|
|
מישו פה למד היסטוריה ב'? זה בול מדיניות התוקפנות של היטלר...
פעם קודמת זה נגמר רע.
ישי התותח
כל הזמן מאיים צריך להפציץ אותו!
הוא לא כזה אידיוט שהוא יתקוף אותנו בפצצת אטום,
הרי כל דבר שקדוש לערבושים האלה נמצא אצלנו בשטח לא?
מסגד אל אקצה הזה,המקום האחרון שישו דרך בו וכל מיני חרטות נוספות .
הוא משמיד אותנו בפצצת אטום?הוא תאכלס השמיד דת שלמה שעכשיו אין לה בשביל מה להתפלל לכיוון הזה,יעשה לא רק בלאגן בתחום הפוליטי,גם בתחום הדתי .
בנאדם אתה לא איזה אלוף בצה"ל אתה כולה אזרח אתה לא יכול לדעת כלום..רובנו לא יוכלים לדעת כלום לגבי איראן וכלום לגבי ישראל..אין לך מושג איזה כוח לא גלוי יש לישראל,איך אני יודע,זה כבר לא קשור לפה.הכל שאלה של מנהיג!אם היה מנהיג עם ביצים..איראן לא היו מאיימים יותר..מצד שני ברגע שאיראן יתחילו תזוזה לעברנו השאלה של המנהיג כבר לא תיהיה רלוונטית במיוחד..ולא,לא כי איראן ימחקו אותנו, בדיוק ההפך...
אחי אני לא אלוף בצה"ל וגם אתה לא, שמע שפצצה אחת על גוש דן וחצי מישראל נמחקת, כולם פה בתחושה שאין מצב שיזרקו עלינו ואם כן אנחנו נזיין אותם. חייבים להתקיף את איראן לפני שיהיה מאוחר מדי, תאמין לי שאתה לא רוצה את איראן עם נשק גרעיני הערבים האלה לא אכפת להם למות. בקשר למנהיג בלי ביצים כל פעולה גדולה שישראל רוצה לעשות היא צריכה אישור מארה"ב כי מה לעשות בלי ארה"ב המצב שלנו לא יהיה טוב וחוץ מזה שלישראל יהיה מאוד קשה לתקוף את הכור של איראן ללא עזרה מארה"ב, לא שאני מזלזל בישראל כן מדינה כל כך קטנה וכל כך הרבה מלחמות אבל נשק גרעיני זה כבר סיפור אחר
נערך לאחרונה על ידי 'Am1r; 16-08-2008 בשעה 14:10.
אחי ארה"ב בעצמה משתוקקת להפציץ את איראן..
אז עזוב לא ישראל זאת שתיפעל..ברגע ברגע שיש תזוזה קטנה..אפילו
לא שליחה של טיל או משהו בסגנון..סתם תזוזה של חיילים או כור גרעיני
שמתפתח ושרואים בלווינים שיש לארה"ב וישראל..ארה"ב תשלח
לפה כמה גושים כדי להפציץ את האימא שלך איראן וביחד עם ישראל יהיו
אחלה זיקוקים באיראן שאני אוכל לראות מהגג של הבית שלי!יהיה מגניב![]()