אם יש פנס אני לוקח והולך אחריי ג'יימס.
אם יש פנס אני לוקח והולך אחריי ג'יימס.
|
|
אין להם פנס אבל יש להם משקפות מיוחדות,ועל אחד מהם אתם מוצאים מפה של המקום
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
לפי מה שהבנתם,אתם בחוץ...או שלא...אתם די מבולבלים ולבסוףבנתם שהיציאה נמצאת עוד 3000 מטרים,אבל עם הרבה פיתולים
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
אתם מתקדמים בחצי שעה,אבל הכול נראה אותו דבר....אתם מריגישם כיאילו שזה הליכון...ואז יש פיצול:
ימינה(1)
שמאלה(2)
![]()
אתם פונים ימינה
ימינה או שמאלה בבאה?
![]()
שמאלה...
כל אחד להגיד מספר בין 1-6
יש שי מספרים שבעזרתם לא תיפלו לבור ..
![]()
אני יכול להצטרף עכשיו?
שם:בובי גלן
צבא(בריטניה,אמריקה,רוסיה):אמריקה
גובה:1.84 מ'
משקל:86 ק"ג
ציוד(כולל דברי השרדות):פנסים, מכשיר קשר, אקדח, רימוני יד, תיק עזרה ראשונה, סכין, מחסניות, רימוני עשן.
סוג חייל(קרבי\מסתנן):קרבי
אוקיי....אתה בפנים...
בובי,בזמן שאתה כלוא(החודש החמישי שאתה שם אתה משער)אתה רואה צמד גברים חולפים ליד התא שלך והם לא נושאים את הסמל של הרוסים
![]()
מוטור הד אחי יש לך עלילות טובות ויפות אבל אני חושב שהשחקנים שלך לא ממש מבינים את נשוא משחק התפקידים אני מוכן לעזור לך לכתוב מדריך או משו כזה להסברים
לא אתה ולא אני מנהלים את משחקי תפקידים אבל תמיד אפשר לאים על המנהל עם קרן לייזר שהורגת רק חומרים אורגניים ולצערו של המנהל הוא דבר כזה=]