Expect Nothing-Albert
סגנון:רוק פסיכודלי
|
|
Slayer - Raining Blood
סגנון - מיוזיקלס XD תודה מור![]()
אמממ ,
PROYECTO UNO - LATINOS נחשב ?
סגנון : דיכי D:
למה אני אוהב את זה ?
אני רק לא רוצה שכל המשחק יהיה , מטאל מטאל מטאל . כי אז זה יהיה משחק המשך את השיר ...
Lil Romeo - My Cinderellah
דוד שלי אמר לי מה לרשום
סגנון : רוק בריטי (קולד פליי וכו')
אה...מת על קולדפליי!!
Coldplay-Shiver
סגנון:אלקטרונית
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Infected Mushroom - Insane נראה לי שזה שלא .
סגנון : פופ .
לא אינפקטד מאשרום זה דווקא כן זה אלקטרוני-רוק....
Madonna-Jump
סגנון:האבי מטאל
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Black Sabbath - Paranoid
סגנון : אינדי
נערך לאחרונה על ידי MorBsh; 26-04-2008 בשעה 19:25.
Delaware-Always
סגנון:נו מטאל(סיסטם וכו')
Serj Tankian - Prase The Lord And Pass The Ammunition
סגנון - דיסקו
נערך לאחרונה על ידי MorBsh; 27-04-2008 בשעה 01:27.