטח את המקום
אני שואל את עצמי , זה היה שווה ? להוציא אנשים מהבית ?
בתים שאנחנו בנינו ? בתי כנסיות ? קברים ? [!] , בתי ספר , ממש "עיר" אבל בקטן ?
זה היה כדאי ? אתה חושב שזה היה ממש ממש אבל טוב ?
בעצם כל מה שהיה שם אם נסגור את זה נכון זה היה "נסיון לבעית הערבים בגבול הגוש"
הנסיון הזה לא הצליח , לא רק לטעמי אלא לעוד הרבה מאוד אנשים ולאו דווקא ימנים , אני מדבר איתך על אנשי צבא , אנשי שב"כ , רמטכ"לים לשעבר ועוד .
אז מה עושים עכשיו מחזירים אותם לבתים ?
הם יסכימו לעשות פינוי הפוך ? נראה לך ? לי ממש ממש לא .
בכל מקרה נגיד והם מסכימים , אתה יודע כמה זמן יקח לשקם את המקום ? שנים ..
[עזוב שזה לא אפשרי - אבל עוד יהיה]
אתה חושב על לחימה ראש בראש , מה שאני אומר לך זה צורה רציונאלית ? אתה בא ממקום של מחשבה או שחור או לבן , זה ממש לא ככה יש לך גם באמצע .
אל תמעיט לעולם בערך של המדינה שלך כי אנחנו הרבה יותר חזקים מהם .. הרבה יותר .
אז מה שאנחנו עושים בעצם אנחנו נותנים להם שטח שאולי הם ישתקו ..
ואין סיכוי שכזה ואני בטוח שאתה יודע , אתה בעצם רוצה להראות יפה בעולם אבל מה שאתה לא יודע שזה ממש לא מעניין את העולם ,
כי רוב העולם כמו שאמר פה חברי אנטישמי אין מה להתווכח עם זה כי זה נכון .
יש לנו כוח אווירי בין החזקים בעולם , אנחנו יכולים להכנס בהם מהאוויר אבל אז יהיה מלחמה גדולה יותר וזה לא כדאי ,
יבשתי זה לא כדאי , אבל עדיין ננצח איבוד חיילים שלנו זה ממש ממש לא כמו אצלהם , ככה שאצלנו זה לא בא בחשבון .
אז מה נעשה ? נכנס בהם אווירית אבל לאט לאט .. שהם ירגישו את ה"טעם" של הכוח שלנו
ושהם ינסו להכנס בנו תאמין לי שהרבה סיכוי אין להם .
לא לא זה לא ילך ? בטח שכן כמו שאמר הרמטכ"ל היוצא יעלון [עם ידע הרבה יותר מחלוץ :\]
מקווה שאולי הבנת קצת מהראש שלי ,
אנחנו בכל זאת אחים ואני רוצה קודם שלום בינינו ואז נחשוב על שלום חיצוני שלא הגיוני קודם תבינו את הצד השני .
להתחיל שיחה ב"אני רוצה להבין" ולא "אני רוצה להראות לו שהוא טועה"
כי אז תמיד יהיה סכסוך.
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
התכנית היתה מראש שגויה
וכן לטווח הקצר זה באמת נראה כטעות טראגית שלא תרמה לנו בכלום, לטווח הארוך אני באמת שלא יודע
בקשר לשמטרה ולצבא, זה המשימה שהוטלה עליהם ומה לעשות הם היו חייבים לבצע
ליבי עם כל שוטר וחייל שהיה צריך לעבור את זה בדיוק כמו שליבי עם כל אדם שעזב את ביתו
א.
אתה רואה ג'וני, עם avixtz אפשר לנהל דו שיח, הוא לא פוסל את הדעה שלי, מכבד אותה ומתווכח בצורה נורמלית.
שים לב להבדלים בין ההודעה שלך להודעה שלו.
ב. לavixtz.
אני מסכים איתך שאסור לקפוץ להסכם שלום בתנאי אוייב ובטח לא בחד צדדיות.
אבל בוא נחשוב ביחד, נגיד גוש קטיף היה נשאר, איך אנחנו פותרים את המצב.
כבר הסכמנו שטרנספר ל4 מיליון איש לא אפשרי, וגם לא להרוג 4 מיליון איש, עכשיו אתה אומר לנהוג באגרסיביות, ולתת להם לטעום מהכוח שלנו, אני מסכים עם העניין של כוח ההרתעה, אני נגד הרג חסר משמעות, אתה באמת חושב שאם נתקוף ונתקוף ונהרוג, הפלסטינאים יכנעו ויסכימו להסכם שלום בתנאים שלנו? זה לא עובד ככה, צריך למצוא את עמק השווה בין מו"מ וההתפשרות לבין עמדות כוח במו"מ, ובתנאים מתאימים לא יהיה ברירה, נצטרך לפנות שטחים כדי שבמדינת ישראל יוכלו לחיות בשלום וכמדינה מערבית נורמלית עם כלכלה צומחת, משהו שלא קורה כל עוד נמשיך להלחם.
אני מכיר את הדעה שלך והיא לא שונה מכלל השמאלנים..
בגלל זה אני לא מקבל את הדעה שלך.
בקשר לשטויות שאתה אומר כל פעם ..
עכשיו אין 4 מיליון ערבושים בישראל כאלה עם ובלי יש בערך 2 וחצי מיליון עם אזרחות ובלי אזרחת.
עכשיו אתה מדבר על הרג" חסר משמעות "תבין אנחנו במלחמה כנגד העם הערבי אין דבר כזה רגע הוא לא אשם והוא כן והוא לא כולם אוייבים.
עכשיו ברגע שאתה מחסל את המגן האנושים שלהם הם יראו ששום דבר לא יעצור בעד ישראל ואנחנו נחסל את כל מי צריך בשביל לגמור עם הסיפור הזה עד שהם ירימו דגל לבן !
אתה צריך להתחיל פשוט לפוצץ אותם על כל דבר שהם עושים שהם יראו שכל דבר הכי קטן שהם עושים יגרור מאות הרוגים שלהם עד שהם יגידו זהו !!!!!!!
כמו שארה"ב עשתה ליפן ,הרי גם ארה"ב יכלה לשלוח חיילים ליפן אבל הם ידעו הרבה יותר מזה הרי מה אתה חושב שכל מי שהיה ביפן היה" חף מפשע "? שלא נדבר על זה שאין במלחמה חפים מפשע כוללם אוייבים !!
ארה"ב שלחה שתי אטומים עד שיפן הרימה דגל לבן ונכנעה !
ככה ישראל צריכה לעשות להכניע אותם שהם ידעו שכל דבר הכי קטן שהם עושים יגרור למאות הרוגים שלהם!
ותזכור את מה שאני אומר לך ,אם אתה לא תעשה את זה ,וככה כל יום יעבור ועוד יום ועוד יום ועוד הרוגים 5 הרוגים מהצד שלנו 7 מהצד שלהם אתה תראה שאם היית שולחת כמה פצצות ומחסל כמה מאות עד שהם היו נכנעים מספר ההרוגים יהיה קטן הרבה יותר מאשר שאם נמשיך כמו עכשיו!
אתה שוב ושוב נותן את הדוגמא של פצצת האטום
ארה"ב עשתה טעות קשה עם הפצצה והם בעצמם נדהמו מהעוצמה של הפצצה
הם מצטערים עד היום על זה ואני לא מאמין שהם יחזרו על אותו מעשה
ושוב לא כל מה שארה"ב עשתה זה אומר שזה טוב
ויש הבדל בין מה שהיה לפני 60 שנה להיום
וואי אתה לא לוקח את הדוגמה מכל הסיפור הזה!!
אתה חושב שאני אומר שצריך להפיל אטום על הפלשטינאצים האלה?
ממש לא אני מראה לך דוגמה של מדינה שהכניעה מדינה אחרת בכך שלקחו מאותה מדינה הרבה קורבנות !
ככה אתה גורם להם להבין שעל כל דבר הכי קטן שהם עושים הם יקבלו טוב טוב בראש!
למה אתה חושב שחטפו את התלמיד מהאוניברסיטה שם בירושלים נראה לי והיה לו אזרחות אמריקאית הם ישר שיחררו אותו ואתה יודע למה?
כי הם יודעים שאם הם היו עושים לו משהו 2 טון של פצצה נופלת להם על הראש !
יש את אחד הטייסים שהפילו את האטום אמר שהוא לא מצטער על כך.
ויש עוד הרבה אנשים שיש להם טיפה !!!של מוסר ובמקום להכניס לשטח אויב חיילים וככה לאבד עוד ועוד ועוד כמו בויאטנם פשוט מאוד אתה גורם להם להיכנע !
לארה"ב יש היסטוריה עתיקה של לחימה באמצעים לא כשרים הנאפל בוויאטמם פצצת האטום (פעמיים לא ידעו ת'השפעות שלה ?! זאת לא הייתה מתקפה אחת זה היה פעמיים בהפרש של ימים -מספיק זמן כדי לראות שההרס היה בגודל של אני לא זוכר כמה ניראה לי 2 מגה טון - כלומר להרס ש 2 מיליון טון של דינמיט עושה) וזה כבר לא קשור להשפעות מסרטנות וכו'...
ארה"ב דוגמא קלאסית למדינה שלא שמה זין ונהנת מהספק.
לגביך ג'וני - לדעתי זה מוגזם המילים שלך ערבושים ופלאשנאצים...
לגבי הדעות שלך - יש בהם היגיון אבל אתה מגזים בחוזק של המכה שאתה מצפה לה. מסכים איתך שעל כל הרוג אצלנו אנחנו צריכים לזיין להם ת'צורה אבל לא לשגר פצצות ללא הבחנה. להגיד ת'אמת בתוך תוכי הייתי רוצה שיקום פה ארגון טרור שיזיין להם ת'צורה ואז תמיד הכי קל להגיד: זה לא אנחנו... זה קיצוניים בידיוק כמו שם...
אבל יש צעד שני...
אנחנו הורגים באמת חפים מפשע לפעמים. נכון יש אנשים שמגיע להם למות על הניסיון להרוג אותנו באופן שיטתי שכזה, אבל יש כאלה שלא מגיע להם אז ארגון טרור משלנו אולי לא כדאי כל כך... לדעתי השיטה עכשיו מספיקה. אנחנו הורגים להם מספיק ודי... זה שהם לא מבינים זה כי הם סתומים ולעולם לא יבינו.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ערבושים = מה שהם באמת..
פלשטינאצים = פלשטינים + אותם רעיונות כמו של הנאצים..
תבין ,במלחמה אין דבר כזה" חפים מפשע "כולנו באותם מעגל ,הם לא רואים בי כחף מפשע וגם לא האזרחים שלהם ,ואצלכם זה הכל הפוך !
כמו למשל בגרמניה הנאצית שפיצצו להם את הצורה ערים שלמות !!!מה אתה חושב שהם הבחינו בין רע לטוב?!
תבין אין ולא קיים דבר כזה חף מפשע במלחמה ואתה יודע מה ?!
בוא רגע נלך בדרך שלך ,אתה אומר שיש אבל אתה מתייחס לזה כאילו 90% מהם חפים מפשע..
אתה מחפש אותם בנרות ואתה יודע שאין כזה אחוז זה הרבה פחות מזה ,משהו אולי כמו 5% ..
תעשה טובה אתה מחפש ומנסה ומנסה אבל אתה יודע שאין.
ג'וני פתאום הפורום לא כל כך ימני אה?
סוף סוף יש פה אנשים שאפשר לדבר איתם, לא כמוך, שאתה זורק מילים בלי הבחנה. אתה מדבר כמו איזה דיקטטור משוגע, שרוצה להרוג עם שלם. נשמע לך קצת מוכר?
כמובן שצריך להרוג את המחבלים ואת עוזרי המחבלים לכלוא, כדי שיהיה לנו קלף מיקוח, אבל מה שאתה אומר זה פשוט חולני. אתה כל הזמן לוקח את ארה"ב כדוגמא, תזכור שהיא בין המדינות שמסתירות כל כך הרבה דברים מהעם שלהם, ויש כל כך הרבה דברים שאתה לא יודע. חוצמזה, כמו מי שאמר פה מקודם, היא השתמשה בכל מיני נשקים מזוויעים, כמו פצצות האטום והנפלאם. תזכור מתי שהחצי מיליון פלסטינאים ברחו, מה קרה. ספטמבר השחור.
אז בבקשה ג'וני, תפסיק לחשוב ראש קטן, תנסה לחשוב על העולם ועל התוצאות של הרעיונות שלך. כי ככה אתה פשוט ילד קטן. ד"א, עדיין לא הגבת לגבי הנושא של היהודים-ערבים. כי ככה אתה, גם מתי שצחקת עלי עם התמונה ההיא, ושביקשתי ממך תמונה שלך, אתה פשוט התעלמת. תודה כבר שטעית!
חוצמזה, אני שמח שסוף סוף יש אנשים בוגרים פה, ולא ילדים בני שלוש שרק קוראים כל הזמן להרוג ולחסל.