את כיתה ח ?
תביאי תמונה
את כיתה ח ?
תביאי תמונה
Siete
|
|
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
לאלאלאלא. יש הבדל.
זה לא שאמרו לה על מה את בוכה, לא עבדת קבלי את מה שמגיע לך. את זה אני מסוגל להבין.
זה מה את בוכה? תעודה מצוינת בואי תראי את שלי. :|
Bring the Violence-
חחחח זה הכל יחסי.. הייתי מת לתעודה כזאת XD
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תעודה על הפנים
תקשיבי גם אם תיקחי תעודה שלי מכיתה א ועד עכשיו ותביאי תציונים הכי טובים מכל שנה ותשימי בתעודה גם אז את תעקפי אותי חרשנית ברמותתתתתתתתתתתתתת
התעודה שלך בסדר גמור, צאי מהסרט. התעודה שלך יותר מבסדר גמור היא אפילו מצויינת.
אז במקום לבכות מול המראה ולצעוק מחלון "למה? למה?" קחי אוויר נשמי עמוק ותני תפיחה לעצמך כי מגיע לך ח"ח בעבור תעודה יפה כזאת ואני בטוח שככה חושבים גם כל החברים והמשפחה שלך שם בבית.
יאללה תני חיוך הכל לטובהוסתכלי על הצד החיובי יהיו לך עוד המון המון שנים לשדרג את ציונייך והציונים האמיתיים שקבועים הינם הציוני מגן לבגרות העתידית שלך אז יותר מלקבוע איזה הקבצה תהיי זה לא ישנה הרבה
![]()
יווו לא סובל ילדים כמוך
הציון הכי גרוע זה 85 (טוב מאוד) ואת בוכה
חאלסס לשחק אותה כאילו את מבואסת ושכולם יגידו לך שזאת תעודה סוסה
אני מקבל 70 אני שמח אז מה את משחקת אותה
תגידי את עושה צחוק ?!![]()
אם הייתי מקבל כזאת תעודה ההורים שלי היו חוגגים באיזה מסעדה והיו מרימים כמה כוסיות מזה החרטא הזה את סטלנית לגמרי !?!?!?!?! תעודה בת זונה תראי איזה ציונים יא חרשנית כל הכבוד.. תמשיכי ככה..
למרות שעם בנות זה הכי קורה (ואני לא שוביניסט) חחח משקיעות והכל בלימודים יותר מבנים בהרבה מקבלות ציונים סוסים.. ובסוף מה? או שהן מורות או שהן במקצוע מעפן כזה והבנים הם המפרנס העיקרי בביתחחחחחחחחחחחחח
ובתכלס אתם יודעים שזה נכון(סתם אל תקחי רציני.. =])
חח משחקת אותה
תעודה טובה מאוד דווקא
חח מה זה המקצועות האלו - ימאות - התבגרות
חחחחח זה נראה מקצועות שלומדים בורייטי ובמקומות כאלה
סתם תאכלס אחלה תעודה
ימאות גם אני למדתי מזמן אבל.. חח זה סתם חרטבונה כולם מקבלים 100 זה לשוט בסירה וכל מני שטויות מטומטות כאלה חח
והתבגרות אין לי מושג מה זה.. אבל בתכל'ס מה זה משנה?
הציונים הבאמת חשובים מתחילים מכיתה י' עד י"ב (בגרות) אז הציונים של עכשיו זה הכל חרטבונה אחת גדולה.. אבל בכל מקרה יפה.. תמשיכי ככה ואולי תגיעי למשהו בחיים =/ חחח
חח ב"ה.
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
אחלה תעודה..
מה את לומדת בבצפר ימי ?!