לא בתול, אבל אני מבין כל אחד מאלה שאומרים שהם שומרים את עצמם.. הפעם הראשונה שלי הייתה עם ידידה שלי, ולא יודע.. זה פשוט לא מרגיש כאילו זה היה "נהדר" או משהו בסגנון.. תשמרו את עצמכם למישהי שאתם תרגישו איתה או איתו הכי טוב שיש, כי ככה זה הכי כיף :]
לא בתול, אבל אני מבין כל אחד מאלה שאומרים שהם שומרים את עצמם.. הפעם הראשונה שלי הייתה עם ידידה שלי, ולא יודע.. זה פשוט לא מרגיש כאילו זה היה "נהדר" או משהו בסגנון.. תשמרו את עצמכם למישהי שאתם תרגישו איתה או איתו הכי טוב שיש, כי ככה זה הכי כיף :]
|
|
סקר דפוק,לא נמאס להיות מיוחמים אש מאחורי המסך?אומן,אני מעריך אותךאני לא אמרתי לא,האמת שאני גם לא מצטער על זה,בכל זאת ברור שאם מישהי שאתה אוהב זה אמור להיות בהרבה יותר טוב.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
חחח... כן מכיר תאשכול הזה... יש לפחות 1 בכל פורום כלשהוא...
בתחלס אני יגיד לך דבר כזה...
כשילד (בן) לא מגיע למצב שהוא באמת מתבגר... אז אפילו הנושא הזה לא צריך לעניין אותו...
יש בנים שמתבגרים מהר ויש פחות ואפילו כאלו בני 18 שהם עדיין ככה
זה באמת תלוי באנשים
ובהחלט שמי שעושה את זה כמובן שזה לא סתם זה הכל מאהבה אבל חשוב שמי שבאמת רוצה
צריך להבין אם הוא באמת מוכן לזה...
ואני אומר את זה לא כי אני מומחה (לגמרי לא)... אלא כי אני מכיר המון אנשים שפשוט לפי ההתנהגות שלהם אפשר בקלות להבין אם הם בכלל מסוגלים להכנס לתחום הזה...
לא מדבר איתכם על עשו לא עשו זה לא משנה מי שלא עשה ומי שכן עשה מזה משנה.... משנה מי שבאמת מסוגל לעשות את זה מבחינת בגרות
ויש ילדים שמסוגלים ויש ילדים שלא.... אבל לאלו שהם לא ילדים קטנים והם התבגרו והכל ועדיין אל עשו את זה.... זה אומר שהם יעשו את זה מתי שהם ירצו לעשות את זה וזה כבר משהוא אחר
השאלה היא איך תעשו את זה... מאהבה... או סתם :eye:
אגב!
שמעתי יותר מ 100 סיפורים של אנשים על שהם מצטערים שהם באמת לא עשו את זה כמו שצריך
זותומרת כל ה"שומרים את עצמכם" למינהם... יכול להיות שהם עושים את הדבר הנכון
כי נכון לפעמים באמת רוצים אבל עדיין לפי דעתי צריך לחכות ל"מישהיא" כי אז באמת עושים את זה בצורה שונה וחושבים על זה כל מני דברים שונים
נערך לאחרונה על ידי srsh; 16-01-2007 בשעה 23:05.
אני כהה..
--EdEn.Si--
חיפה חיפה חיפה אלופההה!!
בנתיים כע
למהה? לאדע סתם כי לא הלכתי לזונה...חברים הלכו אני לא רציתי
זה סתם מסריח עדיף כבר לקנות תבובה המתנפחת הזאת מאשר זונה מסריחה שבדרך גם תעביר לי כמה כינים במקרה הטוב...
הכי ליגה עם ילדה זונה זה מגעיל כזה אמרו לי היא סתם שוכבת מחכה עד שתגמור בקושי היא מרגישה משו מרוב שפתחו לה תצורה באים לה כושים עם צינור 5 מטר וזה רק הרוחב שלו אקיצר פותחים לה תתחת זה סתם מגעיל ככה
אם תהיה הזדמנות לזיין ילדה אני לא יפספסכי
עם ילדה כזה זה יותר תמים לא יודע איך להגדיר את זהאבל אל תלכו לזונה לא שווה.
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 29-01-2007 בשעה 20:32.