|
|
חייב.. אם היא תשמין ותהיה מגעילה כזאת שאני לא אוכל להתקרב אליה במיטה יותר = אני לא אביא איתה יותר ילדים עכי היא מגעילה היא לא יפה יותר בעיניי
משמע אני ייפרד ממנה.. אין מה לעשות אני כבר לא אמשך אליה...
ברם [אבל] אם אחרי ההריון היא תשמין ויהיו לה שניצלים ואני עדיין יימשך אליה אני לא ייפרד ממנה..
חחחחחחח רעיון טוב..
אז אתה לא אדם רע.. דווקא יש לך לב טוב אם ככה אתה תדאג לאישתך לרזות
בוא'נה.. לא ציפיתי לזה ממך.. אתה מסתכל על חיצוניות כדבר קדוש..חייב.. אם היא תשמין ותהיה מגעילה כזאת שאני לא אוכל להתקרב אליה במיטה יותר = אני לא אביא איתה יותר ילדים עכי היא מגעילה היא לא יפה יותר בעיניי
משמע אני ייפרד ממנה.. אין מה לעשות אני כבר לא אמשך אליה...
ברם [אבל] אם אחרי ההריון היא תשמין ויהיו לה שניצלים ואני עדיין יימשך אליה אני לא ייפרד ממנה..
ותאמין לי שאם אתה תאהב מישהי בגלל המראה החיצוני שלה מההתחלה ולא בגלל הפנימיות, הקשר לא ימשך זמן רב!
נשים נוטות להשמין/להתכער טיפה אחרי שיש להן חבר. וכאשר תתחתן עם מישהי אתה תבין שהיא לא תמיד נראית טוב.. כמו על הבוקר! ואם אתה תאהב אותה כמו מי שהיא מבפנים אתה תאהב אותה גם אם היא תהיה הכי מכוערת בעולם אחרי שמונים לידות..
אתם ממש לא מבינים אותי..
אני בכלל לא מייחס ליופי דבר קדוש!!..
תקשיבו אם היא תשמין ממש ותראה מכוערת ברמות שאני כבר לא יימשך אליה אז אין לי מה לחפש איתה אני לא אוכל להתקרב אליה ולגעת בה כי היא יהיה מגעילה בעיניי אבל אם היא כולה סך הכל תגדל קצת כרס חחח וכן חברות נוטות להשמין שיש להן חבר.. גם אני
..
לא סיבה להיפרד בכלל אבל אם זה מגיע לרמות של ירקרוקת בפרצוף.. חחחח אין לה מה לחפש איתי אני לא יכול לעשות איתה אהבה וסקס.. אין ילדים = אין מה לחפש..
אין פה דיון לוויכח בכלל (-.
כי הבנים רצים לספר לכולם
כשהבנות מעדיפות את זה אינטימי
תתפלאו לדעת שבגיל מסויים בנות עושות את זה יותר מבנים ואין לכם אפילו מושג
ככה זה הטבע גבר...