קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] שלום נעים מאוד קוראים לי סהר
    על ידי sahar2051 בפורום Pro Evolution Soccer
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 05-10-2009, 17:05
  2. [דיון] שלום או מלחמה?
    על ידי EMINƎM בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 27-09-2009, 03:47
  3. [דיון]שלום אנד גוד איבנינג של יצפאן
    על ידי -Uriel- בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-03-2008, 16:19
  4. [דיון]שלום אני חדש פה בפורופ LINEAGE
    על ידי AVANGER בפורום Lineage II
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-08-2007, 20:28
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 6 << ראשון ... 23456 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 78

[דיון] שלום תמורת הגולן? - עמוד 4

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

שמע אחי.. איך שטח שכבשנו באמצע מלחמה ונאר אצלנו כ41 שנה לא שייך לנו?

אתה אומר לי שיש חוק מסוים ?
    האמת לא ראיתי גם חוק שאוסר לקחת שטח בזמן מלחמה.

ומרבית המוסלמים רק מחכים לאטום שיפול על ישראל..
    אני לא יתפלא עם אתה מוסלמי שמנסה עכשיו להוציא להם שם טוב..
    כי את זה לא תצליח לעשות.

ואם הם באמת היו רוצים שלום אז הם לא היו עכשיו מבקשים את הגולן..
    ובטח לא אחרי 41 שנה.

יאללה..
    לא הוא לא.
    אין שום הבדל אם השטח שלך 41 שנה, שנה אחת, או מאתיים.
    אתה כבשת את השטח ממדינה ריבונית שהשטח הזה שייך לה.

בוודאי שיש חוקים מסויימים, ישראל כללה את הגולן בחוקיה 1981, ורזולוציית האו"ם מספר 242 לא מכירה בהכללה זו, ומחשיבה את הגולן כחלק מהשטחים הכבושים שבידי ישראל.
    אחריה באה למשל רזולוצייה 497 שקראה לישראל לחזור בה מהחלטה זו.

בנוסף לכך יש את רזולוציות 452 465 471 המגנות את ישראל בגין כיבוש שטח זה ( ושטחים נוספים ).

מותר לכבוש שטח בזמן מלחמה, אבל לשטח זה מותר להשאר כבוש כל עוד יש הצדקה לכך.
    אם סוריה מעוניינת בשלום ותענה לדרישותיה של ישראל, אין לכך הצדקה - הגולן צריך לחזור לידיים סוריות.

אני לא מוסלמי, פשוט בן אדם שרוצה לחיות בשלום ושהילדים שלו לא ייצטרכו ללכת לצבא בגיל 18.

ציטוט נכתב במקור על ידי L&D צפיה בהודעה
    תן לי ישראלי אחד שהתפצוץ באוטובוס..
    תן לי מישהו מהממשלה שרוצה לשלוח אטום ..

איפה אמרתי שישראלים הם בסדר ? אבל אנחנו לפחות לא מאיימים באטום ולא שולחים אליהם קטיושות כל שני וחמישי.

ועוד פעם , כשתכיר מישהו קרוב אליך שייהרג בפיגוע (מקווה שלא תכיר אחי.)
    תראה איך דרך החשיבה שלך משתנה..

ואל תשווה ערבים ליהודים כי זה פשוט לא הולך ביחד..
    אנחנו הרבה יותר שונים מהם.
    זה לא משנה את העובדה שרובם לא רוצה להתפוצץ באוטובוס או במסעדה.

בוודאי שצריך להשוות ערבים ויהודים, צריך להשוות את כולם.
    כולנו בני אדם, ולכולנו אותם חוקים בסיסיים וזכויות, תלמד קצת אזרחות.

ציטוט נכתב במקור על ידי yarin4444 צפיה בהודעה
    גם אמריקה הייתה שייכת בעבר לאינדיאנים אחי..
    נכון, ובגלל זה האינדיאנים קיבלו שטחים עצמאיים בתוך שטח ארה"ב.
    ושוב, פה יש הרבה מאוד פוליטיקה, זה לא נושא שאפשר לסגור בכמה משפטים, אבל האינדיאנים לא חיו במדינה.

ציטוט נכתב במקור על ידי XВoy צפיה בהודעה
    בואנה בא לי לתת לך כאפה....
    עוד תגיד לנו עכשיו אז מה שחיילים משלנו מתו גם הערבים סבלו מסכנים הם נהרגו יותר...-_-
    אל תיהיה נכה הערבים ההומואים האלו יבקשו עוד שטח ועוד ובסוף אחרי שיבקשו את אשקלון יפציצו את ב"ש ואז עוד....
    צריך להרוג את כל הערבים האלו וצריך להעיף את כל הערבים האלו מהארץ ...
    אתמול ראיתי בסרט של קייטנה ילד שאומר אני כאן רוצה ללמוד כדי לקדם את העם הערבי בישראל.
    ככה הם מחנכים את כל הבנים שלהם .
    אם הם רוצים שלום אז בסדר שלום בעד שלום.
    אם הם מפציצים אנו צריכים להפציץ עד הסוף.
    ממש לא.
    לסוריה אין שום סיבה ושום רצון לבקש יותר שטחים ממה ששייך לה, ושום אפשרות גם כן.

אבל אני לא חושב שעם בן אדם שחושב כמוך באמת אפשר לנהל דיון.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של Comatose
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The more you know, the more you realise that you know nothing

נגד.

ציטוט נכתב במקור על ידי v33t צפיה בהודעה
    לא הוא לא.
    אין שום הבדל אם השטח שלך 41 שנה, שנה אחת, או מאתיים.
    אתה כבשת את השטח ממדינה ריבונית שהשטח הזה שייך לה.

בוודאי שיש חוקים מסויימים, ישראל כללה את הגולן בחוקיה 1981, ורזולוציית האו"ם מספר 242 לא מכירה בהכללה זו, ומחשיבה את הגולן כחלק מהשטחים הכבושים שבידי ישראל.
    אחריה באה למשל רזולוצייה 497 שקראה לישראל לחזור בה מהחלטה זו.

בנוסף לכך יש את רזולוציות 452 465 471 המגנות את ישראל בגין כיבוש שטח זה ( ושטחים נוספים ).

מותר לכבוש שטח בזמן מלחמה, אבל לשטח זה מותר להשאר כבוש כל עוד יש הצדקה לכך.
    אם סוריה מעוניינת בשלום ותענה לדרישותיה של ישראל, אין לכך הצדקה - הגולן צריך לחזור לידיים סוריות.

אני לא מוסלמי, פשוט בן אדם שרוצה לחיות בשלום ושהילדים שלו לא ייצטרכו ללכת לצבא בגיל 18.
    אני שמח לראות שאתה בקיא קצת בהיסטוריה. אז בוא נדבר קצת על היסטוריה. קודם נתחיל מזה שהכיבוש לא נעשה ממדינה ריבונית. ושלא נתחיל בכלל מזה שאם לדעתך אין חשיבות לפרקי זמן, אז אפשר לטעון שמתקופת התנ"ך היינו פה..
    אבל עזוב, בוא נדבר על קצת לפני קום המדינה, לאחר אין ספור ועדות למינהן החליטו באו"ם לתת מדינה לשתי עמים, המדינה חולקה בצורה לא שיוויונית לטובת הערבים. והיהודים הסכימו וקיבלו את החלוקה. תגובת העם הערבי היתה שלילית (בלשון המעטה) הדירשה היתה או הכל או כלום..
    והמחתרות היהודיות ראו שאין מה לדבר אחרי זה והתחילו לכבוש (כולל שיחרור ירושלים) ואני מזכיר כל זה קרה אחרי שהחלוקה של האו"ם אושרה ע"י היהודים למרות שלפי החלוקה הם קיבלו חלק קטן בהרבה מהערבים.
    ולגבי סוריה, תבינו, וזה לכולכם, שכל ההצהרות וכל המשא ומתן מסביב, הכל אבל הכל- ה-צ-ג-ה. ואני לא סתם אומר. סוריה תקועה בבצוץ הכלכלי כבר הרבה זמן בעיקר בגלל סנקציות של המערב. הם חייבים להראות שהם לא כאלה נוראים. וזו הדרך שלהם. אבל בפועל זו מדינה שמקבלת תקציב מאירן ונשק מרוסיה ואירן. ושום הסכם כזה או אחר לא יגרום להם לנטוש 2 מדינות שלמות ותיקצוב ענק. שלא נדבר על המערכה שלהם בלבנון (השתלטות). הם עושים הכל כדי להשית את תשומת הלב של העולם. ואת נושא שטחים תמורת שלום, כבר הבנו שצריך לעקור את המושג הזה.
    ולגבי הילדים שלך לעתיד (בעזרת השם..) הם כנראה יתגייסו לצבא בגיל 18 וזה לא בגלל שום הסכם כזה או אחר אלא בגלל שאנחנו יהודים. שמוקפים במדינות עוינות. תמיד יהיה לנו אויובים. זה חלק ממלחמת שימור התרבות שלנו. הברירה האחרת שלך היא כמובן לטוס לחו"ל. טיסה נעימה
    נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 24-05-2008 בשעה 21:56.

http://www.eccouncil.org/
    עוד אין לך MCITP ?!

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

ציטוט נכתב במקור על ידי israeliviper צפיה בהודעה
    אני שמח לראות שאתה בקיא קצת בהיסטוריה. אז בוא נדבר קצת על היסטוריה. קודם נתחיל מזה שהכיבוש לא נעשה ממדינה ריבונית. ושלא נתחיל בכלל מזה שאם לדעתך אין חשיבות לפרקי זמן, אז אפשר לטעון שמתקופת התנ"ך היינו פה..
    אבל עזוב, בוא נדבר על קצת לפני קום המדינה, לאחר אין ספור ועדות למינהן החליטו באו"ם לתת מדינה לשתי עמים, המדינה חולקה בצורה לא שיוויונית לטובת הערבים. והיהודים הסכימו וקיבלו את החלוקה. תגובת העם הערבי היתה שלילית (בלשון המעטה) הדירשה היתה או הכל או כלום..
    והמחתרות היהודיות ראו שאין מה לדבר אחרי זה והתחילו לכבוש (כולל שיחרור ירושלים) ואני מזכיר כל זה קרה אחרי שהחלוקה של האו"ם אושרה ע"י היהודים למרות שלפי החלוקה הם קיבלו חלק קטן בהרבה מהערבים.
    ולגבי סוריה, תבינו, וזה לכולכם, שכל ההצהרות וכל המשא ומתן מסביב, הכל אבל הכל- ה-צ-ג-ה. ואני לא סתם אומר. סוריה תקועה בבצוץ הכלכלי כבר הרבה זמן בעיקר בגלל סנקציות של המערב. הם חייבים להראות שהם לא כאלה נוראים. וזו הדרך שלהם. אבל בפועל זו מדינה שמקבלת תקציב מאירן ונשק מרוסיה ואירן. ושום הסכם כזה או אחר לא יגרום להם לנטוש 2 מדינות שלמות ותיקצוב ענק. שלא נדבר על המערכה שלהם בלבנון (השתלטות). הם עושים הכל כדי להשית את תשומת הלב של העולם. ואת נושא שטחים תמורת שלום, כבר הבנו שצריך לעקור את המושג הזה.
    ולגבי הילדים שלך לעתיד (בעזרת השם..) הם כנראה יתגייסו לצבא בגיל 18 וזה לא בגלל שום הסכם כזה או אחר אלא בגלל שאנחנו יהודים. שמוקפים במדינות עוינות. תמיד יהיה לנו אויובים. זה חלק ממלחמת שימור התרבות שלנו. הברירה האחרת שלך היא כמובן לטוס לחו"ל. טיסה נעימה
    + רציני.
    V33T איזה סרטים ראית שהיית קטן? רחוב סומסום?
    בסרטי הילדים שלהם הם רואים קציני צהל רוצחים את הדמויות האהובות עליהם. התעמולה הערבית האנטי ציונית יהודית וישראלית היא גרועה מהתעמולה הנאצית.

אני רוצה לראות ראש ממשלה אחד שיגיד שהערבים הם חיידק וצריך להשמיד אותם והוא לא יהיה בבית משפט ביום למוחורת.
    לעומת את זה קורה כל יום באיראן ובשטחים.

אם נתעלם מהעובדה שזה השטח שלנו שגורשנו ממנו ע"י הרומאים ונהיה יפי נפש אפשר להגיד שחוקתית הגולן שייך לסוריה.
    אבל בחיים האמיתיים ממש כמו בכביש - אל תהיה צודק, תהיה חכם.
    אם אתה רואה שרכב בצומת עבר באדום אתה תבלום או תיסע ותיכנס בו? הרי זה ברור שההשלכות של מסירת הגולן הן נוראיות.
    אני מוכן להיות הוגן עם מי שהוגן איתי, לאורך כל ההיסטוריה מדינות ערב רואות אותנו כאוייב ופולש שצריך להשמיד. אם יש לך שלום עם מצרים וירדן זה בזכות ההרתעה.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

סוריה לא הייתה מדינה ריבונית ב1967?
    תחדש לי על כך?

כל מה שאמרת כרגע זה ללכת עם ראש בקיר, זה לקחת את מה שקרה פה ולהגיד " בגלל זה וזה לא מגיע להם, וזה צריך להשאר שלנו ".
    מה שאתה שוכח שלא אתה מחליט ולא אתה קובע מה יהיו הגבולות שלך.
    הדברים לא הולכים לפי מה שמדינת ישראל רואה לנכון לעשות, או חושבת שמגיע לה, יש סדר בעולם וחוקים מאוד מסודרים, שלא הולכים לפי מה שקרה ב1948 או מה שקרה עם הערבים בארץ ישראל.
    העולם לא מכיר ברמת הגולן כחלק ממדינת ישראל, ומדינת ישראל לא יכולה להרשות לעצמה לסרב למ"מ על שלום בגין סירוב החזרת הגולן.

אל תדבר אלי כאילו אני איזה עוכר ישראל משתמט שהולך להפגין עם ערבים, אני ואתה בדיוק באותו הצד.
    הלוואי שלא היינו צריכים להחזיר את הגולן, הלוואי והיה שלנו, אבל הוא לא.
    אני מאוד אוהב את המדינה הזאת, אני פשוט מסתכל על דברים מנקודת מבט ריאלית, כמו שהדברים באמת ולא לפי מה שאני רוצה שהם יהיו.
    במציאות שלנו הגולן לא שייך למדינת ישראל.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי Boom Shankar צפיה בהודעה
    + רציני.
    V33T איזה סרטים ראית שהיית קטן? רחוב סומסום?
    בסרטי הילדים שלהם הם רואים קציני צהל רוצחים את הדמויות האהובות עליהם. התעמולה הערבית האנטי ציונית יהודית וישראלית היא גרועה מהתעמולה הנאצית.

אני רוצה לראות ראש ממשלה אחד שיגיד שהערבים הם חיידק וצריך להשמיד אותם והוא לא יהיה בבית משפט ביום למוחורת.
    לעומת את זה קורה כל יום באיראן ובשטחים.

אם נתעלם מהעובדה שזה השטח שלנו שגורשנו ממנו ע"י הרומאים ונהיה יפי נפש אפשר להגיד שחוקתית הגולן שייך לסוריה.
    אבל בחיים האמיתיים ממש כמו בכביש - אל תהיה צודק, תהיה חכם.
    אם אתה רואה שרכב בצומת עבר באדום אתה תבלום או תיסע ותיכנס בו? הרי זה ברור שההשלכות של מסירת הגולן הן נוראיות.
    אני מוכן להיות הוגן עם מי שהוגן איתי, לאורך כל ההיסטוריה מדינות ערב רואות אותנו כאוייב ופולש שצריך להשמיד. אם יש לך שלום עם מצרים וירדן זה בזכות ההרתעה.
    שוב, אתה וכולם פה מסתכלים על הדברים בצורה של מה מגיע לנו, מה אנחנו רוציה, מה לא פייר ומה יהיה לא בסדר, ואתה פשוט לא מבין שלא אתה מחליט.
    אין לך זכות בכדור הארץ לבחור את גבולות המדינה שלך על חשבון מדינה ריבונית אחרת, מה לעשות?

כל עוד סוריה מהווה איום על מדינת ישראל, והגולן יכול לשמש אותה לכך, הגולן צריך להשאר ישראלי, ואין סיבה שלא.
    אבל, וזה אבל גדול, במידה וסוריה רוצה מ"מ לשלום ומוכנה לענות לדרישותנו , אין לנו שום זכות להשאיר את הגולן שלנו. אפשר להתווכח על הרבה דברים אחרים, מים, בטחון, עסקים ויישובים, על השטח עצמו אי אפשר להתווכח.

שוב, אתה וכולם פה מסתכלים על הדברים בצורה של מה מגיע לנו, מה אנחנו רוציה, מה לא פייר ומה יהיה לא בסדר, ואתה פשוט לא מבין שלא אתה מחליט.
    אין לך זכות בכדור הארץ לבחור את גבולות המדינה שלך על חשבון מדינה ריבונית אחרת, מה לעשות?

כל עוד סוריה מהווה איום על מדינת ישראל, והגולן יכול לשמש אותה לכך, הגולן צריך להשאר ישראלי, ואין סיבה שלא.
    אבל, וזה אבל גדול, במידה וסוריה רוצה מ"מ לשלום ומוכנה לענות לדרישותנו , אין לנו שום זכות להשאיר את הגולן שלנו. אפשר להתווכח על הרבה דברים אחרים, מים, בטחון, עסקים ויישובים, על השטח עצמו אי אפשר להתווכח.
    אני מניח שבחרת להתעלם ממה שרשמתי כי קשה לך להתווכח אם זה?

עוד אין לך MCITP ?!

נגד ובאירופה שהיו מלחמות וכבשו שטחים אף אחד לא החזיר(לא זוכר כרגע באיזה מלחמה נדמה לי מלחמת העולם השנייה אבל לא סגור על זה במאה אחוז אבל אני יודע שלא החזירו)

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

אני מניח שבחרת להתעלם ממה שרשמתי כי קשה לך להתווכח אם זה?

ענתי לך בדיוק, חבל שאתה לא קורא.

זה לא משנה מה שתגיד, לא משנה מה קרה ב1947 ב 1948, עם המחתרות היהודיות או מה הכוונות האמיתיות של הסורים ( לדעתך, כמובן ),
    יש חוקים בעולם, יש חוקים שלא הולכים לפי הרצונות והמחשבות של עם ישראל.
    החוקים האלו אומרים שרמת הגולן אינה שייכת למדינת ישראל, וזהו שטח סורי.

אתה יכול להתווכח עד מחר, לתת את כל האי-צדק ההיסטורי, את כל ההצדקות לקיומה של ישראל וכמה שמגיע לנו שהשטח יישאר שלנו, זה לא ישנה את העובדה בשטח שהשטח אינו!!!!!!! שייך לישראל.

מדינת ישראל כחלק מהעולם וחברה באו"ם לא יכולה להרשות לעצמה לסרב לתהליך ( בכל שלב שהוא! ) שלום בסירוב להחזרת רמת הגולן!
    אתה לא מבין את האבסורד?
    איך מדינה שכל כך רוצה שלום ( ומציגה את עצמה ככזאת ) יכולה לסרב לתהליך שלום בטענה שהשטח שכבשה שייך לה והיא אינה מעוניינת להחזיר אותו?

בחיים, בחיים, בחיים אני לא אוותר על רמת הגולן. זה רק יראה כמה אנחנו פארשים וחלשים פוליטית (מה שתכלס נכון)

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

סוריה צריכה להוריד מעצמה לחץ
    אולמרט צריך להוריד מעצמו לחץ חקירות יש בשפע אז תרגעו אל תדאגו.

יהודי בן של האוואטר של MaroKaI
    לייקים
    12
    נקודות
    0

זה לא משנה מה שתגיד, לא משנה מה קרה ב1947 ב 1948, עם המחתרות היהודיות או מה הכוונות האמיתיות של הסורים ( לדעתך, כמובן ),

אתה יכול להתווכח עד מחר, לתת את כל האי-צדק ההיסטורי, את כל ההצדקות לקיומה של ישראל וכמה שמגיע לנו שהשטח יישאר שלנו, זה לא ישנה את העובדה בשטח שהשטח אינו!!!!!!! שייך לישראל.

מדינת ישראל כחלק מהעולם וחברה באו"ם לא יכולה להרשות לעצמה לסרב לתהליך ( בכל שלב שהוא! ) שלום בסירוב להחזרת רמת הגולן!
    אתה לא מבין את האבסורד?
    איך מדינה שכל כך רוצה שלום ( ומציגה את עצמה ככזאת ) יכולה לסרב לתהליך שלום בטענה שהשטח שכבשה שייך לה והיא אינה מעוניינת להחזיר אותו?

אבל אתה לא מבין ?..
    לפי מה שאתה אומר ישראל (ישראל של היהודים לפחות..) לא צריכה להיות קיימת בכלל..

תיכף אילת תיהיה של מצריים , קריית שמונה של לבנון..
    תעשה לי טובה.

לא משנה מה קרה ב1947 ב 1948
    לא חשוב מה קרה לפני 41 שנה....

מצטער לומר לך , שהכל חשוב..וכל דבר הכי קטן יכול לשנות את מדינת ישראל לטוב ולרע..

------------------------------------------------------------------
    ולא אחי , אסור להשוות בין יהודים לערבים!!! ולא הם לא בני אדם!!!
    הם גירסת ניסיון של השם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

ויודע מה ? שאני יתגייס לצה"ל אני הולך לשחוט ערבים כמו כלבים מזויינים!!!
    וזה עדיין לא מתקרב למה שהם עושים.
    נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 25-05-2008 בשעה 01:29.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

ציטוט נכתב במקור על ידי L&D צפיה בהודעה
    אבל אתה לא מבין ?..
    לפי מה שאתה אומר ישראל (ישראל של היהודים לפחות..) לא צריכה להיות קיימת בכלל..

תיכף אילת תיהיה של מצריים , קריית שמונה של לבנון..
    תעשה לי טובה.

לא חשוב מה קרה לפני 41 שנה....

מצטער לומר לך , שהכל חשוב..וכל דבר הכי קטן יכול לשנות את מדינת ישראל לטוב ולרע..
    אל תגיד לי שאני לא מבין, כי אתה זה פה שלא מבין.

אתה מדבר איתי כאילו אני נגדך, כאילו אני חושב כל מיני דברים וקובע שהגולן לא שייך לישראל, ופשוט מסרב להבין שככה הם פני הדברים.

בוא נעזוב רגע תאריכים, עזוב אירועים היסטוריים, עזוב מה שאתה חושב על ערבים, נעשה את זה פשוט בלי להכנס ליותר מדי פרטים -

העולם שאתה חלק ממנו אינו מכיר ברמת הגולן כחלק ממדינת ישראל.

אתה יכול להתווכח כל היום, לצעוק שזה שלך כי הם עשו לי ככה, הערבים פה עשו לי ככה, אין לי מדינה אחרת והיא כבר ככה קטנה מה אכפת להם ככה, אבל פשוט חבל על הזמן שלך.

הגולן בין אם אתה מאמין שכן או לא, לא שייך למדינת ישראל, ולא יעזור כמה תתווכח.
    אי אפשר להיות מדינת דוגלת שלום שכל מה שהיא רוצה זה שקט, ובאותו הזמן לסרב לתהליך שלום בטענה שאין אנו רוצים להחזיר את השטח שכבשנו ממדינה אחרת, שהמדינה היחידה בעולם המכירה בו כחלק ממדינת ישראל - היא מדינת ישראל.

הלוואי ולא היינו צריכים להחזיר את רמת הגולן, ואני מקווה שבסוף נגיע לפיתרון שהגולן יישאר שלנו.
    אבל, כל עוד לא הגענו להסכם שכזה, וסוריה תסכים להתנתק מהטרור וכל שאר הירקות שאנחנו דורשים מהם, הגולן יצטרך לחזור לסוריה.
    לא סתם ראשי הממשלה התחילו במ"מ, גם ברק, ביבי, פרס ורבין, כולם הבינו, ובצדק, שמדינת ישראל לא יכולה להרשות לעצמה מבחינת דעת הקהל העולמית ועתידה לסרב למ"מ עם סוריה.

אתה לא מבין את האבסורד?
    חח צודק באמת הגבת לא יודע איך פספסתי, טעות שלי.
    לגבי התגובה, לגבי העובדות "בשטח" מי קבע את אותם עובדות? האו"ם? אותו ארגון שקם רק בגלל שואת היהודים? (אחד מלקחי מלחמת העולם השנייה- למנוע רצח עם..) בא לא ניכנס לדיון על האו"ם..
    אתה יודע מה? יש לי רעיון. בא נחזיר את תל אביב ויפו (שגם נכבשו) תבין שזה המצב המדינה שלך שאתה קורא לה- ישראל קיימת על חורבות ארצות אחרות. וברגע שאתה מתחיל לתמוה האם זה לגיטימי אתה מערער את החוסן שלה והאחידות שלה (מה שתנועות השמאל עושות)

עוד אין לך MCITP ?!

יהודי בן של האוואטר של MaroKaI
    לייקים
    12
    נקודות
    0

אל תגיד לי שאני לא מבין, כי אתה זה פה שלא מבין.

אתה מדבר איתי כאילו אני נגדך, כאילו אני חושב כל מיני דברים וקובע שהגולן לא שייך לישראל, ופשוט מסרב להבין שככה הם פני הדברים.

בוא נעזוב רגע תאריכים, עזוב אירועים היסטוריים, עזוב מה שאתה חושב על ערבים, נעשה את זה פשוט בלי להכנס ליותר מדי פרטים -

העולם שאתה חלק ממנו אינו מכיר ברמת הגולן כחלק ממדינת ישראל.

אתה יכול להתווכח כל היום, לצעוק שזה שלך כי הם עשו לי ככה, הערבים פה עשו לי ככה, אין לי מדינה אחרת והיא כבר ככה קטנה מה אכפת להם ככה, אבל פשוט חבל על הזמן שלך.

הגולן בין אם אתה מאמין שכן או לא, לא שייך למדינת ישראל, ולא יעזור כמה תתווכח.
    אי אפשר להיות מדינת דוגלת שלום שכל מה שהיא רוצה זה שקט, ובאותו הזמן לסרב לתהליך שלום בטענה שאין אנו רוצים להחזיר את השטח שכבשנו ממדינה אחרת, שהמדינה היחידה בעולם המכירה בו כחלק ממדינת ישראל - היא מדינת ישראל.

הלוואי ולא היינו צריכים להחזיר את רמת הגולן, ואני מקווה שבסוף נגיע לפיתרון שהגולן יישאר שלנו.
    אבל, כל עוד לא הגענו להסכם שכזה, וסוריה תסכים להתנתק מהטרור וכל שאר הירקות שאנחנו דורשים מהם, הגולן יצטרך לחזור לסוריה.
    לא סתם ראשי הממשלה התחילו במ"מ, גם ברק, ביבי, פרס ורבין, כולם הבינו, ובצדק, שמדינת ישראל לא יכולה להרשות לעצמה מבחינת דעת הקהל העולמית ועתידה לסרב למ"מ עם סוריה.
    שמע אחי , אחרי שנחזיר להם את הגולן הם יזכרו בעוד שטחים ש"שיכים" להם.
    אחרי זה הם יבקשו את ירושלים בתמורה לעשיית שלום בין כל מדינת ערב לישראל. מה אתה חושב שיקרה ?

הגולן לא הולך להיות בסוריה , גם עם אני יצטרך לרצוח מישהו..
    לא עושים עסקאות עם בהמות...

מתי תבין שיוצר מחצי ממדינת ישראל כבושה..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,274 | הודעות: 8,203,867 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect