תלבש אותו על הזין שכבר תהיהי מוכן..וככה הכי בטוח..
|
|
אממממ איפה שאני מחביא סיגריות וכל זה או מתחת למדרגות באיזה עציץ בבניין או נגיד עם חורף אז בתוק איזה בגד של קיץ הבנתה?....
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
ואיי בעציץ של בניין זה גיאוני ! כי אם מישהו מוצא את זה,אין לו מושג שזה שלך אתה תמיד יכול להכחיש ! אהבתי לאללה את הרעיון
נכון איפה שהכונן של המחשב יש לך עוד סלוטים? תוציא אחד ותחביא אחד שם.
מי יחפש שם?
איזה פתרונות נתנו פה חחח הרגתם אותי... אחי גם אני הייתי כמוך עד שאמרתי שאין לי מה להביא ושמתי במגירה ואמא שלי רואה לפעמים קטע לא נעים אבל חפיף תחשוב על זה אתה גבר... חוץ מזה... אני אלוף בהחבאות (ככה זה כשאתה צריך להחביא סיגריות מההורים ודברים דומים) הכי טוב זה מאחורי מגירה, אתה מושך את התחתונה באותו טור של מגירות למשל וזורק שם, לפעמים יוצא על דיקט לפעמים על הרצפה אז קח בחשבון שאם שוטפים לך תחדר זה יכול להרטב, יותר מזה אם אתה כל כך מפחד תעשה כמו מה שעושים עם דברים לא חוקיים למיניהם - תדביק מתחת למגירה עם סלוטייפ או משהו... חחחח אבל שוב אתה לדעתי סתם עושה מזה עניין, תפוס אומץ שים את זה במגירה וזהו...
שים מעל איזה ארון גבוה/סיפריה
לא ניראה לי שמשהו יגיע לשם
נערך לאחרונה על ידי -Ron-; 01-04-2008 בשעה 17:24.
נראה לי שהוא כבר לא צריך את היעוץ..הוא אמר שתוך מקסימום שבוע הם שוכבים..ועבר 10 ימים..ככה שלא צריך יותר עצות..
King
תחביא בארון חשמל של הבניין בקומה שלך שם אני מחביא את הנרגילה שלי למעלה מאיזה חודשיים ..
המלך חזר
מתחת לסדין בכרית?
בברכה,גבי(CrazyKiller)מנהל פורום הומור וצחוקים לשעברIt's Now Or Never, I Ain't GonnaLive ForEver