ל Yellow Slider.. חח תתפלא זה לא לכל החיים ..
אפשר להוריד עם לייזר.. אבל זה קצת בעיתי.. (ציטוט מויקיפדיה: "
Tattoo removal
While tattoos are considered permanent,
it is possible,
to varying degrees, to remove them.
Complete removal, however, is often not possible, and the expense and pain of removing them typically will be greater than the expense and pain of applying them.")
כמו שראית פה.. זה לא שווה את זה .. חח
ועכשיו לנושא, לדעתי האישית לעשות קעקוע בשביל "למרוד בהורים" זה די דפוק חח.. יעני זה דבר שנישאר לכל החיים, אלה אם כן משלמים הרבה כסף בשביל להוריד אותו, והכאב של להוריד אותו ואחרכך כמובן נשארות צלקות..לא נראה לי שווה את הסבל..
נשמע לי דבר די מטומטם לעשות..

אבל.. בתכל'ס את בסופו של דבר תעשי מה שאת רוצה ולא מה שכמה ילדים מהפורום אומרים לך.. (ככה לפחות נראה לי.. או שאולי את תלויה בילדים מהפורום פה..חח אני לא יודע.. הכל יכול להיות..)
בקשר לשאלה שלך
האם יש לכם קעקוע? לא
במידה ולא
האם אתם מתכוונים לעשות קעקוע בעתיד?
לא..
לדעתי האישית אין ממש צורך בזה חח.. יש אנשים שזה מתאים להם ובאמת יש קעקועים מאוד יפים.. (סתם אני אתן דוגמא.. את הקעקועים של The Game ושל 50 Cent אני מאוד אוהב.. ולהרבה אנשים יש קעקועים וזה די יפה..) אבל לדעתי האישית לי אני חושב שזה לא מתאים.. זה לא יעשה אותי יותר מגניב או משהו.. ואני לא חושב שיתאים לי כל-כך ולא בא לי חח.. לדעתי זה סתם, זה גם לא בריא, כואב, ואחרי כמה זמן גם לא ממש שמים על זה וזה נהפך לדי מעפן.. חח תחשבי זקנה בת 80 עם קעקוע.. ממש 'מאגניב' נכון ? חח..
אבל כל אחד והבחירות שלו..
בכל מקרה, תעשי את השיכולים שלך ובהצלחה :eye: