|
|
ראיתי תתוכנית של גיא פינס, וראיתי גם תחנות.....
אני מדבר על הניחוש של התוצאה ומי יכניס גולל ומה שהוא שם ליניב קטן בגרב.
יש דברים שאי אפשר להסביר, למרות שאני חושב שזה טריקים, פשוט אי אפשר להסביר....
דברים שעשו עם הסלבריטאים, אז בסדר.. דיברו איתם לפני התוכנית..
אבל איך תסביר כמו לעצור את השעון הכי גדול בעולם, לחזות תוצאת כדורגל, לגלות איפה יש נפט... לאף אחד אין הסבר לזה..
לגבי הניחוש של המשחק...
מי אמר לכם שקטן ורביבו לא שיתפו איתם פעולה!? [ואני אוהד חיפה]
אין הסבר אחר. הבנאדם לא יכל לדעת מתי בוקולי יורחק ואם הוא יורחק ע"י המחשבה...אין דבר כזה. מאיפה הוא יכל לדעת שהוא יתעצבן ידחוף מגן בדקה הזאת? את הלוח שהיה מעליהם הם יכלו להחליף מלמעלה באיזושהי צורה....לגבי הפתק ברגל ברגל של קטן...אני מניח שהוא שיתף איתם פעולה...
וכל הדיבורים האלה שהוא מוצא מתכות או נפט לפי תחושות ושעשו עליו מחקרים...מישהו ראה הוכחות שהדברים האלה קרו? נוח לו לומר הFBI או מה שזה לא יהיה חקרו אותו...כי אי אפשר להשיג הוכחות. מספיק לראות מה שהיה בגיא פינס ולהבין שהכל שמה שקר. שלא תהיה לכם טעות, את ההון שלו הוא עשה בטח ממופעים כאלה שהם אחיזת עיניים...אפשר להרוויח מזה מיליונים....הוא לא צעיר אתם יודעים....הוא עבד כמה שנים טובות, הוא היה מפורסם בבריטניה אז הרוויח כסף...אולי אפילו השקיע את זה איפשהו והאדיר את ההון שלו..
חחחחחחחחחחחח מהתוכנית הראשונה אמרתי שזה מבויים !
מה אתם חולי נפש? הכול נקבע מראש.....!!!
זה למשל מהמוזיקה שעם סאבלימינל קבע שהמילה תהיה הגשמה לפני!
כל מה שראיתם עד היום נקבע לפני! הכול בולשיט ש המתחרים!
אורי גלר עצמו בולשיט, אבל יש דברים שבאמת אי אפשר להסביר כמו איך הוא מוצא נפט וזהב כמו
איזה GPS מהלך... כמו לעצור את הביג בן, אבל בסדר זה עדיין איכשהו בולשיט... עזבו את הקטע
הוא בולשיט או לא.. הבעיה פה למה הוא מספר לאנשים שיש לו כוחות על טבעיים, למה הוא מרמה,
זה לא יפה, מזל שאנחנו ההישראלים גילינו... זה בושה.. תגיד זה לא כוחות ולא שום דבר, זה טריקים
ופעלולים, אבל הוא החליט להשתמש בצורה הרעה, בעיה שלו... תכניסו לראש אין דבר כזה קסמים ולא
יהיה דבר כזה, מה נראה לכם פה אנשים בהארי פוטר....
הייתה כתבה על זה גם בעיתון..
הוא סתם הומו
נימרוד הראל הוכיח שלא צריך כוחות לזה.. הוא בעצמו למד "מידה מסוימת של ריכוז"
וכל השאר טריקים..
מניאק הוא עושה שלא מצליח ואז הוא מדביק מגנט ופתאום יש לו רעיון שכל הקהל יצעק "זוז!!!"
הקסם היחיד של אורי גלר זה איך הוא עשה כל כך הרבה כסף מכאלה שקרים :\ !
Siete
אתם כנראה לא מבינים על מה הוא עושה כסף...לבנאדם יש רטוריקה...יודע לתפקד מול אנשים
כל אחד יכול לקום ולהגיד שיש לו כוחות אבל לך תעבוד על אנשים בעיניים בלי שיחשדו בך...
הוא כל כך משכנע שאנשים לא חושבים פעמיים על מה שהוא אומר.
לפעמים גם כמה טריקים קטנים והרבה דיבורים יכולים לסדר לו את כל החיים....אני אישית לא סובל שמחרטטים שטויות, שיעשה את הטריק וילך אבל שלא יזיין בשכל שהוא רואה אור לבן וזה כי זה הכל שטויות...
-ReMiX-
אורי גלר הודה בראיון לערוץ 2 שללולא היה יוצא לעולם עכשיו בחיים לא היה מצליח כמו שהיה מצליח בשנות ה70
הוא אמר שהמודעות עלתה ודבר מתפשט כל כך מהר היום עם כל הטכנולוגיה ככה שהיו קוטלים אותו מהר מאוד
בקיצור יותר מזל משכל