|
|
אמיר? חחחח ^^
Bring the Violence-
אמיר - בעל חריפות שכלית, פתיחות, סובלנות, ורצון ללמוד ולדעת כמה שיותר. מבחינה שכלית ורוחנית הוא מאוד מפותח, מבחינה רגשית הוא מסור, האמן ואב נפלא (תיהיה אב נפלא), לעיתים עד התמסרות מוחלטת. מחוץ לביתו ובחברה אינו רגשן יתר על המידה, אלא להיפך, נחשב לחכם, ויודע לפתור בעיות בצורה מחושבת וקרה לחלוטין. צריך ללמוד להיות ישר וכן עם עצמו, ולא לשקר, גם לא "שקר לבן".
נערך לאחרונה על ידי SoulMan; 09-07-2008 בשעה 13:04.
|: שיר יש?
חפש דרור..![]()
ManUtdGlory Glory Man United!Viva Tevez!
שיראל מצאתי לך, מיוצגת ע"י הספרה 1 -
השמות המזוהים עם מספר אחד קשורים לשמש ולמזל אריה.
מספרי אחד בעלי כריזמה, מנהיגים, ואוהבים להוביל ולהנהיג. הם נוטים להיות איתנים בדעתם עד כדי עקשנות מופרזת. הם זקוקים לחיזוקים למנהיגותם והערכה על פעילותם. הם חייבים להיות במרכז העניינים והעשייה.
בקריירה נמצא את מספרי אחד בעמדות ניהול והשפעה. חסרונם הוא הצורך התמידי להיות מעל אחרים. בעבודה הם יעזרו לכפופים להם, אך יישארו אדישים למצוקותיהם של עמיתים.
הם רוצים קשר חם וזוגיות פורה, משום שבמערכת יחסים יוכלו לבטא את כל היכולות שלהם ולקבל חיזוקים גופניים ורגשיים. הם עלולים להיות תובעניים במערכת היחסים, ולהשיב אהבה גדולה וחזקה עד חנק.
דרור - לפי הספר אני אביא לך בהמשך, עכשיו אין לי זמן לחפש:
מיוצג ע"י הספרה 5 -
השמות המזוהים עם המספר חמש קשורים למרקורי ולמזלות תאומים ובתולה.
למספרי חמש כושר ביטוי גבוה ואינטליגנציה מפותחת. יש להם את הכישרון לעסוק במספר דברים בעת ובעונה אחת. הם משתעממים מהר ורוצים כל הזמן להתקדם אל הדבר הבא. כושר הביטוי המפותח והאינטליגנציה הגבוהה יכוונו לעיסוק במכירות, פירסום או הוראה.
מספרי חמש אוהבים חברת צעירים, וינסו ללמד אותם ללכת בדרכם.
הם יהנו מזוגיות פורה, אך לעתים יטו להשתעמם במערכות יחסים ויבקשו להתקדם ליחסים חדשים - כאשר ההקשבה בצד השני תפחת. לכן, כדי לשמור על מערכת היחסים יש לשמור על טמפרטורה גבוהה.
אם אתה צריך עזרה תגיד לי בפרטי אחי...
ואני תכף יערוך את ההודעה ויכתוב מה השם שלי אומר כי יש לי גם ספר
טל?
אתם יכולים לחפש לי D:
לחופש יש תאריך:
23.10.15
אין מצב שיש את שלי.. נכון?![]()
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
גיא - בבעל אהבת דיבור ונטייה לקשקשת מרובה . אין ספק שהם שנונים ומבריקים בר"כ, למרות שיש שיחשבו שהם טיפשים. לעיתים, מרוב דיבורים מיותרים או מעשיים לא חכמים שלו הוא "נופל לבור עמוק", ותפקידו ללמוד להיות חכם אמיתי סעולם המעשה. נוטה להתפרצויות לא נשלטות.