|
|
בתחילת המשחק אוהדי הפועל זרקו אצלנו רימון אז אחרי זה קיבלתם 2 רימונים ענקים בצהוב בשער 5 שלכם לא מאמין? http://www.youtube.com/watch?v=8CroJmrQugg
שער 5 צהוב חחחחחח
וגם שרו על אוסשקין שהוא גם צהוב חחחחחחחחחחחחח
וגם תראה את זה http://www.youtube.com/watch?v=JuQfYEzWNUI חחחח עלק אחרי שעשו את זה התחילו לשיר "אוו המשטרה בשוק"
תשמע אוהדי הפועל גרמנים מגעילים לא פלא כולם שונאים אותכם שמאלנים חארות
אם אתה לא שמאלני חרא אז אתה צריך להתגייר למכבי
עריכה בשביל insent vbmenu_register("postmenu_1806364", true);
קודם כל לא מתאים לך להיות בכלל אוהד ביתר, כי אוהד ביתר בחיים לא יהיה בעד הגרמנים, וואלה אם אהיתה אומר את זה ליד דודים שלי יש מצב לא אהיתה חוזר הבית זה א'.
ב. כך תראה אולי תבין משהו
http://www.one.co.il/c.aspx?target=%...%26nocache%3D1
אבל הקהל ניצח בנוק-אאוט את הקהל של הפועל", "אוהדי מכבי תל-אביב היו הגלדיאטור הראשי בדרבי".
והוחכה הכי טובה זה לראות תמשחק וזהו... דרך אגב אתה היחידי שאומר לי שהפועל שלטו ביציעים אפילו אוהדי הפועל מודים רק אתה מסכן מדבר שטויותבשיחות סגורות אמרו הצהובים כי הם יודעים שללא הדחיפה של הקהל הקבוצה לא הייתה מצליחה להשיג את הניצחון הגדול (1:3 למכבי). כאות תודה, ימכרו כרטיסים לשערים 4-5 במחיר של 30 ש"ח בלבד למשחק הקרוב מול הכח עמידר רמת-גן.
נערך לאחרונה על ידי itay; 01-11-2006 בשעה 14:42.
1. מה קשור גרמנים ימעפן... מסור לדודים שלך ד"ש חם... אם אתה משווה את היהודים פה בארץ לגרמנים את גזען מעפן רצח...
2. עדיין לא הוכחת לי שמכבי שלטו... זה שרשום שהם נתנו דחיפה זה לא אומר שהם שלטו ביציעים.. וראיתי את המשחק והשדרנים אמרו שהיציעים של הפועל שלטו..... עזוב גם אם לא זה ממש לא מעניין אותי... לי אכפת מבית"ר שמקום ראשון... כל השאר מעניין לי תביצה השמאלית...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח
עלק השדרנים אמרו שהפועל שלטו ביציעים ??????פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
מילה שאתה מסוג אנשים שאוהדי ביתר היו מתבישים שאתה אוהד תקבוצה שלהם
אני מתייחס, אולי אתה לא...
בכל מקרה מזה מעניין מי שלט ביציעים?
כאילו בגלל זה אני לא מבין בכדורגל? חחח...
זה היה קטע מצחיק... ותאמין לי איתי הידע שיש לי בכדורגל הוא מספיק רחב...
לא בהכרח בארץ כי זה לא ממש מעניין אותי.. רק מה שקשור בבית"ר מעניין, כל
השאר כבר הבהרתי לך שלא...
מי אמר מילים טובות.... בוא הנה לך תלמד לקרוא...
זה הימור, הימור!!!
וואני לא שם עלייך... אני אוהד בית"ר ואני יעשה מה בראש שלי...
זהו עיצבנת כבר... כמה שטויות אתה מדבר.. בגלל שאני אומר שהפועל ינצחו אז אני אוהב את הפועל..
מה יש לך?.. וחוץ מזה כאוהד בית"ר אני שונא את כל הקבוצות ולא רק את הפועל גם את מכבי...
בואנה אחי אתה מזיין את השכל בכמויות.
1.להפועל היה יותר קהל צודק, אבל את מכבי שמעו יותר ואת זה אפילו השדרן אמר.
2.מבחינת אין לי מה להגיד ואין מה להוסיף. מכבי זיינה את הפועל באבוקות ובגלל גם זה הקבוצה נקנסה בעשר אלף שקל.
3. שימו לב זה 3! זה מרמז משהו שהפועל אכלו שלוש
וחוץ מזה הקהל של הפועל עשה ברית עם הקהל של מכבי חיפה אז חלאס לבוא לפה ולזיין את המוח כי כולם יודעים שאוסשיקין צהוב!
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
אתם רבים פה שהיום הפועל משחקים בUEFA והם לא מסוגלים למלא את בלומפילד וזה באמת עצוב ... לפני שבועיים הם ניצחו את חיפה היו על גג העולם הפסד אחד ורוב האוהדים כבר לא רוצים לבוא ..
אני לא יודע אם אנשים קנו כרטיסים ברגע האחרון או לא אבל אתמול קנו רק 5000 אוהדים וזה באמת עצוב
Indianapolis colts Champions!!!
שהפועל יצליחו![]()
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אוזי אתה לא אוהד חיפה אתה קורא לעצמך כך
מה שאני יודע אני מעדיף לשמור לעצמי ולא לחפור בפורום.
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
כןןןןןןן יש בריתות נכוןן :|
אוהדי כורסא שולטים
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי