קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] בקשר לכונן פלופי
    על ידי BuLLeT בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 18:47
  2. יש לי שאלה...
    על ידי White Dragon בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-05-2007, 00:12
  3. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:03
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 69

שאלה: - עמוד 4

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

ציטוט נכתב במקור על ידי AvixTz צפיה בהודעה
    ה"כדור" הדחוס .. מאיפה בא ?
    הגבתי לך על זה כמה הודעות למעלה כנראה שלא ראית... ☺☻☺

2. קישורים ממומנים

ה"כדור" הדחוס .. מאיפה בא ?

תקרא את ההודעה שלי למעלה.
    ותבין שלשאלה שלך פה אין משמעות.
    string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הוויכוח הזה יכול להימשך שנים תאמינו לי ...
    עדיף שכל אחד יהיה באמונתו, וב"ה יגלה את האור כשלא יהיה מאוחר מדי...

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

אתה אמרת לי איך ה' נוצר [רח"ל] ,אבל לא ענית לי , אני עניתי לך ממבט העין שלי ..
    עכשיו תענה אתה

EriK
    אורח

אף אחד לא מאמין בזה עד שהוא מנסה את זה על בשרו כמו שאומרים
    אם לא ניסית, אתה לא יכול לדעת
    וכל אחד אחר כנ"ל.
    יש המון הוכחות שמוכיחות שנשמות באמת מופיעות כתוצאה מעריכת סיאנס, אבל יש מעט אנשים שבאמת מאמינים בזה.

שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ

אני מכיר כמה שעשו את זה ,בגלל זה אני מאמין בזה עד כדי כך .

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

אני לא יודע למי יהיה כוח לקרוא את כל זה אבל זה יענה לכם פה על כמה שאלות

מהו הקשר בין מדע, לוגיקה, לבין אמונה?

הקשר הוא עמוק וישיר מאד!

כדי להבין שאלה זאת, צריך קודם הבין את המושג "אמונה", אמונה על פי יהדות, נגזרת ממושג של חוזק לדוגמא בתורה כתוב על משה רבנו במלחמה מול עמלק "ויהיו ידיו אמונה", או שזה יכול להיגזר גם מאמינות כמו שכתוב במגילת אסתר "ויהי אומנת הדסה", כל המילים האלו, אינם מרמזות ומדברות על אמונה ערטילאית, כמוTo belife" ", אלא אמונה זה עניין של אמינות, של חוזק.

הטענה שלנו היא: שדווקא הבסיס לאמונה, צריך להיות הכיוון הרציונאלי, הכיוון המדעי הלוגי, בעצם השלב הראשון בסולם.
    ביהדות תופסים את נושא האמונה, כ"סולם", אשר "תחתית רגליו בארץ וראשו מגיע השמימה", הכוונה היא כך: המצווה הראשונה שמונה הרמב"ם ב"יד החזקה" היא: "יסוד היסודות ועמוד החוכמות לידע שיש שם מצוי ראשון. והוא ממציא על נמצא. וכל הנמצאים משמים וארץ ומה שביניהם לא נמצאו אלא מאמיתת הימצאו..", כלומר הרמב"ם כותב שצריך ל"יידע" את ה', זאת אומרת לא להאמין אלא ל"יידע", מה זה לדעת? לדעת זה קודם כל משהו לוגי, קודם כל צריך להשתכנע שהאמונה היא נכונה, מדובר על משהו אמיתי, אחרי שהשתכנענו, אחרי שהשתמשנו בשכל, אז אפשר לעלות בשלבים של סולם האמונה וזו היא גישת היהדות.

עוד נקודה אחת בהקשר הזה, ניקח לדוגמא את דניאל בגוב האריות, או אליהו הנביא, אלו אנשים שהיו בדרגות מאד מאד גבוהות באמונה, קרי: כשאדם מצוי בדרגה מאד גבוהה של אמונה, זאת אומרת דבקות בבורא, אז הכול אפשרי, אפשר לשים אותו בתוך גוב של אריות ולא יקה שום דבר, מפני שהאמונה שלו מאד חזקה, האמונה הגדולה הזו, היא תוצאה של תהליך ארוך של עבודת ה', אך היכן היא מתחילה?, היא צריכה להתחיל מאיזה שהוא בסיס, מה שאנחנו רוצים לטעון בטיעון הזה הוא, שבמיוחד בדור הזה, שקודם כל זה מתחיל בשכל, קודם כל להכיר את האמונה מבחינה שכלית ואז כשהשתכנענו משם, אפשר לעלות למעלה, בדבקות ע"י תורה, מצוות ,תפילה ותיקון המידות ואז אפשר להגיע לדרגות מאד מאד גבוהות של אמונה, של חוזק,ולכן נתחיל איה"י את ההוכחות מבחינה שכלית לוגית ואח"כ הוכחות שמתחברות יותר לנפש.

מדבריו של פרופסור גבריאל הנדל- מרצה בכיר לחקר ביצועים,

אוניברסיטת ת"א.

הוכחות להימצאות הבורא!

כל נברא מעיד שיש לו בורא, כיצד?

כל נברא מעיד שיש לו בורא, כיצד?

אם אני נברא או שנוצרתי ישנם שתי אפשרויות:

או שאני בראתי את עצמי
    או שמי שקדם לי ברא או יצר אותי

אני בראתי את עצמי?
    ישנם שתי אפשרויות:

או שהייתי לפני עצמי
    או שלא הייתי לפני עצמי

אם הייתי לפני עצמי אז לא צריך לברוא את עצמי, כבר הייתי (ויש הרי גיל חומר!).
    אם לא הייתי לפני עצמי, אז לא יכולתי להוות את עצמי כי לא הייתי כדי לברוא את עצמי.

מוכרח שאני לא בראתי את עצמי!

מה נשאר? שמי שקדם לי ברא אותי!

נלך אחורה.. אחורה.. אחורה.. עד ראשון הנבראים, מוכרח שבגלל שהוא נברא, כפי שהוסבר, היה בורא שברא אותו- מצאנו את הבורא שברא את הנברא הראשון.

שאלה: מי ברא את הבורא?

לבורא אין בורא, לא יכול להיות שיהיה לו מדוע? אם גם לבורא יש בורא אז גם הוא נברא ואי אפשר נבראים בלי בורא ואם נניח שהוא נברא אז גם לו יש בורא.

כלומר יש בורא ראשון, שאינו נברא, שברא לכל הנבראים והוא נצחי קיים תמידי, בלי התחלה ובלי סוף כיצד אנו יודעים זאת?- מזה שאנו נמצאים!

מדבריו של הרב הגאון- הרב אמנון יצחק שליט"א!

מגביל ומוגבל

המגביל לכל המוגבלים הוא גם הבורא לכל הנבראים!

כל דבר בעולם הוא מוגבל, יש לו גבול.

לדוגמא:

שולחן מוגבל הנגר הגביל אותו, המסור שחתך את עצי השולחן והמכונה מוגבלים,

המהנדס מכונות הגביל אותם, המפעל לייצור שולחנות מוגבל, הקבלן הגביל אותו.

כדור הארץ מוגבל השמש הירח הכוכבים מוגבלים, מישהו הגביל אותם!

כלומר יש מגביל לכל המוגבלים.

והמגביל לכל המוגבלים, אינו מוגבל, כי אם הוא יהיה מוגבל, אז יש מגביל מעליו
    שהגבילו, נצטרך להגיע לראשון שהגביל לכל המוגבלים, שהוא גם הבורא לכל הנבראים (כי הוא ברא אותם אז הוא גם הגביל אותם!).

דבר נוסף מוכרח: שהבורא הוא כל יכול!, שהרי אם הוא לא הכול יכול, אז הוא מוגבל ואם הוא מוגבל חזרנו לבעיה הקודמת!

שאלה: אולי ישנם השניים כל יכול?

גם זה אי אפשר כיוון שאם יש לנו שניים הכול יכול- כל יכול א' וכל יכול ב'.
    נשאל: האם "כל יכול א'" מסוגל להגביל את ה"כל יכול ב'"?
    אם הוא יכול להגביל את "כל יכול ב'", אז יוצא שכל יכול ב' הוא מוגבל.
    אם הוא לא יכול להגביל את ה"כל יכול ב'" יוצא ש"כל יכול א'" מוגבל.
    כלומר אי אפשר שניים, אלא רק אחד הכול יכול!

נמצא: יש בורא שברא את כל הנבראים!, מגביל ואינו מוגבל! ושהוא אחד ולא

שניים!

לראות את ה'?!

האם ניתן?

הגיע הלך אחד, לאחד מחכמי התלמוד והודיע לו "רוצה אני לראות את הקב"ה".

אותו חכם סימן לו לצאת אחריו החוצה ובהנפת ידו הורה לו, "הסתכל למעלה לשמש, הבט בה", אותו הלך הביט למעלה ולאחר מספר רגעים הוריד את עיניו, "מה קרה?", שאל החכם, "הבט, הבט.." כשהוא משפשף את עיניו הודיע אותו הלך, "אינני יכול להביט בשמש, אינני מסוגל".

אמר לו אותו חכם "אם באחד ממשרתיו אינך מסוגל להביט, כיצד תחשוב בכלל לראות אותו שהוא האדון לכל!?"

מדבריו של הרב הגאון- הרב אמנון יצחק שליט"א

איך נוצר העולם?

העולם לא יכול היה להיווצר במקרה!

ניקח נניח שעון, השעון הזה נמצא ביער בן שמן, חיפשתי אנשים סביבו , לא מצאתי, חיפשתי עקבות, לא ראיתי, הכרזתי, אף אחד לא הודיע שזה שלו, חשבתי בליבי: הייתכן? שעון נמצא כאן לבד!, בלי אנשים!, בלי עקבות!, איך ייתכן שהוא הגיע לכאן?, אח"כ נזכרתי, שהיה ה""Big Bang- ה"מפץ הגדול", היה פיצוץ, בטח מאז היה סחף ורוחות והסתובבו כל מיני חלקים ובסוף זה הסתובב והתחבר ונהיה "Casio" מה את/ה אומר/ת זה יכול להיות או לא?

תשובה: הרי זה ברור שלא!

אז שים/י לב, אם שעון שמורכב ממאות חלקים, אולי, לא יכול להיווצר במקרה מפיצוצים!, איך את/ה שמורכב ממיליארדי תאים, איך יכול להיות שעולם ומלואו, שמורכב מאין סוף פריטים ומרכיבים, יכול להיווצר במקרה? איך תסביר/י לי את זה! תוכיח/י לי ששולחן יכול להיווצר מפיצוץ של כמה עצים וברזלים! בטריליוני לא מיליארדי שנים! כיצד?

תשובה: זה תהליך של מיליארדי שנים?.. אולי?.. מקרה?.. – מממ?.. יכול להיות.. המממ..

אז יכול להיות שהשעון או השולחן נוצרו לבד!, רק זה לקח מיליארדי שנים? זה דחית!, הרי אם אפילו כוס חד פעמית , שזה לא דבר מורכב כ"כ יחסית, לא מצאנו בטבע לבד שנוצרה במקרה, אלא רק שנוצרה במפעל ויש לה מתכנן, איך יכול להיות שבתהליכים של מיליארדי שנים, אם לא נוצרה כוס חד פעמית במקרה , יכול להיווצר אדם? איך יעלה על הדעת ועל ההיגיון, כי אדם "בר דעת", מסוגל לחשוב כך, כיצד?

מה תכלית הבריאה??

מהי התכלית שלשמה ברא הבורא את הנבראים??

אם יש לנו בורא, נשאל שאלה: האם הבורא חכם?
    אם נסתכל בחכמת הבריאה נוכל לראות שכן!, חכמה מניין לנו?, החכמה שלנו נובעת מהתבונה שהוא נטע בנו, אם כן אנו רואים שהבורא חכם.

חכם עושה דברים לתכלית, הבורא ברא נבראים, מהי התכלית שלשמה ברא הבורא את הנבראים?, אם תכליתו לא תצא לפועל, אנחנו רואים שלמעשה החכמה לא מתממשת, אלא מה?, הוא צריך להודיע לברואיו, מהי התכלית!.

מהם הדרכים העומדות לפניו? או שהוא יציג את עצמו ויגיד מה הוא רוצה, או ע"י שליחים, או בדרך שלישית והיא, שהוא יכתוב בעצמו מה הוא רוצה.

בשלושת הדרכים האלה נגלה הקב"ה לברואיו:

במעמד הר סיני- לעיני מיליונים כולל אומות העולם, נגלה הקב"ה בשעת מתן תורה ואמר- "אנכי ה' אלוקיך אשר הוצאתיך מארץ מצרים.. וכ'ו".

מכתב- התורה הקדושה, היא מכתב אלוקים חיים, חרוט על הלוחות.

שליחים- גם שלח ביד עבדיו הנביאים, את אשר עתיד לקרות, גם לאורך אלפי שנים.
    לאורך ההיסטוריה שעברנו, יש לנו כבר מספיק ראיות, שמה שהקב"ה שלח ביד עבדיו הנביאים ובפרט לטובה התקיים.

אנחנו צריכים לקיים את רצונו, כפי שהוא אומר, "ראה אנכי נותן לפניכם היום את החיים ואת הטוב את המוו' ואת הרע".. "ובחרת בחיים", קרי: אני נותן לפניכם, שתי דרכים, דרך אחת של טוב, דרך אחת של רע ואני אומר לכם- ובחרת בחיים!
    נערך לאחרונה על ידי Aviv; 20-03-2007 בשעה 20:20.

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

ל-rofl דבר ראשון אתה סותר את עצמך או שאין לך כישורי כתיבה בשיט

אני לא יודע אף אחד בעולם לא יודע אף אחד לא היה חיי אז.. וגם שאנחנו לא מדענים ולא חוקרים ולא רבנים שחושבים עוד איך.. אז אני יגיד לך מה לא היה יכול להיות שלא היה גם תמפץ הגדול אבל גם לא היה ישות עליונה בלי נפח פיזי שיכולה יכול לעשות קסמים על טבעיים שנוגדים את חוקי הפיזיקה!
    לא היה משהו שעה את השמש בישביל שיהיה אור ולא היה משו בלי גדול פיזי שיצר ירח בישביל שידעו מתי לילה..
    תוך 7 ימים הוא עזה כל כך הרבה שבגלל זה לא רואים אותו בימנו

לא הגיוני.
    פה אתה בעצם אומר שהמפץ הגדול לא הגיוני כי אף אחד אפילו לא המדענים יודעים מה היה אז...ופה

פני משו כמו 12 מיליארד שנה כל החומר בעולם היה דחוס לתוך משו שנראה כמו כוכב .. החומר נדחס ונדחס כי היה שם את כל החומר ביקום אז זה יצר כח משיכה מטורף . קיצר זה נדחס עד שהגיעה למצב שאי אפשר לדחוס יותר ואז זה התפוצף (שזה בעצם הנפץ הגדול). ואז החומר לאט לאט התפזר בכל היקום שלנו (וזה עדיין מתפזר) . הכוכבים הם נוצרו מסלע אחד שמשך עליו עוד ועוד עד שיצר כוכב (או משו כזה).
    פה אתה בעצם מפרט ומסביר בדיוק איך אתה מאמין שהמפץ הגדול הוא אכן הסיבה לכך שאנחנו נמצאים פה.

ישלי תאוריה כרגע ואין לי מושג איך להסביר כיצד החיים נוצרו על הפלנטה הזו ולא על אחרות אבל ישלי תאוריה לגבי מדוע אנשים חושבים שיש ישות אלוהית ותאוריה כיצד אנשים מקשרים בתורה והמדע ואכן יש שאלות שכנראה לא יענו אלא אם כן ישות אלוהית אכן תוכיח לנו את זה.

אז ככה התאוריה שלי היא שפעם לפני הרבה שנים כשהגזע האנושי שלנו רק התחיל להתרבות הם החליטו שצריכים להיות להם מלך\ מנהיג שיעשה סדר. המנהיג היה בנאדם מאוד חכם והחליט שאם איי פעם לאיזשהו מנהיג בעולם תהיה בעייה של התקוממות או איזשהו סיבה לאחד את כל העם שלו תחת גג אחד זה יהיה איזשוהי אמונה. המנהיג החכם החליט לספר לעם שלו שהייתה ישות אלוהית שיצרה את בני האדם והם צריכים לכבד אותו ולהכיר בו. זה הדבר שיחזיק עמים ביחד.
    תקראו לזה ממש סיפור\תאוריה מפגרת אבל כשחושבים על זה, זה הדבר הכי חכם שמישהו יכל לעשות.

ההסבר שלי לקשר בין המדע לבין התורה היא אכן שכל מה שהמדענים הוכיחו על תהליך האבולוציה והמפץ הגדול אבל אכן יש ישות אלוהית שברתה את העולם הזה במצב כזה שאכן כל מה שקיים יכול להיווצר.

ישנן כמה שאלות שכנראה לעולם לא יענו והם למה רק על העולם שלנו יש חיים? איך זה שהפלנטה שלנו היא היחידה שהמצב בה הוא המצב האולטימטיבי לחיים? איך זה הגיוני שאנחנו הפלנטה היחידה שבה יש חיים אם אכן לפי המדע היקום הוא אינסופי ולכן הכל אפשרי כי ישנן אינספור שמשות וישנן אינספור כוכבים שבהם יכלו להיווצר חיים?

אני מעדיף כרגע לשבת בצד ולחיות את חיי כמו שהם. אני יהודי ואני חוגג את חגי ישראל כי ככה גדלתי לא בגלל שאני מאמין בכל מה שבאמת מסופר. אני גאה בעם שלי ומאמין שאכן יש משהו שמאחד את כולנו. יש כל כך הרבה מה להגיד וזה אכן ויכוח אינסופי כמו היקום המתאור כביכול. להאמין באלוהים זה כמובן הדרך הכי קלה להוכיח כל דבר כיוון שאלוהים יצר הכל אבל המדע לא מסוגל להוכיח הכל וישנם המון תופעות שהמדע לא מסוגל להסביר.

מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
    by zaneva

EriK
    אורח

אני מכיר כמה שעשו את זה ,בגלל זה אני מאמין בזה עד כדי כך .
    ברור לא אמרתי כלום
    גם אני מאמין בזה
    אבל אתה מכיר את אלו שמתווכחים איתך כשלא יודעים כלום, בגלל זה אמרתי שאף אחד לא מאמין עד שהוא מנסה, או שחברים מספרים לו

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

ציטוט נכתב במקור על ידי meidan צפיה בהודעה
    ל-rofl דבר ראשון אתה סותר את עצמך או שאין לך כישורי כתיבה בשיט

פה אתה בעצם אומר שהמפץ הגדול לא הגיוני כי אף אחד אפילו לא המדענים יודעים מה היה אז...ופה

פה אתה בעצם מפרט ומסביר בדיוק איך אתה מאמין שהמפץ הגדול הוא אכן הסיבה לכך שאנחנו נמצאים פה.

ישלי תאוריה כרגע ואין לי מושג איך להסביר כיצד החיים נוצרו על הפלנטה הזו ולא על אחרות אבל ישלי תאוריה לגבי מדוע אנשים חושבים שיש ישות אלוהית ותאוריה כיצד אנשים מקשרים בתורה והמדע ואכן יש שאלות שכנראה לא יענו אלא אם כן ישות אלוהית אכן תוכיח לנו את זה.

אז ככה התאוריה שלי היא שפעם לפני הרבה שנים כשהגזע האנושי שלנו רק התחיל להתרבות הם החליטו שצריכים להיות להם מלך\ מנהיג שיעשה סדר. המנהיג היה בנאדם מאוד חכם והחליט שאם איי פעם לאיזשהו מנהיג בעולם תהיה בעייה של התקוממות או איזשהו סיבה לאחד את כל העם שלו תחת גג אחד זה יהיה איזשוהי אמונה. המנהיג החכם החליט לספר לעם שלו שהייתה ישות אלוהית שיצרה את בני האדם והם צריכים לכבד אותו ולהכיר בו. זה הדבר שיחזיק עמים ביחד.
    תקראו לזה ממש סיפור\תאוריה מפגרת אבל כשחושבים על זה, זה הדבר הכי חכם שמישהו יכל לעשות.

ההסבר שלי לקשר בין המדע לבין התורה היא אכן שכל מה שהמדענים הוכיחו על תהליך האבולוציה והמפץ הגדול אבל אכן יש ישות אלוהית שברתה את העולם הזה במצב כזה שאכן כל מה שקיים יכול להיווצר.

ישנן כמה שאלות שכנראה לעולם לא יענו והם למה רק על העולם שלנו יש חיים? איך זה שהפלנטה שלנו היא היחידה שהמצב בה הוא המצב האולטימטיבי לחיים? איך זה הגיוני שאנחנו הפלנטה היחידה שבה יש חיים אם אכן לפי המדע היקום הוא אינסופי ולכן הכל אפשרי כי ישנן אינספור שמשות וישנן אינספור כוכבים שבהם יכלו להיווצר חיים?

אני מעדיף כרגע לשבת בצד ולחיות את חיי כמו שהם. אני יהודי ואני חוגג את חגי ישראל כי ככה גדלתי לא בגלל שאני מאמין בכל מה שבאמת מסופר. אני גאה בעם שלי ומאמין שאכן יש משהו שמאחד את כולנו. יש כל כך הרבה מה להגיד וזה אכן ויכוח אינסופי כמו היקום המתאור כביכול. להאמין באלוהים זה כמובן הדרך הכי קלה להוכיח כל דבר כיוון שאלוהים יצר הכל אבל המדע לא מסוגל להוכיח הכל וישנם המון תופעות שהמדע לא מסוגל להסביר.
    איזה חפרן אם הייתי קורא את כל התגובות אז היית מבין שאבי התעקש שאני יגיד לו את דעתי איך העולם התחיל וגם שכתבתי את דעתי חזרתי ואמרתי שזה רק דעתי ואני בכלל לא בטוח שככה זה היה! ואם אתה באמת לא מבין ויש לך בעיות אי אפשר לדעת מה היה אז זה היה לפני הרבה זמן 12 מילארד שנה + למה אתה רוצה שמישו ידע בטוח מה היה אז אבל אבי התעקש לדעת את דעתי אז כתבתי מה שנראה לי שקרה. וד"א לא היה מנהיג מאוד שהמציא את ה' המצאה כמו ה' לא קורת בלילה. זה תהליך

שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ

אבי זה מה שאני חיפשתי !
    יפה מאוד שמצאת :]
    תקראו ותבינו

EriK
    אורח

אולי תפסיקו להתנהג כמו ילדים קטנים וחופרים ותשתקו?
    יעני מה אתם מנסים להוכיח?
    מי אתם שתוכיחו משהו?
    חייתם בזמנים שנוצר העולם?
    אתם מכירים את אלוהים?
    תפסיקו להיות עלובים, תעשו טובה לעצמכם ותחסכו מאנשים זמן וכוח לקרוא את התגובות החופרות והמפגרות שלכם.
    לכל אחד יש את התיאוריה שלו, על מה אתם מתווכחים? :||
    meidan
    כל מה שכתבת חפירה לא מהעולם
    ישות אלוהית? מנהיג חכם?
    אתה שם לב מה אתה כותב?
    איך ייתכן שאנחנו הפלנטה היחידה עם חיים?
    ברור שזה לא ייתכן כי אנחנו לא
    תעקוב אחרי עובדות ולא דעות ותיאוריות טיפשיות.

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

ציטוט נכתב במקור על ידי rofl צפיה בהודעה
    איזה חפרן אם הייתי קורא את כל התגובות אז היית מבין שאבי התעקש שאני יגיד לו את דעתי איך העולם התחיל וגם שכתבתי את דעתי חזרתי ואמרתי שזה רק דעתי ואני בכלל לא בטוח שככה זה היה! ואם אתה באמת לא מבין ויש לך בעיות אי אפשר לדעת מה היה אז זה היה לפני הרבה זמן 12 מילארד שנה + למה אתה רוצה שמישו ידע בטוח מה היה אז אבל אבי התעקש לדעת את דעתי אז כתבתי מה שנראה לי שקרה. וד"א לא היה מנהיג מאוד שהמציא את ה' המצאה כמו ה' לא קורת בלילה. זה תהליך
    חפרן תקרא לעצמך חתיכת איגנורנט לך תלמד לכתוב אתה פשוט לא מסוגל לכתוב כמו בן אדם. לקחתי זמן לקרוא את התגובה שלך כל כך קשה לדבר כמו בנאדם אה? רואים שלא קראת כלום לך תלמד קצת על החיים ואיפה אתה חיי עכשיו ואז שתהיה מוכן לצאת מהארון (ובמקרה שלך אתה עדיין לא נכנסת אליו)

פאק כרגע חזרתי מהעבודה לא צריך עוד לראות את החרא שאתה כותב לי פה
    פאק

ולeric תגיד מה אתה אידיוט? אמרתי שאני מאמין בתאוריה הזו? וואי אנשים פה עם בעיות בהבנה פשוט בעיות רציניות אה? אני פאקינג 3 שנים בקנדה ואני יודע הבנת הנקרא יותר טוב ממך
    ואם אתה קורא לחיידקים שמצאו במאדים אז אתה באמת לא יודע על מה אתה מדבר
    נערך לאחרונה על ידי mеidan; 21-03-2007 בשעה 05:10.

מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
    by zaneva

EriK
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי meidan צפיה בהודעה
    חפרן תקרא לעצמך חתיכת איגנורנט לך תלמד לכתוב אתה פשוט לא מסוגל לכתוב כמו בן אדם. לקחתי זמן לקרוא את התגובה שלך כל כך קשה לדבר כמו בנאדם אה? רואים שלא קראת כלום לך תלמד קצת על החיים ואיפה אתה חיי עכשיו ואז שתהיה מוכן לצאת מהארון (ובמקרה שלך אתה עדיין לא נכנסת אליו)

פאק כרגע חזרתי מהעבודה לא צריך עוד לראות את החרא שאתה כותב לי פה
    פאק

ולeric תגיד מה אתה אידיוט? אמרתי שאני מאמין בתאוריה הזו? וואי אנשים פה עם בעיות בהבנה פשוט בעיות רציניות אה? אני פאקינג 3 שנים בקנדה ואני יודע הבנת הנקרא יותר טוב ממך
    ואם אתה קורא לחיידקים שמצאו במאדים אז אתה באמת לא יודע על מה אתה מדבר
    חיידקים שמצאו במאדים? :|
    מי בנינו עם בעיות הבנת הנקרא?

ולא אמרתי שאתה מאמין
    אתה חופר בסיפורי ילדים מפגרים ומציג את התיאוריות המפגרות שלך
    אתה יודע הבנת הנקרא יותר ממני? אולי את הבנת הנקרא שלך
    כי אתה בעצמך לא הבנת מה בדיוק כתבת שם
    נערך לאחרונה על ידי fffff; 21-03-2007 בשעה 07:04.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    7

מסכים עם אריק, אין מה להמשיך בנושא הזה
    נערך לאחרונה על ידי Shawnz; 21-03-2007 בשעה 15:51.
    .; ,Psydila? ;p

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,732 | הודעות: 8,198,325 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect