|
|
חוץ מזה שלברון וקובי מספקים הצגה ומגריידי ווינס מספקים כדורסל נטו, אין הבדל. יכולת כמעט זהה לארבעתם.
נכון שלברון עדיין צעיר והוא עושה מהלכים מדהימים, אבל בחייאת, זה בערך כמו רונאלדיניו.
יודע לעשות תרגילים, אבל במגרש הוא בקושי עובר שחקן.
יש לו יכולת זהה להם חוץ מזה שהוא יודע לעשות תרגילים יותר יפים, ויודע להביא דאנקים.
סיכומו של עניין:
לברון וקובי, רוצים זוהר
קרטר ומגריידי משחקים כדורסל נטו ומנסים לקחת את הקבוצה שלהם גבוה יותר.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
הממ.
מה הם לא עושים? מאיפה נתחיל.
וינס קרטר-הגיע לחצי גמר המזרח פעם אחת עם טורנטו, וחצי גמר עם ניו ג'רזי שנה שעברה, זה ההישג הכי גדול שלו, שחקן עם ממוצעים לא רעים לא קרובים לאלה של לברון, שחקן שעשה שביתה איטליקת ופגע בקבוצה שלו, וזה בעיקר למה הוא אפס, לא מקצוען וחרא של בן אדם, יש לו ימים שהוא בזונ והוא שחקן סופר מוכשר ללא ספק, אבל הוא לא חזק, מהיר מוסר ריבאונדר שחקן הגנה וחודר לסל טוב אפילו לא חצי מלברון.
עם טרייסי מגריידי יש לך עוד קצת קייס, נתחיל בזה ששני שהחקנים המעולים שציינת פאקינג שיחקו ביחד ולא הגיעו לשום דבר. טרייסי מגריידי עבר לאורלנדו והוביל אותם להיות הקבוצה הכי חלשה בליגה, הוא הפציץ ואורלנדו ניצחו 17 משחקים בעונה, אז נכון היו פציעות של גרנט היל, אבל הסגל של אורלנדו לא היה הרבה יותר גרוע מהסגל של לברון היום בקליבלנד, פחות טוב אבל לא בכזה הבדל. לברון הוביל אותם כמעט לגמר מזרח, טי מאק למקום האחרון בליגה.
אחר כך ביוסטון, יחד עם יאו מינג וקבוצה נהדרת, הם עפו בסיבוב הראשון פעם אחת, לא הגיעו לפלייאוף בשנה השנייה, והשנה עם סגל מעולה פשוט ויחד עם יאו בונזי וולס לות'ר הד ג'ואן האוורד דיקמבי מוטמבו ראפר אלסטון, צוות מסייע שלברון יכול לחלום עליו, מגיעים לפלייאוף וגם כנראה בלי יתרון ביתיות, פציעות אמרת? אם קבוצה חלשה זה תירוצים גרועים אז גם פציעות זה תירוצים גרועים מיכאל, אל תיהיה צבוע.
אחריי שסקרנו את הקריירה הדי ארוכה של שני השחקנים האלה(כבר כמעט בני 30), ניקח במהירות את קובי בראיינט ונצטט אותך, אליפויות זה מה שחשוב, יש לו 3, הוא הוכיח שנה שעברה עם ממוצע של 35 נקודות למשחק שהוא יכול לקלוע כמה שבא לו, הוא שחקן מדהים שעשה בקריירה שלו הרבה יותר מה2 שציינת(כן כן אתה אמרת בעצמך קבוצה זה תירוצים, אז מה ששאק היה איתו).
בעיקר אני רוצה לדבר על לברון, קודם כל הוא בן 22, 7 שנים יותר צעיר משאר החבר'ה שציינת, כבר יש לו ממוצעים יותר טובים מהם, יותר מכל הקריירה שלהם, הם בחיים לא נתנו עונות אישיות כמו שלברון נתן בעונה ה3 שלו, מישהו זוכר את מגריידי\קרטר מוביל קבוצה לניצחון בסדרת פלייאוף כמו מול וושינגטון שנה שעברה? טי מאק לא, קרטר פעם אחת במזרח העלוב של שנת 2000, ושנה שעברה ניצחון על אינדיאנה שלי לא באמת נחשב ממש...
לברון הוביל אותם לניצחון על וושינגטון עם 2 סלי ניצחון, טריפל דאבל במשחק הראשון של ילד בן 21 בפלייאוף, וגרר קבוצה פי 3 יותר מכושרת מקליבלנד, דטרויט לסדרה מעיקה של 7 משחקים ארוכים וקשים.
אז נכון, הוא עוד לא היה בסדרת גמר.
אבל אתה עוד במאת צריך לשאול למה לברון יותר טוב מקרטר וטי מאק?
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
אלון עדיין לא שיכנעת אותי, לארבעתם יש מספרים אישיים דומים בלי הבדלים משמעותיים,
אין ספק לברון הוא הכי מוכשר מבין החבורה אבל עדיין יש לו הרבה מה להוכיח כדי להיות הטוב ביותר.
בקשר לאליפויות של בראינט, יש הבדל בין להוביל קבוצה לבין להיות כינור שני.
אז אתה טוען שכל השחקנים שלא הובילו קבוצה לאליפות טובים בערך אותו דבר ...
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
קרטר ללא ספק שחקן שמסתמך על יכולת אתלטית אין מה לדבר על ההבדלים בינו לבין לברון.
שליטה בכדור צעד ראשון חדירה הגנה הכל..
The Hibachi!
Gilbert Arenas - #0 Shoting Gurd
"כי כולם אמרו שהוא יהיה 0"
Agent Zero Elite BackCourt Unit - We Fear No One!
Ballin Till We Fall...
איך אתה בכלל יכול לשים את קרטר באותה שורה עם בראיינט? אפילו לא מתקרב ליכולות ההתקפיות הבלתי מוגבלות של קובי, לא מבחינת קליעה לא מבחינת חדירה וסיומת מתחת לסל, פשוט לא.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
אחחחח איזו אווירה =] כמעט כמו מלחה \סלאש/ נוקיה אדום =]]]]
Any ווי ...
אני חייב להצדיק את האלונים .
אבל רק במקרה של וינס ולא של טי מאק .
קרטר אף פעם לא היה ואף פעם לא יהיה סקורר, ואני מדגיש סקורר כמו מגריידי/לברון/בראינט .
הוא שחקן ענק, אבל של עליות וירידות דרסטיות מדי . יום אחד הוא קובר 40 יום אחד 10
הייתה תקופה ענקית בראפטורס שהוא באמת היה יציב כל העונה ובפליאוף, אבל פילי שלי עם אייברסון הענק
לקחה אותכם בסדרה מהסרטים.. חוץ מזה קרטר לא יציב, קריירה של סופרסטאר אבל לא ברמות הבאמת
גבוהות . שנה שעברה לא נחשבת אצלי כי המזרח נראה על הפנים כבר כמה שנים טובות [חוץ מדטרויט שכבר
בולטת משנת האליפות] .
ועכשיו למגריידי ... תראו, מגריידי לדעתי בהחלט ברמה של לברון, למרות השגיו הפעוטים, שכחנו את
התצוגות שלו באורלנדו עם הרצף של היותר מ30 נק' אחד הארוכים בהיסטוריה, שחקן שעושה הכל כולל הגנה
מאז הטרייד פציעות דיי הרגו אותו אבל זה החיים [תשאלו את גראנט היל ופני הרדוואי], לברון עדיין לא עשה
כלום, למרות הגיל הצעיר והכושר הנפלא, שיוכיח לי שהוא יותר טוב ממגריידי . שחקן שאני מאוד מכבד למרות
שאין לו טבעת או אפילו סיבוב שני בפליאוף . עכשיו אני מניח שלברון בסוף כן יעשה את זה, ויגיע לזה שהוא
מוכיח לי שהוא יותר טוב מטרייסי, אבל זה ייקח זמן אני חושב שגם השנה לא יילך לו כל כך, למרות שהפיסטונס
ללא הגנה הם הרבה יותר מחוברים מכל הקבוצות במזרח, רק מיאמי כמובן יכולה לעצור אותם. קליבלנד אני חושב
חייבת לעשות שינויים בסגל, כמו שמישהו כבר הזכיר פה אני חושב אלונחה, ביג זי לא עושה כלוווםם פשוט כלום
ולברון חייב מישהו שם שיעשה לו תעבודה השחורה, לא יודע מה נסגר עם לארי יוז, חוסר יציבות נוראית, סנואו
שם כדי למסור וג'ימס מקבל 5 דק' במשחק וגם את השלשה שהוא צריך לתת הוא לא נותן . אז לסיכום אני מניח
שאצלי זה מגריידי ולברון ואז - קרטר , כך הסדר לבינתיים, אבל זה ישתנה ! בוודאות ! לברון יהיה בכמה רמות
מעל שניהם .
נערך לאחרונה על ידי AllenIverson; 12-03-2007 בשעה 18:04.
מחממים את האווירה לקראת הפלייאוף![]()
מה קרטר עשה זכה בתחרות הטבעות ??? או סליחה ששכחתי את זה .. גם נייט רובינסון זכה ו.. ?? אומר שהוא יהיה סופרסטאר ??
דבר שני אל תנסה להשוות קבוצות מהמזרח לקבוצות מהמערב אפילו סיאטל שכל כך גרועים במערב היו כוכבים במזרח בקלות ... ומה קרטר עושה בדיוק ??? אם הוא פוגע אז יפה הוא קולע 40 נקודות הקבוצה מפסידה הוא לא פוגע הוא שובר טבעות והקבוצה מפסידה אז מה זה נותן בדיוק ??
ומה קשור בדיוק למייק ביבי .. א. ביבי רכז לא קלע .. ביבי הגיע לגמר המערב משהו שקארטר לא הגיע ולא יגיע עם הוא לא יהפוך לזונה בסוף הקריירה (וזונה פירושו משחק בחינם העיקר להשיג טבעת) ...
וכן קיבלנו מדנבר בראש יש לנו מאמן שיכור זה גם נכון ועדיין תן לסקרמנטו לשחק במזרח לפגוש את שארלוט אתלנתה וכל מיני קבוצות 4 פעמיים בשנה ומקומם בפלאוף המזרח היה מובטח ..
וארטסט מרביץ לאשתו מה אתה רוצה שאני יגיד ??? אני לא מנהל ולא מאמןשל סקרמנטו .. .וכן ראינו איך מפרקים את סקרמנטו פעם ראשונה שהם שודרו בכלל אז מצידי שיפרקו אותם ....
ולגבי טימאק זה שחקן שאני גם מאוד אוהב הבעיה הגדולה ביותר שלו זה פשוט חוסר מזל כל שנה קורה משהו שגורם לא להיכשל והבעיה שהוא פשוט לא מצחיק להתגבר על זה השנה שוב יאו היה פצוע וטימאק סובל מבעיות בגב שנה שעברה בעיות אישיות עם אורלנדו עשו אותו פצוע כדי לקבל בחירה ראשונה בדראפט בקיצור אני מקווה בישבילו שהוא יפרוץ כי הוא לא פחות טוב מקובי או ממישהו אחר הבעיה שרשימת ההצלחות שלו ריקה ..
Indianapolis colts Champions!!!
די להשתמש בזה שקרטר זכה בתחרות ההטבעות נגדו
זה שהוא אתלט מטורף זאת לא הסיבה שאנשים מחשיבים אותו לשחקן טוב
איפה אנשים אומרים שג'וש סמית' שחקן תותח ?
או ג'ראלד גרין?
זה שהקהל מת עליו זה בכלל לא קשור ליכולות שלו
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אחי עד גוש סמית
זה אחלה שחקן.
שחקן הגנה מטורף מתקיף לא רע סתם יצא שם רע לכל מי שיוצא זוכה מתחרות הטבעות
The Hibachi!
Ballin Till We Fall...
לא צריך גם להזכיר לכם שגוש סמית לוקח חבורה של חברה לא הכי מנוסים
וסוגר כל משחק עם דאבל דאבל ומעלה.
לדעתי הוא ALL ARROUND
The Hibachi!
Ballin Till We Fall...