מכירים את הקטע הזה שאתם מדברים עם מישהי שווה ביותר, ואז אתם קולטים שיש לה איזו שיערה מסריחה על איזו נקודת חן? או קצת שפם? או טיפת חנונה באף? או צהוב באוזן?
קרה לי הרבה לפני 10 שנים...או שרק אצלנו הן היו מסריחות
מכירים את הקטע הזה שאתם מדברים עם מישהי שווה ביותר, ואז אתם קולטים שיש לה איזו שיערה מסריחה על איזו נקודת חן? או קצת שפם? או טיפת חנונה באף? או צהוב באוזן?
קרה לי הרבה לפני 10 שנים...או שרק אצלנו הן היו מסריחות
חל איסור על פרסום אתרים בחתימה.
בפעם הבאה שתעשה זאת, אתה תושעה לצמיתות.
|
|
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
מכירים את זה שמבקשים מימך ללכת להביא משהו דחוף אתה לא מוצא ושנייה אחרי שהבנדאם הולך אתה מוצא את זה??
מכירים את זה שאתם מצטטים קומיקאים אחד לאחד?
מכירים את הפתרון היחיד לשים סוף לאשכול הזה? לינק לסטנדאפ של שגיב פרידמן!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=bmh46...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=0yQ8QwHEsVo
ManUtdGlory Glory Man United!Viva Tevez!
מכירים תקטע הזה שאתם באמצע סרט פורנו(אחרי חיפושים מתישים מצאתם אחד)והגעתם לקטע שאתם גומרים.
איך שגמרתם הגיע הקטע הכי טוב של הסרט ומתבאסים שלא חיכיתם עוד קצת..
Its All aBouT BsketBaLL
מכירים את זה שאתם מורידים עשרות סרטונים קצרים של פורנו למחשב ומחכים לשים הכל ברשימה ולראות ברצף ואז סוף גומרים על איזה תמונה מעפנה?
זה אחד המעצבנים
כי בסוף לא מסתכלים את הסרטונים בכלל מוחקים הכל ישר
מעצב גראפי לכל מטרה.
מכירים את הקטע שעומד לכם הזין באמצע השיעור אז אתם מנסים להסתיר את זה כדי שהבת שיושבת לידכם לא תראה את זה?
לא יודע אם כבר כתבו אז אל תסקלו אותי באבנים :]
מכירים את הקטע הזה שאתם עייפים לגמרי אז אתם נשכבים על איזו פינה נידחת של הספה בבית נרדמים לשנייה בשנייה הזאת אתם חולמים שאתם נופלים ואז מזיזים את הראש כזה ומתעוררים?
לי קרה את זה יותר מידי פעמים :/
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
^ כן ואני לא סובל את זה!!!!!!!! ^
מכירים את הקטע הזה שאתם רואים סרט מאוחר בלילה בבית, נרדמים, ומתעוררים [אחרי מה שנראה 5 דקות אבל זה שעה בערך] בדיוק בסוף של הסרט?
זה הרס לי כל כך הרבה סרטים!!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי GlowFish; 14-07-2008 בשעה 21:41.
חחחחחח כן גם לי אבל יותר לאבא שלי הוא הזמין אושן 13 וכ"כ רצה לראות אותו אבל נרדם כי הוא היה עייף :/
מכירים את הקטע הזה שאתם בלילה ישנים ויודעים שמחר יש יום גדול נגיד טיול שנתי,נסיעה לעיר רחוקה,טיסה לחו"ל או משהו בסגנון ומרוב התרגשות אתם נרדמים רק ב-2 וקמים איזה שעתיים לפני השעון מעורר?
לי בטוח זה יקרה עכשיו XD יש לי מסע מחר :]
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חחח לא קורה לי....
מכירים את זה שבחדשות לפעמים יש קטע כזה מטומטם:
"צעיר נדקר בבת-ים. הדוקר מוכר למשטרה."
אז למה אתם לא עוצרים אותו????
איך זה הולך במשטרה כזה:
"מי דקר? -ביטון. -אההה ביטון והשטויות שלו!..."
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
די כבר להעתיק משגיב פרידמן אתה חושב שאף אחד חוץ ממך לא ראה את המופע שלו O.o?
זה אפילו כבר לא מצחיק
מכירים את זה שאתם הולכים לישון בלילה ומדליקים טלויזה ואין מה לראות ואז אתם נתקלים פתאום בערוץ הקניות או במצלצלים בערוץ 10 רואים את זה ונרדמים תוך שנייה משעמום?
לי זה קורה כל הזמן זה עובד יותר טוב מכדור שינה![]()
חחחחחחחחחחחח יפההההההה
"אה נזכרתי במשהו ממש מפחיד שקרה לי.
זה קרה שסיחקתי במייפל והליתי על הספינא מאורביס לאליניה.
פיתום הבאלרוג יצא עליי והוריד לי 900 אייצ' פי!!!!
עבל אני לא ויתרתי כול קאח מער!!
ירדתי מהר למקלט והמצב ניצאל!"
איזה ילד מייפל זה הרג אותי חחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!
כי אין! אין לנו מים לבזבז!!