יש!!! הימרתי על ליון ועכשיו! היא מובילה אחד 1-0!!! ישש הרווחתי כבר 40 על בית"ר!!!
נכתב במקור על ידי !cAnn0N יש!!! הימרתי על ליון ועכשיו! היא מובילה אחד 1-0!!! ישש הרווחתי כבר 40 על בית"ר!!! פשש יפה לך
קרדיט לdevotion על הסוסה למעלה!
נכתב במקור על ידי Freaky~Bot החלקתי, דפקתי תרגל, ת'אצבע, כאב לי הראש ומשעמם לי שיעמום זה לא כזה נורא.. תשתה הרבה.. ואיך החלקת? תרגיש טוב.. נכתב במקור על ידי FuckTheSystem זזתי לישון מחר עבודה ב 5 בבוקר יאללה חברים לילה טוב לילה טוב נשמה ..
נכתב במקור על ידי mcy פשש יפה לך תודה רבה!
נכתב במקור על ידי Lotemy שיעמום זה לא כזה נורא.. תשתה הרבה.. ואיך החלקת? תרגיש טוב.. לילה טוב נשמה .. חבר שלי [מזדיין =|] שפך מים והחלקתי דפקתי ת'רגל ות'אצבע
נערך לאחרונה על ידי FrЕaKeD; 26-08-2007 בשעה 23:15.
נכתב במקור על ידי Freaky~Bot חבר שלי [מזדיין =|] שפך מים והחלקתי דפקתי ת'רגל ות'אצבע לא נורא יעבור :}
פאשלה רצינית...
נכתב במקור על ידי Zipped לא נורא יעבור :} זה שורף לי זיפו למה ת'לא בפוטו?
נכתב במקור על ידי !cAnn0N יש!!! הימרתי על ליון ועכשיו! היא מובילה אחד 1-0!!! ישש הרווחתי כבר 40 על בית"ר!!! אני הרווחתי 549 היום באשכול ווינר =]
נכתב במקור על ידי Fury אני הרווחתי 549 היום באשכול ווינר =] וואלה? איפה? באתגר? כל הכבוד!
נכתב במקור על ידי Fury אני הרווחתי 549 היום באשכול ווינר =] פשש סחטיין תביא לי קצת חח
נכתב במקור על ידי Freaky~Bot זה שורף לי זיפו למה ת'לא בפוטו? חחח לא היה לי מה לעשות שם. אנשים בקשו חתימות, משהו! וואלה יש לי באטל O_0 שכחתי... רציתי לראות סרט אבל לא היה מה לראות..:|
נכתב במקור על ידי !cAnn0N וואלה? איפה? באתגר? כל הכבוד! חחחחח לא באתגר , באשכול ווינר . שאני חושב על זה .. באתגר בנתיים תפסתי 4 מ- 6 משחקים חח שמחר 2 המשחקים האחרונים XD
נכתב במקור על ידי mcy פשש סחטיין תביא לי קצת חח נראה לך חחח יש לי קצת נק' ... פעם בימים הטובים היה לי 15 אלף נק' :|
נכתב במקור על ידי Zipped חחח לא היה לי מה לעשות שם. אנשים בקשו חתימות, משהו! וואלה יש לי באטל O_0 שכחתי... רציתי לראות סרט אבל לא היה מה לראות..:| תכין לי איזה חתימה קטנה של סקיט =]
חוקי הפורום