האקדח הוא TAURUS PT 92 ברזילאי
האקדח הוא TAURUS PT 92 ברזילאי
People created religious inventionsTo give their lives a glimmer of hopeAnd to ease their fear of dyingAnd people created religious intentionsOnly to feel superior and to have a license to kill
|
|
קרוב אבל לאהסמל תוקן
נערך לאחרונה על ידי humi; 01-09-2007 בשעה 11:00.
הנשק הוא קרוב אבל לא ממש שם תתאמצו עוד קצת חברה
הסמל הוא אכן לוט"ר אילת כל הכבוד!
Taurus PT 911
People created religious inventionsTo give their lives a glimmer of hopeAnd to ease their fear of dyingAnd people created religious intentionsOnly to feel superior and to have a license to kill
הנשק הוא טאורוס PT 58 HC+ של חברת פלקון [חברה ברזילאית בת זונההה אבל יקרה...]
ההוא בתמונה היה אחד ממקימי השייטת וממפקדיה הראשונים של חיל הים.. לא זוכר את השם שלו [אם זה הוא בכלל :/ ]
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
הנשק לא נכון רבותי
אני צריך את שם האיש..
יוחאי בן-נון מפקדו השישי של חיל הים הישראלי
מעשה מפורסם: הקים את שייטת שלושעשרה
ועוד משהו שהוא קיבל עליו את אות הגבורה:
ביום ה-22 באוקטובר 1948, בשעת התקפה של כוחות חיל הים על צי האויב, גילה מפקד ההתקפה, רב-חובל יוחאי בן-נון, כי אחד מפקודיו אינו מתקיף אונית-אויב, שצוינה בתכנית, אלא אוניה אחרת. על-ידי כך עלולה הייתה האוניה הראשונה לסכן את הצלחת הפעולה ואת יחידתנו כאחת. אם כי תוך מהלך ההתקפה התקלקל באוניתו חלק מהמכשירים, דבר שעלול היה למנוע ממנו אפשרות הצלה ברגע האחרון, הוסיף רב-החובל להתקיף עד שניצח וטיבע את אונית האויב. לאחר זאת לא שם לב לסכנה הצפויה לו, אסף את כל היחידה והחזירה לבסיס בטוח.
נערך לאחרונה על ידי Duck My Sick; 05-09-2007 בשעה 13:20.
מעולה כל הכבוד ידידי.. בקרוב השאלות הבאות
הסמל של אתר פרש
האקדח אני יודע בוודאות שהוא ברטה
90-Two Type F
יריתי בו פעם
אהה האיש היה קשה אבל הינו יגאל ידין היה הרמטכ"ל השני של ישראל!
נערך לאחרונה על ידי Haviv; 05-09-2007 בשעה 23:39.
הסמל יתוקן כשאני אחזור הביתה
נערך לאחרונה על ידי humi; 06-09-2007 בשעה 10:51.
נו אחי יש לך 5 נקודות זה מה שספרתי
טוב חברה אני רואה שאתם לא משתתפים יותר ולכן נסגר האתגר המנצחים יקבלו את הנקודות כל הכבוד בקרוב אתגר חדש![]()