נראית טוב, קצת צעירה במראה אבל זה מושך יותר
ברוכה הבאה מקווה שתהני.
נראית טוב, קצת צעירה במראה אבל זה מושך יותר
ברוכה הבאה מקווה שתהני.
|
|
מוש אתה מרושע חחחח.. אבל צודק לפעמים חחח X:
אממ ומה קרה טעיתי בהגייה בהקלדה עכשיו תזכור לי את זה לכל החיים? סרפרפים ;[[
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
למישו יש בעיה עם רוסים?לא לי =]
![]()
יש חתימה!
לשעברmoshe1061
זה לא אורגיה.. זה ווקמולי.. מערובב עם כל מיני דברים מוזרים מברזיל ................................
ואני מצטער להגיד שעברית זו השפה הכי מכוערת ששמתי.. רק בשפה הזו ממציאים מילים מכוערות כמו "יורד" "משתמט" ו"חופר". לא תמצא בשפות אחרות מילים כאלו. זאת רק כדי לתאר לך את הגועל במנטליות הישראלית.
ואת זה יגידו גם אלו שעברו לארה"ב.
שתדעי שהעריאקים הוא לא אסון טבע.. הם אסון של עצמם...................................................
Anyway, הסיבה שדיברתי ככה היא שכשיבוא הזמן, את תביני לבד על מה אני מדבר.
ולאף אחד אין בעיה עם רוסים.. לרוסים יש בעיה עם עצמם.............. אף אחד לא אוהב אותם והם לא אוהבים את מי שאוהב אותם..................... מניסיון :-)
אני חושב שסיימתי את טענותי. I rest my case.
חבר'ה אם תסלחו לי... אני חושב שהבחורה הבינה מהר מאוד את רמת הפורום..... כל בני ה13-15 עושים ביד על התמונות שלה וכל בני ה16-19 מנסים בעקיפין להתחיל איתה... אז תסלחו לי שאני אומר אבל בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בבקשה, ממכם, כשאתם כותבים משהו, תחשבו פעמיים.. כי לא נראה לי שהיא חושבת יותר מפעם עליכם... :-|
סליחה עם פגעתי במישהו.. פשוט אף אחד לא אמר את האמת שהייתה חייבת להאמר.
המשך יום מהנה,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
חחחח jason איך אני אוהב ת'תגובות שלךחחחח רק כדי לקרוא את שתי התגובות שלך היה שווה לקרוא את כל ארבעת העמודים חחחח ....
ברוכה הבאה ... ו....
המשך יום מהנה XD חחחחח
אוו יופי עוד אנטישראלי הגיע לפורום , אללה אני לא לבד , אם תרצה אני ביא לך בפרטי את פורום הבית שלנו פתחתי אותו כשפתחתי את אטרף , יש שם מעשי טרור שאנו עושים למדינה וניסיון ללמד את הישראלים מהי תרבות.
מה שכן אתה מוזמן להיכנס לפורום צבא וגיוס ולעודד אנשים לא להתגייס לצבא
כמו כן , הכל היה יפה בהודעה שלך פרט לרוסים , זו הכללה כמו שאני אגיד כל המרוקאים והמזרחיים שרמוטות מסריחות (והם לא) ,
יום טוב.
נערך לאחרונה על ידי אור; 10-06-2007 בשעה 18:41.
איזה כיף. האשכול הופך לוויכוח וציניות בין ה"גזעים" השונים.
מפה יצמח ההיטלר הבא?
=/
שונאת גזענות.
אור פתח תוכנית חיסכון לשרת חדש , אז השרת נפל לא אשמתי בכל מקרה בקשר לגזענויות זה לא שאני גזעני אל תשכחו שבסופו של דבר כולנו יצאנו מפוט אחד
ככה שכולנו אחים , בין אם אנחנו אתיופים , רוסים , מרוקאים , ערבים , תאילנדים , או אסקימואים.
דרך אגב חחח עד עכשיו לא פתחתי תתמונות רגע נפתח..
אני אף פעם לא טענתי שאני גזעני, אני מקבל כל אחד באשר הוא. מה שאני לא מקבל זה את הדוס (יש עליהם שיר שמתאר את הרגשותי, מי שרוצה אותו - בפרטי.. אגב, השיר קיים משנות ה70' בישראל.. ממה שלימדו אותי.) הם חושבים שהם אהודים בזמן שהם לא מבינים שלא רוצים אותם. הדבר היחידי שאני שונא בעולם זה הוא הכפייה. ואני מעדיף למות חופשי מאשר לחיות בכפייה. אולי אני אחד מ"הציפורים שלא נועדו להיות בשבי", אבל מה שאני בטוח זה לא עבד ולא נתין של אף אחד! אני לעצמי או אני למותי!
לילך, אל תביני אותי לא נכון. את יפה, ובטח גם נבונה וחכמה, ולכן את אמורה לדעת את זה, לשים תמונות בפורום (במיוחד אם זה בת) - לא הדבר הכי חכם לעשות. תראי איזה תגובות קיבלת. אני מוכן לשים כסף, אם המנהלים לא היו כאלה שחוסמים או לחילופין לא היו פה כמה זמן, היית מגבלת גם תגובות עם תוכן מיני.
אני מקווה שתביני לאן אני חותר, ואני יכול להבטיח שאני לא עושה את זה למען עצמי כלל וכלל לא. אני עושה את זה ואומר לך ככה רק כדי שתדעי.
עוד דבר, יש לי טינה קטנה לרוסים מעצם היותי אמריקאי אך לא יותר מזה. אני מכיר במי שהם ואף יש לי כבר חברים רוסים, אך אני שונא את המנטליות שסטלין החדיר להם - דברים ניתן להשיג רק בכוח.
אני מאחל לך כל טוב והמשך שבוע נעים.
אם תצטרכי עזרה במשהו שאנוכי יכול לעזור לך, אל תהססי לפנות :-) .
המשך יום מהנה,
Jay.
נערך לאחרונה על ידי Jason; 10-06-2007 בשעה 17:17.
ברוכה הבאה
טיסה לשוויץ? אני יכול לסדר לה שהיה בקוקפיט והנחה משמעותית יחסית (33% ומעלה).. אבל לא יותר מזה..
ובקשר לאתרים שנתת, חלקם אתרים יותר רצינים ולא פורומים של ילדים בני 13-15...
אני רק אומר, לחשוב פעמיים.. לא חסר מקרים אונס בארץ, ומספיק תמונה אחד שתביא לאדם הנכון ואותו אדם בתמונה לעולם לא יהיה לבד... ואני ראיתי מקרוב איך אפשר לעשות את זה..
בכל מקרה, זו דעתי.. אתה חושב שאני חיי בבועה? מסביר את מקרי האונס בארץ ואת הנוער פה...
Humanity - Gone bad...
המשך ערב מהנה,
Jay