התגובה לסוטה הטיפש שחשב שלרגע הצליח להפיל אותי, הבה ונקפח שוקיו:
"חחח לכסח לי את הצורה..לא הצלחת לומר פה כלום" - אמרתי לכן הודעותי כל -כך ארוכות ושלך כל כך קצרות ועליך אמרו ליצנות אחת דוחה אלף תוכחות מנוול.
"אני הבסתי אותך ממזמן דרך אגב.." - ממזמן = תקופת זמן ארוכה מהעבר. היות ואני מכיר אותך בסך הכל פחות מ24 שעות, וטענתך האחרונה שקרית, כל הטענה כולה פסולה על קרביה וכרעיה.
"אני צריך ללמוד לכתוב? הנה לך ציטוט שלך: "מטומטם חסר ידע הינך , שהרי הדברים קוראים כל יום."" - אתקן את עצמי, מטומטם חסר ידע הינך, שהרי בכתיבה עיוורת אני כותב.
"במקום להוכיח ההפך מהטענה שלי אתה טוען שאני לא יודע לכתוב.." - ואני ממשיך לטעון אימבציל.
"אתה סתם אפס" - נטען,הופרך,הוכח על הטוען.
" ..כנראה שלא הבנת את ההקצנה בדברים שלי שאני אומר יצור" - המשמעות יצור לפי המילון: יצור - (זכר, יצורים) בריה, כל דבר החי על פני כדור הארץ. (מילון אריאל, מיקוד פסיכומטרי 2007 מבאר ומסביר את המשמעות של בריה ואכן מוכיח כי המשמעות הוא יצור חי) לכן טיפש אתה ואין כאן שום הקצנה שהרי הדברים נאמרו לגבי משמעות אחת ואתה טועה.
"חבל על הזמן שלי איתך בקיצור" - אני שמח שאכן שמת לב.
"עצם זה שאמרת שאני לא יודע לכתוב במקום להוכיח אחרת" - טיפש אם אני טוען שאתה לא יודע לכתוב אני צוריך להוכיח את זה ולא אחרת אם כן אתה מצדיק את דבריי וגם לא יודע לקרוא.
"..הוציא אותך טמבל" - כרגע הוצאתי אותך טמבל, טמבל.
"הצגת את זה כאילו קטלת מדענים..אל תשנה פתאום את מה שאתה אומר" - המילים הצגת כאילו הם ניתוח דברים של הקורא לפי רצונו על פי ערכי המוסר הנטועים בו, אם כן אין הדבר הוא הגדרה משמעית ולכן אפשר להתעלם ממנה והרי אתה טועה כי דבריך ללא הוכחה.
"ד"א אגב..אתה פה מוחץ אנשים או מה שלא יהיה..בראש שלך בלבד" - בוודאי רק בעזרת השכל שהחילונים חושבים שהוא במוח וגם בראש...
"לאף אחד אין כוח..להכנס לדיון הזה, - לאף אחד אין מספיק כוח לא רק כוח.
"אני טיפש נכון" - תודה שאתה מודה אימבציל. תוסיף גם את זה להגדרה שלך.
"..לא בגלל שום דבר שציינת.." - ודאי שכן שהרי הוכחו הדברים על קרביהם וכרעיהם.
"בגלל שהסכמתי להתווכח עם טיפש כמוך" - הוכחתי שהבסתי אותך ואת שלושת חבורת הליצנים הצועדים במצעדי גאווה ומתיימרים להציג מומיהם בפומבי, אם אני טיפש מה אתם? אלא שהוכחתי שחכם אני מכם, את השאר הסיקו מסקנות בעצמכם.
מה קרה ידידי? אוכל אותך שבחור שלומד תורה מחכים ממך בהכל ואתה שלומד ועושה הכל וכביכול חופשי יותר, נופל לרגליי?
"יש משפט שאומר" - אל תגיד לי מה יש, תוכיח לי שיש. טיפש.
"אל תתווכח עם בן אדם טיפש, הוא יוריד אותך לרמה שלו..וינצח אותך בניסיון" - חבל שלא הזהרת אותי מקודם שלא אתווכח עמך, אני מקווה שהטיפשות שלך לא פגעה בי. רואים שאת המשפט המצאת לאחר 12 שנות לימודים כוזבות בבית הספר. ולכן המשפט מצוץ מן האצבע.
"אתה טיפש גמור אם אתה חושב שאתה משפיע על מישהו" - אכן כן, לכן אני בטוח שהשפעתי על מישהו ולא חושב כך.
"או שניצחת מישהו" - כנ"ל
"אתה מצידי יכול להגיד את המילה האחרונה זה ממש לא מעניין אותי" - זה לא שזה לא מעניין זה שאתה לא יכול להתמודד טמבל.
"כי אין לי כוח להתווכח עם בן אדם כמוך" - הגהה: כי אין לי את הכוח המספיק להתמודד עם בן אדם חכם ממני, כמוך. זה מה שהתכוונת להגיד הפסק לקצר משפטים לא כולם יכולים להבין.
"ששטפו לו את הראש בשטויות" - שטפו לי את הראש בשטויות כאשר הייתי בזרם החילוני אך לאחר מכן אכן שוב שטפו לי את הראש מכל השטויות שהיו לי בו כדי שאוכל לקבל מידע נפלא חדש.
"בן אדם שסותר את עצמו ומשתמש בתקיפות וקללות רק כדי להראות בכאילו שהוא יוצא צודק" - הגדרת את עצמך.
"בכל מקרה..אותי לא שכנעת בחיים לא תשכנע" - לא באתי במטרה לשכנע שהרי כאשר רוצים לשכנע מדברים ללא תיאורי מציאות חריפים גם אם נכונים הם, מדברים ברוגע ובנחת ללא ויכוחים רבים, מדברים אל לב האדם, מדברים פנים מול פנים, מדברים דברים אמיתיים. אין מטרתי לכל זה, לא באתי בשביל זה. אלא שבמהלך ביקוריי בפורומים השונים הגעתי לכאן לראות אילו חידושים ודברים יש כאן והתגלה שיש כאן כמה הומוסקסואלים (תחילה האמת שהיה אחד) שמנסים להביע ביקורת ומתיימרים להיות אנשים ההולכים לפי המדע. אך כמובן סיכלתי מזימתכם והפרכתי טענותיכם קיפחתי שוקיכם והשחרתי שינכם כשולי הקדירה.
"כשתמות ותגלה שטעית" - בואו נוכיח כי בעומקי הוויתך אתה טוען שיש עולם שהוא לא מטריאליסטי לאחר העולם המטריאליסטי הזה (מטריאל = חומר, עולם חומרי): אם אני ימות, הרי שכאילו נעלמתי מן העולם והנני בחידלון. אבל אם אתה טוען שגם אחר המיתה אני אגלה שטעיתי משמע שאני צריך לחיות בשביל לגלות זאת כי אחרת איך אגלה שטעיתי אם איני חי בשביל לגלות דבר מה? אלא שאתה מוכיח שאכן אחרי המיתה אני יחיה ויגלה שטעיתי. זאת אומרת שאני יחיה זאת אומרת שיש עולם הבא. רק שטעית שאני יטעה שהרי אני את מצוותי קיימתי, מה איתך מפגרצ'יק?
ואתה עונה: "אותו דבר לגביי.." - זאת אומרת שאתה הולך למוות הבטוח, איזה מפגר בעל תאוות, אתה מזכיר לי את זיגמונד, הטיפש (זיגמונד פרויד הפסיכולוג היהודי כיבכול) גם זיגמונד היה בעל תאוות נוראות וארורות, הוא היה מעשן סיגרים כבד, והתגלה לו סרטן בלסת, עשו לו טיפולים אך הטיפש המשיך לעשן (והוא קורא לעצמו פסיכולוג המבין את נפש האדם) לאחר מכן חתכו לו את הלסת...ויש כאלו שאומרים שגם אז הוא המשיך לעשן. איך בדיוק? שאל אותם...אבל הבנת את הפואנטה אני מקווה שלא תגמור כמוהו (בלי קשר ללסת או לסרטן) בחור בעל תאוות שלא השתלט על עצמו.
"אתה תחיה איך שאתה רוצה. ואני אחיה איך שאני רוצה.." - לא, אני אחיה איך שמותר, אתה תחיה איך שמותר. אתה תחיה בהגבלה של החוק במדינה כמוני. אנא הגדר את המצב טוב יותר.
"דבר אחד בטוח..אחד מאיתנו יחיה יותר טוב מהשני..ואני מהמר על עצמי" - הבעיה שאתה מהמר שאתה תחיה טוב יותר, משמע שאתה עכשיו חי וחיית בעבר בסבל וייסורי תופת וקשיים. לעומת זאת אני המאמין האדם שלומד תורה והולך על פי עצת רב, אני דווקא חי היטב, לא חייתי היטב שהייתי חילוני, ואני עתיד לחיות טוב יותר בתור אדם דתי (דתי = חוקי). הפסק להפר את החוקים טמבל ראית איך המצב שלך נראה.
"השורה התחתונה היא שאני טענתי שהמחקר בכתבה הוא זיווג שארים או סחף גנטי" - הפרכתי דבריך לעיל תוכל לראות, חוץ מזה דברים הם ללא בסיס ואושיה ללא דבר מדעי אלא רק דמיון מפותח מהרחוב וחשיבה מעוותת. סתלק ותביא כבר תעודת בגרות.
"ואתה לקחת את זה רחווק רחוקק " - רחוק פעם אחת זה מספיק איני מפגר כמוך שצריך לחזור על מילה כמה פעמים. או שבעצם הבעיה שלך קשה ואתה צריך לתאר את המרחק לעצמך...אם כך זה בסדר.
"עד לכדי כך שניסית להוכיח שאני הומוסקסואל" - לא ניסיתי, הוכחתי. תישאר דבק לראיות.
"זה מראה כמה אתה מוחץ פה אנשים" - תודה, אני מעדיף להישאר צנוע , אנא אל תחמיא לי מידי.
"אני עפתי מפה..סלאמאת'" - אני שמח שנכנעת כמו קודמך.
להתראות גם לך.
עד כאן פירקנו 4 מתוך 4 אתאיסטים המתיימרים להיות אתאיסטים כופרים במציאות האל. רפואה שלמה לכולם.
לילה טוב ידידיי