אחד הטובים חחחחחחחחח
עלק איש מת..
אחד הטובים חחחחחחחחח
עלק איש מת..
The Pod
|
|
אין לי בעיה עם פריקים אבל כאלה קיצוניים זה כבר ממש מוגזם ילדים חסרי חיים חזקים על חלשים,יותר נכון מתים במציאות כל אחד היה מפרק אותם
נ.ב.:
שמתם לב שיש עם הפריקים האלה גם אתיופי?אתיופי שומע מטאל ופריק בו זמנית.!!???
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
כולם שם יצאו עליהם גם אני
שכולם יציפו אותם שמה הפריקים המסריחים האלה
מסתובבים לי עם השמנה המכוערת הזאת חושבת היא כוסית כולה דומה לטילון
חולי נפש אלהה=/
איכס פריקים :o
אנשים חארות..!
![]()
msn: gal9871@gmail.com
רוצים לקנות משתמש למשחק 2MOONS הגלובאלי באגי רמה 83 עם הרבה כסף ודברים טובים וכסף אמיתי (ACCLAIM POINTS)?
כנסו לכאן: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=350298
אם הם באמת ראו איש מת הם היו מקיאים
ולפי הצבע של הפנים שלו רואים שזה חבר דפוק שלהם , ואת המכנסיים שהם הורידו לו הם לא הורידו
איך רואים שזה לא איש מת, אם כן למה הם לא שמו לו גרעינים בנחיריים (עם פריקים אי אפשר לדעת) בעיניים
וכו' . קיצר רואים שזה פייק רציני . דרך אגב בנאדם דפוק לאללה הוא וחברים שלו . כולה שמו על חבר שלהם קצת גרעינים, אולי אפילו הקיאו עליו, לכו תדעו אבל אצלהם זה נראה לי נורמלי מפגרים על כל הראש
למה אתם אומרים שפריקים הם סתומים ?..הם אחלה אנשים , כיף ללכת לפוצץ אותם בלי שהם יגיבו וזה..
לקחת להם כסף, קיצקץ אחלה אנשים..
אבל תכלס לי יש סדר עדיפיות לאנשים שצריך להרוג אבל עם אני אפרסם אותו אני מקבל באן: פחד
![]()