מכבי מכבי מכבי אואהאואה מכבי מכבי מכבי אואהאואה
מכבי מכבי מכבי אואהאואה מכבי מכבי מכבי אואהאואה
וגם אם ישרפו אותךךךך אשאף חזק אל הריאותתתת
דבר בינינו לא יפרידדדדדדד אזריק אותך עמוק לוורידדדד
נהנהנהנהנהנהנהנההההה נהנהנהנהנהנהנהנההה
נהנהנהנהנהנהנהנההההה מכבי תני לי עוד מנההה
|
|
על הסוסי פוני בסופר לנד.. על השניה שראיתי לי יכלתי להסתכל!
גם במעגלים וגם עולה ויורד עד היום אני מפחד..! אני לא מבין איך ילדים עושים אז זה!?
![]()
על רכבת הרים 18 לופים בצרפת הרכבת הכי גדולה בעולם עם לופים בו נגיד שאחר כך היה לי עירבוב לא נעים בבטן![]()
חחח גאי
עליתי על הקומבה, לא עשה לי טוב..
לא עולה על מתקנים כאלה אפעם
כמה שהחיים יפים כשאתה בן שמונה-ומאוהב (:_איש אחד בא למוכר ואומר לו:"אפשר חרבשולמע עם שוקולד?"המוכר עונה:"אפשר פיתה עם מה?!"=D
הייתי בצרפת על רכבת הרים עם 7 לופים, סיבובים, נטיות, הפוך - וזה היה לי כיף אדיר ועליתי עוד פעם. לרגע לא פחדתי.
לעומת זאת, באותו פארק בצרפת - היתה רכבת שכל המסילות וכל העמודים היו עשויים מעץ וקרשים, וכשהרכבת נוסעת שומעים כאילו עוד רגכע הכל עומד ליפול - מפחיד לאללה.
תחנקו.
הכי מצפחיד ביורודיסני 9 לופים של רכבת הרים בן זונה צאתי בשוק מהרכבת לקח לי 5 דק' להתאפס!...XD
לונה פארק
קרדיט ל
J0k3R
על הפצצה למעלה
Kingda Ka
six flags great adventure
new jersey
אין דברים כאלה
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/archive
/c/ca/20060924095230!Kingda_Ka.jpg
בתכלס השיגור הכי כיף
נערך לאחרונה על ידי 'Am1r; 16-07-2008 בשעה 03:00.
אז שמע קטע על זה....
אמא שלי מה זה פחדנית בנושא רכבות הרים, היא בלונה פארק עולה רק על הרכבת שעושה סיבוב בפארק זהו !!! חחחחחח
אז קיצר היינו בצרפת... ואני חולה על רכבות הרים!!!
ושכנעתי אותה איכשהו לעלות איתי על האינדיאנה ג'ונס... זאת שנוסעת ברוורס עם לופים וכל מיני... הכל בנסיעה אחורה...
קיצר היא הייתה בטוחה שזאת הרכבת השנייה שרק עושה סיבובים כאלה ונכנסת לתוך הר כזה (אם הייתם שם אז בטוח אתם יודעים על מה אני מדבר)...
אנחנו מחכים בתור ופתאום אמא שלי קוראת בשלט בצרפתית שהרכבת עושה סיבובים חדים, לופ 360, והכל ברוורס....והיא מתחילה להתווכח איתי שנצא מהתור.... עכשיו אנשים מסתכלים... לא מבינים את השפה, אבל מבינים על מה הוויכוח...
בסוף שיכנעתי אותה לעלות, אנחנו יושבים, סוגרים עלינו את החגורות, וזה מתחיל לעלות ברוורס....
בשלב הזה כבר דאגתי לאמא שלי....היא לא הוציאה קול חוץ מצרחה קטנה כזאת שלא שומעים חזק.... ועצמה עיניים... אני כזה נותן לה יד והיא צועקת עליי :"לא... אל תיתן לי יד, תחזיק..."
ואני כזה : "לה... אם עכשיו אני לא יחזיק אני יפול נכון???"
קיצר יצאנו מהרכת...
אמא שלי הייתה חיוורת כמו איזה סיד, אבא שלי מה זה נלחץ וזה...
אבל בסוף היא לקחה הכל בסבבה וסלחה לי חחחחחחחח
סתם אבל בכללי אחלה רכבת!!!
על הקומבה.. אבל זה לא מפחיד זה כיף
תכלס בינינו בסיקספלאגס בהולנד הכי סוטול האקספרס עושה איזה 6 לופים ומסבובבת כזה משו מיוחד וזה מתחיל בחושך כזה סתכל ו תסירטון שהבאתי ויש שם גם תגוליאת הזו גדולה אבל לא ענקית בעזרת השם עוד שנתיים אני הולך לארה"ב שם נעשה את כל מה שאמרתם ונראה אם נישרוד