תמיד אמרתי שמסי תותחאין הוא פשוט שחקן מעולה גם בנבחרת אני זוכר במונדיאל שמתי ויינר , עמדתי כבר ליפול , איך שראיתי שמסי התותח הזה עומד להכנס הרגשתי כבר שהוא יעשה שינוי ואיך שהוא ניכנס הוא באמת בישל לקרספו וקרספו שם גול(שמתי קרספו במאצ' אפ)...ואז הוא גם שם אחד בעצמו אם אני לא טועה...קיצר שחקן מדהים לא יודע למה רייקארד מושיב אותו על הספספל ומכניס אותו בסוף...למה כי זה ברצלונה המועדון הענק ואם הם יפתחו עם שחקן צעיר כמוהו זה יוריד מהכבוד שלהם או משהו? סתם טיפשי .. שפשוט יכניס אותו להרכב הפותח וזהו מה הוא כזה טיפש לא רואה איזה פרח יש לו ביד ?
בקשר לתוצאות כמו שאמרתי משחקים משולשים כל תוצאה לא מפתיעה...ד"א המהלך של מסי לפני שהוא כבש ראיתם? פיי...כיף לראות אותו...נקווה שלאטו לא קרה משהו חמור בברך כי הוא נראה כזה מאוכזב נקווה שלא חמור באמת..שחקן ענק גם כן

אין הוא פשוט שחקן מעולה גם בנבחרת אני זוכר במונדיאל שמתי ויינר , עמדתי כבר ליפול , איך שראיתי שמסי התותח הזה עומד להכנס הרגשתי כבר שהוא יעשה שינוי ואיך שהוא ניכנס הוא באמת בישל לקרספו וקרספו שם גול(שמתי קרספו במאצ' אפ)...ואז הוא גם שם אחד בעצמו אם אני לא טועה...קיצר שחקן מדהים לא יודע למה רייקארד מושיב אותו על הספספל ומכניס אותו בסוף...למה כי זה ברצלונה המועדון הענק ואם הם יפתחו עם שחקן צעיר כמוהו זה יוריד מהכבוד שלהם או משהו? סתם טיפשי .. שפשוט יכניס אותו להרכב הפותח וזהו מה הוא כזה טיפש לא רואה איזה פרח יש לו ביד ?