הפתעה אין אחד שיגיד שזה לא הפתעה היה תחרות בין ה
בד גי לגוד גי חדר המושבעים זה שעשה את הבלאגן עידן שיכנעאת נוען שהוא לוקח ואת דן שאין לו סיכוי וכך יצר פער ונעמה זכתבה שתהנה עם המיליון ש"ח
הפתעה אין אחד שיגיד שזה לא הפתעה היה תחרות בין ה
בד גי לגוד גי חדר המושבעים זה שעשה את הבלאגן עידן שיכנעאת נוען שהוא לוקח ואת דן שאין לו סיכוי וכך יצר פער ונעמה זכתבה שתהנה עם המיליון ש"ח
|
|
זה באמת דפוק שכל מי שהדיחו שמו אותו בחבר מושבעים, הרי באמת לכל אחד יש משו נגד משתתף מסויים, במקרה הזה כולם היו נגד דן כי הוא פשוט העיף את כולם חח
הנם היו צריכים לראות איך אלכס הגיב, ככה מגיב בנאדם שמבין תמשחק ובסוף הוא גם קלט בעצמו שבשביל לנצח במשחק כזה צריך להיות תחמן וזה בכלל לא קשור לחיים האמיתיים.
באמת??
גם אני כרמיאלי חח
הרי הקהל מושפע מהתקשורת ואיך שזה יוצא בתכנית ולא מאיך שזה קרה באמת!
חוץ מזה שהיוצרים של הישרדות המקורי לא הרשו שהמנצח יוכרע בSMSים אבל ההפקה בכח הכניסה את זה כדי לגרוף עוד 400 אלף שקל לכיסוי הפרס.
ד"א הייתי בהיכל נוקיה וכל פרסומות עלו אנשי הפקה ודיברו עם המושבעים ועם המודחים הראשונים ואמרו להם מה להגיד.
בפרסומות שגיא הלך להביא את הקופסא עם ההצבעות אז המנהלת במה ביקשה במיקרופון לכבות את המיקרופון של גיא, היא הלכה אליו והם ספרו את הקולות בקופסא, כנראה כדי לוודא שאין טעויות ונעמה מנצחת.
ורק כדי להיות ברורים, גם דן לא היה צריך לזכות, בלי נגיעות של ההפקה או כל דבר חיצוני אחר, דן היה מודח כבר.
הישרדות המקורי לנצח.
נערך לאחרונה על ידי OzzY; 18-05-2008 בשעה 08:10.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אני יגיד את זה בלי בושה -
האשכנזיות השטלתה על השרדות !
אוישש הוא שיקר....
לכו תראו תהשרדות האמריקאית (האמיתי לשם שינוי) ותראו שכל ה 20 מועמדים פי 5 ממנו שלנו.
מכות שרקים בגידות (ואפילו רומנטיקה) , אז עד שיש מישהו שבאמת יודע לשחק השרדות
תפסו ממנו חרא של בן אדם.
לפי דעתי תוכנית גרועה , נקווה לטוב בעונה השניה (אם אני יצפה בא בכלל) עד שתהיה עונה שניה בכלל....
חחחחחחחחחחח אלוהים כמה שטויות במקום אחד.
כל השרדות זה מבויים - מכור. תפנימו.
מגיע לכוסית הזאת לזכות!!!
* לכול בעיה/שאלה/בקשה,ניתן לפנות אליי לפרטי. *
אתגר פורום עשינו עסק,פרס מטורף!:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=615212
אתגר הכה את המומחה,נקודות קלות מאוד!:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=614090
פשוט בושה, בואנה בתכלס דן היה המנצח של המשחק, מה לעזעזל?
נעם סתם פרצוף יפה והוא חמוד והכל
נעמה סתם מעצבנת לא עשתה כלום כל המשחק
דן עשה את המשחק, הוא היה מצחיק, הוא עשה אקשן היה אסטרטג ותחמן, ושיקר.
אז סבבה כולה משחק, צריך להיות אדם ישר במציאות זה העיקר, אבל זה פאקינג משחק, אז מה המושבעים לוקחים את זה כל כך רציני?!
ועידן הזה חשבתי שהוא נחמד, עד אתמול!
איזה בן אדם חשששששששששש, כוס אומו מי הוא חושב שהוא, הוא בא אליו בגמר ואומר לו שהוא יסגור איתו חשבון, במעוצת שבט הוא היה נגדו, כוס אומו איזה מטומטמם, מפגר! אז הוא הרג תרנגול, שעושים את זה כל יום, אז מה?
חוץ מזה, לפי דעתי זה היה ממש מטומטם לתת למושבעים לבחור מי ינצח בגמר, מספיק הם בחרו מי יעלה לגמר, אז גם הם בוחרים מי ינצח?!
מה זה הדבר המטומטם הזה, בטח שכל אחד יחשוב מה הם עשו להם ואז הם יבחרו במישהו אחר.
הם היו צריכים לתת לצופים לבחור.
קיצור, חרא נעמה ניצחה, השורד האמיתי הוא דן, תגידו מה שתגידו הוא היה צריך לקבל את המיליון.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
יאללה חלאס כבר אתם והסיפורים שלכם, דן לא שילם לאף אחד!
כולכם וכל מי ששונא אותו, שונא לחינם! הוא פשוט תחמן, ומתוחכם ובחיים האמיתיים ככה זה הישרדות!
אתה לא חושב על חברים שלך, אתה חושב על עצמך כי אתה צריך לשרוד. וכל אלה שרשמו למעלה "יאללה מה הם לוקחים כל כך קשה כאילו שזה בחיים כולה משחק" כולה משחק? מיליון שקל ורכב שעולה איזה 200 אלף שקל זה משחק בשבילך? אתם סתם קנאים עזבו אותכם, לדן היה מגיע לנצח ביג טיים נתן פייט רציני, ובכלל איזה תרנגולת כולם מבזים אותו אפשר לחשוב אתם לא אוכלים עופות, עלק חיית מחמד גם כן העידן הזה, שילך לאלף תתרנגולות יעשה ממנה חית מחמד חח עלק יאללה חלאס עם הסיפורים, הוא פשוט שונא תבנאדם כי הוא הגיע יותר ממנו!
אנחנו הישראלים, יש לנו בעיה לפרגן לאחרים - לא פלא שכולם שונאים אותנו
הם רצוו להפתיע=\
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
סתם תוכנית אידיטית ><'