קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אצל מי יש בזק אם נטויז'ן?
    על ידי Marik_Rabayev בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-10-2005, 11:45
  2. תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 16:16
  3. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 02:07
  4. רצף בדיחות יפות
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 14:59
נושא נעול
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 55 מתוך 55

רצף גנטי אצל הכהנים - עמוד 4

ברירת מחדל רצף גנטי אצל הכהנים 2 - התגובה !

התגובה לסוטה הטיפש שחשב שלרגע הצליח להפיל אותי, הבה ונקפח שוקיו:
    "חחח לכסח לי את הצורה..לא הצלחת לומר פה כלום" - אמרתי לכן הודעותי כל -כך ארוכות ושלך כל כך קצרות ועליך אמרו ליצנות אחת דוחה אלף תוכחות מנוול.
    "אני הבסתי אותך ממזמן דרך אגב.." - ממזמן = תקופת זמן ארוכה מהעבר. היות ואני מכיר אותך בסך הכל פחות מ24 שעות, וטענתך האחרונה שקרית, כל הטענה כולה פסולה על קרביה וכרעיה.
    "אני צריך ללמוד לכתוב? הנה לך ציטוט שלך: "מטומטם חסר ידע הינך , שהרי הדברים קוראים כל יום."" - אתקן את עצמי, מטומטם חסר ידע הינך, שהרי בכתיבה עיוורת אני כותב.
    "במקום להוכיח ההפך מהטענה שלי אתה טוען שאני לא יודע לכתוב.." - ואני ממשיך לטעון אימבציל.
    "אתה סתם אפס" - נטען,הופרך,הוכח על הטוען.
    " ..כנראה שלא הבנת את ההקצנה בדברים שלי שאני אומר יצור" - המשמעות יצור לפי המילון: יצור - (זכר, יצורים) בריה, כל דבר החי על פני כדור הארץ. (מילון אריאל, מיקוד פסיכומטרי 2007 מבאר ומסביר את המשמעות של בריה ואכן מוכיח כי המשמעות הוא יצור חי) לכן טיפש אתה ואין כאן שום הקצנה שהרי הדברים נאמרו לגבי משמעות אחת ואתה טועה.
    "חבל על הזמן שלי איתך בקיצור" - אני שמח שאכן שמת לב.
    "עצם זה שאמרת שאני לא יודע לכתוב במקום להוכיח אחרת" - טיפש אם אני טוען שאתה לא יודע לכתוב אני צוריך להוכיח את זה ולא אחרת אם כן אתה מצדיק את דבריי וגם לא יודע לקרוא.
    "..הוציא אותך טמבל" - כרגע הוצאתי אותך טמבל, טמבל.
    "הצגת את זה כאילו קטלת מדענים..אל תשנה פתאום את מה שאתה אומר" - המילים הצגת כאילו הם ניתוח דברים של הקורא לפי רצונו על פי ערכי המוסר הנטועים בו, אם כן אין הדבר הוא הגדרה משמעית ולכן אפשר להתעלם ממנה והרי אתה טועה כי דבריך ללא הוכחה.
    "ד"א אגב..אתה פה מוחץ אנשים או מה שלא יהיה..בראש שלך בלבד" - בוודאי רק בעזרת השכל שהחילונים חושבים שהוא במוח וגם בראש...
    "לאף אחד אין כוח..להכנס לדיון הזה, - לאף אחד אין מספיק כוח לא רק כוח.
    "אני טיפש נכון" - תודה שאתה מודה אימבציל. תוסיף גם את זה להגדרה שלך.
    "..לא בגלל שום דבר שציינת.." - ודאי שכן שהרי הוכחו הדברים על קרביהם וכרעיהם.
    "בגלל שהסכמתי להתווכח עם טיפש כמוך" - הוכחתי שהבסתי אותך ואת שלושת חבורת הליצנים הצועדים במצעדי גאווה ומתיימרים להציג מומיהם בפומבי, אם אני טיפש מה אתם? אלא שהוכחתי שחכם אני מכם, את השאר הסיקו מסקנות בעצמכם.
    מה קרה ידידי? אוכל אותך שבחור שלומד תורה מחכים ממך בהכל ואתה שלומד ועושה הכל וכביכול חופשי יותר, נופל לרגליי?
    "יש משפט שאומר" - אל תגיד לי מה יש, תוכיח לי שיש. טיפש.
    "אל תתווכח עם בן אדם טיפש, הוא יוריד אותך לרמה שלו..וינצח אותך בניסיון" - חבל שלא הזהרת אותי מקודם שלא אתווכח עמך, אני מקווה שהטיפשות שלך לא פגעה בי. רואים שאת המשפט המצאת לאחר 12 שנות לימודים כוזבות בבית הספר. ולכן המשפט מצוץ מן האצבע.
    "אתה טיפש גמור אם אתה חושב שאתה משפיע על מישהו" - אכן כן, לכן אני בטוח שהשפעתי על מישהו ולא חושב כך.
    "או שניצחת מישהו" - כנ"ל
    "אתה מצידי יכול להגיד את המילה האחרונה זה ממש לא מעניין אותי" - זה לא שזה לא מעניין זה שאתה לא יכול להתמודד טמבל.
    "כי אין לי כוח להתווכח עם בן אדם כמוך" - הגהה: כי אין לי את הכוח המספיק להתמודד עם בן אדם חכם ממני, כמוך. זה מה שהתכוונת להגיד הפסק לקצר משפטים לא כולם יכולים להבין.
    "ששטפו לו את הראש בשטויות" - שטפו לי את הראש בשטויות כאשר הייתי בזרם החילוני אך לאחר מכן אכן שוב שטפו לי את הראש מכל השטויות שהיו לי בו כדי שאוכל לקבל מידע נפלא חדש.
    "בן אדם שסותר את עצמו ומשתמש בתקיפות וקללות רק כדי להראות בכאילו שהוא יוצא צודק" - הגדרת את עצמך.
    "בכל מקרה..אותי לא שכנעת בחיים לא תשכנע" - לא באתי במטרה לשכנע שהרי כאשר רוצים לשכנע מדברים ללא תיאורי מציאות חריפים גם אם נכונים הם, מדברים ברוגע ובנחת ללא ויכוחים רבים, מדברים אל לב האדם, מדברים פנים מול פנים, מדברים דברים אמיתיים. אין מטרתי לכל זה, לא באתי בשביל זה. אלא שבמהלך ביקוריי בפורומים השונים הגעתי לכאן לראות אילו חידושים ודברים יש כאן והתגלה שיש כאן כמה הומוסקסואלים (תחילה האמת שהיה אחד) שמנסים להביע ביקורת ומתיימרים להיות אנשים ההולכים לפי המדע. אך כמובן סיכלתי מזימתכם והפרכתי טענותיכם קיפחתי שוקיכם והשחרתי שינכם כשולי הקדירה.
    "כשתמות ותגלה שטעית" - בואו נוכיח כי בעומקי הוויתך אתה טוען שיש עולם שהוא לא מטריאליסטי לאחר העולם המטריאליסטי הזה (מטריאל = חומר, עולם חומרי): אם אני ימות, הרי שכאילו נעלמתי מן העולם והנני בחידלון. אבל אם אתה טוען שגם אחר המיתה אני אגלה שטעיתי משמע שאני צריך לחיות בשביל לגלות זאת כי אחרת איך אגלה שטעיתי אם איני חי בשביל לגלות דבר מה? אלא שאתה מוכיח שאכן אחרי המיתה אני יחיה ויגלה שטעיתי. זאת אומרת שאני יחיה זאת אומרת שיש עולם הבא. רק שטעית שאני יטעה שהרי אני את מצוותי קיימתי, מה איתך מפגרצ'יק?
    ואתה עונה: "אותו דבר לגביי.." - זאת אומרת שאתה הולך למוות הבטוח, איזה מפגר בעל תאוות, אתה מזכיר לי את זיגמונד, הטיפש (זיגמונד פרויד הפסיכולוג היהודי כיבכול) גם זיגמונד היה בעל תאוות נוראות וארורות, הוא היה מעשן סיגרים כבד, והתגלה לו סרטן בלסת, עשו לו טיפולים אך הטיפש המשיך לעשן (והוא קורא לעצמו פסיכולוג המבין את נפש האדם) לאחר מכן חתכו לו את הלסת...ויש כאלו שאומרים שגם אז הוא המשיך לעשן. איך בדיוק? שאל אותם...אבל הבנת את הפואנטה אני מקווה שלא תגמור כמוהו (בלי קשר ללסת או לסרטן) בחור בעל תאוות שלא השתלט על עצמו.
    "אתה תחיה איך שאתה רוצה. ואני אחיה איך שאני רוצה.." - לא, אני אחיה איך שמותר, אתה תחיה איך שמותר. אתה תחיה בהגבלה של החוק במדינה כמוני. אנא הגדר את המצב טוב יותר.
    "דבר אחד בטוח..אחד מאיתנו יחיה יותר טוב מהשני..ואני מהמר על עצמי" - הבעיה שאתה מהמר שאתה תחיה טוב יותר, משמע שאתה עכשיו חי וחיית בעבר בסבל וייסורי תופת וקשיים. לעומת זאת אני המאמין האדם שלומד תורה והולך על פי עצת רב, אני דווקא חי היטב, לא חייתי היטב שהייתי חילוני, ואני עתיד לחיות טוב יותר בתור אדם דתי (דתי = חוקי). הפסק להפר את החוקים טמבל ראית איך המצב שלך נראה.
    "השורה התחתונה היא שאני טענתי שהמחקר בכתבה הוא זיווג שארים או סחף גנטי" - הפרכתי דבריך לעיל תוכל לראות, חוץ מזה דברים הם ללא בסיס ואושיה ללא דבר מדעי אלא רק דמיון מפותח מהרחוב וחשיבה מעוותת. סתלק ותביא כבר תעודת בגרות.
    "ואתה לקחת את זה רחווק רחוקק " - רחוק פעם אחת זה מספיק איני מפגר כמוך שצריך לחזור על מילה כמה פעמים. או שבעצם הבעיה שלך קשה ואתה צריך לתאר את המרחק לעצמך...אם כך זה בסדר.
    "עד לכדי כך שניסית להוכיח שאני הומוסקסואל" - לא ניסיתי, הוכחתי. תישאר דבק לראיות.
    "זה מראה כמה אתה מוחץ פה אנשים" - תודה, אני מעדיף להישאר צנוע , אנא אל תחמיא לי מידי.
    "אני עפתי מפה..סלאמאת'" - אני שמח שנכנעת כמו קודמך.
    להתראות גם לך.
    עד כאן פירקנו 4 מתוך 4 אתאיסטים המתיימרים להיות אתאיסטים כופרים במציאות האל. רפואה שלמה לכולם.
    לילה טוב ידידיי

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

כס אין לי כח לקורא תתגובות שלך זה גם ככה יהיה אותו דבר, אתה אף פעם לא מתיחס לנושא אתה מווכח על הבן אדם שאתה מתכווח איתו ולא על נושא הויכוח.
    בהתחלה חשבתי שאני בדיון עם בן אדם
    מיד אחרי זה הבנתי שאני בדיון עם בן אדם דתי,
    לא עבר הרבה זמן והבנתי שאני מתוכח עם בן אדם דתי מפגר!
    זה גם לא היה מדיוק כי בסוף הבנתי שאני מתוכח עם אגו של בן אדם דתי מפגר.
    ועוד דבר אחד מהתגובה שלך שקארתי- "מזמן" זה דבר יחסי זה גם יכול להיות 4 שניות.

היי כוזבי צור.
    סאונד פורג' - במילה אחת "כל הפוסל במומו פוסל. אמבציל. ואין מילה כזאת "יאימבציל".
    רופי יקיר לבבי:
    "אין לי כח לקורא תתגובות שלך" - או שאולי אתה לא יודע לקרוא ותשלים עם זה?
    "זה גם ככה יהיה אותו דבר, אתה אף פעם לא מתיחס לנושא אתה מווכח על הבן אדם שאתה מתכווח איתו ולא על נושא הויכוח" - ודאי זו דרכי, מפריך תחילה את הנושא ואז את הבן אדם עצמו כדי שיירד לעפר רגליי.
    אתה יודע רופי, תחילה חשבתי שאני בדיון עם בן אדם, לא עבר הרבה זמן והבנתי שאני מתווכח עם בן אדם כופר, לא עבר הרבה זמן והבנתי שאני מתווכח עם בן אדם כופר מפגר (איך לא..מן הסתם). זה גם לא הכי מדוייק כי בסוף הבנתי שאני מתווכח עם בן אדם שלא יודע לקרוא!!!
    "מזמן" זה דבר יחסי" - הייתי שמח אם הייתי מביא לי מקור מספר, מילון, אנציקלופדיה. אם כן אצטרך להסכים.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

דבר ראשון הניק זה רופל - אני לא יודע לקרוא
    דבר שני הגבתי לתגובה שלך פה -אני יודע לקרוא..
    דבר שלישי העתקת את מה שאני עשית ושינת אותו עלי - בדיוק מה שאתה אומר לכולם שהם עושים ומה הסיבה לזה
    דבר רביעי "מזמן" זה תאור זמן יחסי בגלל שזמן זה יחסי לפי התאוריה של איינשטין אתה בטח יודע שהוא חושב שהזמן עובר בישבילך יותר מבר שאתה מתקרה למהירות האור, כנס לויקיפדיה ותרא. ואין פה אחד שלא יסכים איתי ש"מזמן" זה תאור זמן לא מדוייק כלומר יחסי.

"
    "דבר ראשון הניק זה רופל" - אני יודע, קיצרתי לרופי. "אני לא יודע לקרוא" - אני שמח שאתה מודה סוף סוף.
    "דבר שני הגבתי לתגובה שלך פה -אני יודע לקרוא.." - לא, כתבת דברים בלי לדעת מה אני כותב, ההוכחה היא שלא התייחסת לכל דבריי מהאשכולים הקודמים והתחמקת בתירוץ שההודעות ארוכות מידי. אתה לא יודע לקרוא הפסק לכזב.
    "דבר שלישי העתקת את מה שאני עשית ושינת אותו עלי - בדיוק מה שאתה אומר לכולם שהם עושים" - לא, הם עושים זאת בשביל לחקות את צורת הדיבור שלי ולנסות להידבק בי, אני עשיתי זאת לאחר שהוכחתי דבריי וקטלתי אותך כמדביר את הגו'ק.
    "דבר רביעי "מזמן" זה תאור זמן יחסי בגלל שזמן זה יחסי לפי התאוריה של איינשטין אתה בטח יודע שהוא חושב שהזמן עובר בישבילך יותר מבר שאתה מתקרה למהירות האור, כנס לויקיפדיה ותרא. ואין פה אחד שלא יסכים איתי ש"מזמן" זה תאור זמן לא מדוייק כלומר יחסי." - אכן סבור אני שאינך יודע לקרוא לאחר שביקשתי מקורות ולא הבאת לי. כשלת בעוונך ידידי תסתלק ואל תחזור ללא מקורות או שאגרום לך להשתחוות לי.

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

עזוב אותו רופל שטפו לו את המוח
    הוא סבור שלרדת עליי ועליך זה מצווה בגלל הדיעות שלנו
    הוא לא מבין..שהוא לא עשה בזה כלום

ונמאס לי כבר לכתוב את זה אבל הוא עדיין לא הוכיח אחרת ממה שייחסתי לכתבה
    נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 17-08-2007 בשעה 13:44.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

תראה על מה אתה מתווכח אם אני יודע לקרוא או לא, לאיפה אתה חושב שאתה מנסה לדרדר תשיחה הזאת אני לא מבין.
    אתה יודע מה אתה צודק (לא באמת) אבל הייתי צריך להביא לך הוכחה
    http://www.onestick.com/relativity/
    אנגלית אתה בטוח יודע.
    אין מה להוסיף

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

הנושא ההוא נעול גם זה נעול הבא שמגיב בקשר לנושא ההוא או פותח הודעה פשוט יושעה

משתמש באימונים האוואטר של breslev2u
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ''אמור מעט ועשה הרבה'' פתגם חז''ל

אביב זה אמור להיות העבודה שלי לא ככה
    אני היתי באמצע נעילת אשכולות והלכתי כי קראו לי
    זה לא אומר שאני מוגבל ולא יכול לעשות את זה בעצמי...
    "אין לנו על מי לסמוך,רק על אבינו שבשמיים"

אמר להם הקב"ה לישראל:"בטחו בשמי והוא עומד עליכם שכל מי שבוטח בשמי אני מצילו"

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

זה עבודה שלך לא אמרתי כלום חס וחלילה אני פה לעזור לך לשמור על הסדר, המילה האחרונה שלך!
    אני לא קשור לקטגוריה ולכן מה שתגיד יקרה, אם חרגתי לסמכותך אני מצטער פשוט נראה לי שההנהלה הגבוהה (מפקחים וראשיים) לא נכנסים לפה אז באתי לעזור וגם אל תשכח שאני יכול לתת באנים

נושא נעול
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,266 | הודעות: 8,203,859 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect