נכתב במקור על ידי Summer תודה. ירין, אממ, אנלא בטוחה. אני חושבת שבסביבות ה-3000. את רצינית? זה ממש יקר\= מקווה שהחלקים האחרים מכפים על הכרטיס, כי במחיר כזה הייתי יכול להרכיב לך מחשב סוס.. תחדשי בכל מקרה
נכתב במקור על ידי yarin4444 את רצינית? זה ממש יקר\= מקווה שהחלקים האחרים מכפים על הכרטיס, כי במחיר כזה הייתי יכול להרכיב לך מחשב סוס.. תחדשי בכל מקרה זה כולל מסך 22"....
בסדר אבל אם הוא לא 2ms זה לא ממש משמעותי אחי..
נכתב במקור על ידי yarin4444 בסדר אבל אם הוא לא 2ms זה לא ממש משמעותי אחי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי yarin4444 בסדר אבל אם הוא לא 2ms זה לא ממש משמעותי אחי.. הוא 2MS. (: חח, מה זה אומר בכלל?
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל או לפחות את עורו- מפאת חוסר ביקוש, והכל מתפרק עלינו.
רק כדי להרגיע אותך ה MS בכלל לא משנה לכן מר' תפוח צחק על ירין זה זמן תגובה את לא תבחיני בין 2 MS ל 8 MS בחיים.
מזל טוב אחי
נכתב במקור על ידי חי. רק כדי להרגיע אותך ה MS בכלל לא משנה לכן מר' תפוח צחק על ירין זה זמן תגובה את לא תבחיני בין 2 MS ל 8 MS בחיים. חחחחחחח איזה אידיוטים אתם.. אנחנו מדברים על מחירים, ואתם מדברים על "לשים לב" ? תשמע אחי, כמה קיבלת בבגרות בלשון
חוקי הפורום