קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-12-2008, 10:46
  2. [דיון] נבחרת הנערים מתחילה במסע-מול רוסיה
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 27-03-2008, 22:26
  3. [דיון] נבחרת ישראל!
    על ידי Desire בפורום כדורגל
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 16-10-2007, 11:29
  4. [דיון] נבחרת ישראל
    על ידי De@n בפורום כדורגל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 15-08-2006, 00:06
  5. נבחרת ישראל מול נבחרת גרמניה - הסתיים המשחק
    על ידי NoiTuloVe בפורום Counter Strike
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-02-2006, 20:59
נושא נעול
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 71

[דיון] נבחרת ישראל מול נבחרת שוויץ - לקראת המשחק! - עמוד 4

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

תוצאה גרועה אבל לפחות זה לא הפסד.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של shmuel555
    שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "..גם אם תהיא על סף תהום אלך אחריך עד סוף העולם

2-2 שכולו הפסד מצד אחד ותיקו ענק מצד שני.
    קשטן עלה עם הרכב מוזר מארץ המוזרים, לעלות עם עומר גולן בתור קשר?!?! מה בדיוק הוא ניסה לעשות פה, הכי יפה שבמחצית בפיגור 1-0, הוא מוציא את קולאוטי ומשאיר את עומר שהיה "תותח" בקישור, קשטן לא יעלה אותנו למונדיאל אני מאוד מקווה שאני טועה, אבל ככה זה נראה, מחצית ראשונה היה מרווח ענק בין הקישור להתקפה וכל כדור שהיגע למעלה ההגנה השווצרית לא התקשתה בלהרחיק את הכדור.
    קוזקין לא פותח במשחקי בית"ר, אז למען השם איך אתה פותח איתו במשחק כל כך חשוב בנבחרת?
    קשטן עלה עם הרכב וניהל את המשחק כמו מאמן שרק אתמול גמר קורס מאמנים.
    ישראל בבית מול הקהל הענק הזה, תפתח עם 2 חלוצים תראה שאתה רוצה לנצח, אל תעבוד עלינו ותאומר אחרי המשחק שבאת לנצח את המשחק, זה לא נראה ככה בכלל.
    שוויץ נבחרת מאוד בינונית, אבל בוא נאומר את האמת גם אנחנו לא בדיוק ברזיל, אבל למרות הכל לשחק בהרכב כזה בבית.
    היום בבית נגד שוויץ הבינונית לא ניצחנו אז מתי ננצח? אני מקווה שלא יהיה אותו סרט שבו אנחנו שוב לא מנצחים לפחות פעם אחת נבחרת גדולה.

משתמש כבוד האוואטר של IdaN.RoX
    שם פרטי
    IdAn
    לייקים
    6
    נקודות
    137

ישראל היו טובים יותר במשחק אבל לא בהרבה כי לא יודעים לנצל מצבים
    ומשחקים מאוד לאט כאילו מובילים 4-0 טעות של קשטן שהיה צריך להכניס את בוזגלו
    נקווה שיום רביעי יהיה טוב

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

הייתי במשחק, יאללה ביקורת נוקבת וקשה:

א. לחות קשה ביותר, היה חום כלבים, הזעתי כמו כלב וכל ה30 אלף שהיו באצטדיון.
    ב. קשטן הומו! אבי לוזון מת! זה מה ששרנו רוב הזמן, פשוט תצוגה מגעילה ועלובה של 2 גורמים
    שפשוט הורסים את החשק לבוא למשחקי כדורגל של נבחרת ישראל.
    איך אין לקשטן בושה לעלות עם מערך כל כך הגנתי, איך אין לו בושה לא לעלות עם ברדה? ברדה שחקן מספר 1 כיום והוא מעלה לי את הזבל של עומר גולן, בחייאת ראבק יא טמבל.
    מאמן בונקריסט, מגעיל, שונא אותו, איפה התחת של אברהם איפה? וואלה כמה שגרנט נתן לנו כל
    הזמן תיקו לפחות הוא לא היה מבייש אותנו כמו היום.
    ג. שמעו שוויץ נהנתי מהם לגמרי, אחלה קבוצה, אוהדים פגז, באו איזה 500 אוהדים ופשוט עודדו כל
    המשחק, משהו נדיר יש להם. לגבי הבנחרת שלהם, שורה של שחקנים מהדרג הראשון, רשמת קבוצה
    בינונית? כל אלה משחקים בקבוצות הכי בכירות באירופה החל מאנגליה ועד להולנד, אחד אפילו לא אחד
    משחק בליגה המקומית של שוויץ כולם בלי יוצא מן הכלל משחקים באירופה. כל אחד 2 מטר, ענקיים,
    והכי חשוב - הסדר שלהם. יש להם סדר פשוט אדיר, כל קרן אתם קולטים כל הקבוצה ברחבת ה5 צפופים
    אחד ליד השני כדי שלא יצליחו לנגוע, והכי חשוב משחק ההגנה שורות של אדומים כמו חיילים, אצלנו
    הבני זונות כל אחד בצד, הכול מרווח בלי שמירה על מערך וטקטיקה נכונה.
    ד. היום נבחרת ישראל יצאה בזול, בניון נתן משחק מצויין, נהנתי ממנו, שרנו לו כל המשחק, בלעדיו אין
    נבחרת ישראל. בירם כיאל סתם זבל לא עשה כלום, בן חיים בכושר ממש עלוב, קולואטי לא היה ולא
    תרם. עומר גולן קיבל צהוב ויצא, קוזוקין צעיר מדי היה צריך לשים את בן דיין.. יואב זיו רץ בלי הפסקה
    כל המשחק, כל הכבוד לו. טועמה שיחק בסדר גמור מחצית ראשונה, מחצית שנייה על הפנים.
    אם קשטן לא יפתח עם ברדה הוא פשוט יהיה מאמן נבחרת עלוב ומגעיל.. ברדה כל כך מהיר יחד עם
    בן סהר למה לא לעלות איתו? חמור באמא שלי..

קיצור חברייה שלא יעבדו עליכם, התיקו הזה הוא גרוע ביותר והוא לא יקדם את הנבחרת לאף מקום.
    השאלה שלי היא פשוטה - אם הוא פותח בארץ 4-5-1 בכדי לנצח, אז מה הוא ישחק בחוץ? פשוט
    מאמן מגעיל ודפוק ולוזון תמות יא בן כלב הכול בגללך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ואחרי זה את יוון הם רוצים לנצח

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מה אתה מבין מהחיים שך
    בן חיים היה אחד הטובים בנבחרת חוץ מאולי טעות אחת הכל עשה מושלם.
    בניון כמו תמיד מס1 איזה לחימה פשוט שחקן גדול, מעודד תשחקנים נלחם אין מילים פשוט
    וקשטן אין מה לדבר בכלל משקר לצופים ונראה לי שזה עובד גם עליו השטויות שהוא אמר אחרי המשחק, במקום לפתוח עם בן סהר וברדה גם מהירות וגם כח מצד בן סהר והמהירות של ברדה יש לנו התקפה קטלנית אבל עזבו את זה , זה שטויות, אלק עומר גולן מאחורי החלוץ, איזה מאחורי החלוץ אינעל אבא שלו , עוד שניה הוא היה בלם במשחק הזה, ועוד אמרו שלפני המשחק יוסי יקבל חופשיות במגרש איזה חופשיות ואיזה נעליים.
    קוזוקוין גם לא כזה רע , אבל עדיין לא צריך לפתוח איתו הוא פוחד לעלות ובצדק אין לו ניסיון...
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 07-09-2008 בשעה 02:34.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי OzAvi צפיה בהודעה
    מה אתה מבין מהחיים שך
    בן חיים היה אחד הטובים בנבחרת חוץ מאולי טעות אחת הכל עשה מושלם.
    בניון כמו תמיד מס1 איזה לחימה פשוט שחקן גדול, מעודד תשחקנים נלחם אין מילים פשוט
    וקשטן אין מה לדבר בכלל משקר לצופים ונראה לי שזה עובד גם עליו השטויות שהוא אמר אחרי המשחק, במקום לפתוח עם בן סהר וברדה גם מהירות וגם כח מצד בן סהר והמהירות של ברדה יש לנו התקפה קטלנית אבל עזבו את זה , זה שטויות, אלק עומר גולן מאחורי החלוץ, איזה מאחורי החלוץ אינעל אבא שלו , עוד שניה הוא היה בלם במשחק הזה, ועוד אמרו שלפני המשחק יוסי יקבל חופשיות במגרש איזה חופשיות ואיזה נעליים.
    קוזוקוין גם לא כזה רע , אבל עדיין לא צריך לפתוח איתו הוא פוחד לעלות ובצדק אין לו ניסיון...
    מה שאתה רואה בטלוויזיה לא רואים במגרש...
    במגרש הוא שיחק טוב, אבל הוא נפל בכושר שלו חזק מאוד החל מהדקה
    ה65 בערך... שמעו מי ששכחתי לציין והיה חסר לי מאוד בנבחרת זה גל
    אלברמן, כמה שהוא היה חסר חבל על הזמן.

אני רק מקווה שיעיפו את קשטן

FoXRiveR
    אורח

חרא מאמן
    פותח עם שוער שלא שיחק 4 חודשים
    הגול השני הוא רק של אוואט

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

תומר , מהמגרש אתה ראית את תמיר כהן ? אם שחקן כזה אנחנו לא נגיע רחוק . להרכב של נתניה הוא לא מתאים , זה לא שחקן לרמות האלה . קשטן הרס את המשחק , ורגע השיא הגיע שהוא הכניס את אוחיון (קשר 50-50) במקום בירם כיאל , במקום להכניס את מאור בוזגלו לנצח את המשחק . כמו שאמרו פה, תיקו שכולו הפסד , יהיה קשה לנצח בחוץ את שוויץ .
    Siete

משתמש מכור האוואטר של xXtamirXx
    שם פרטי
    תמיר
    לייקים
    0
    נקודות
    143
    משפט מחץ
    Winner Winner Chicken Dinner

במקום כיאל היינו צריכים את בוזגלו או את ברוכיאן , סהר היה צריך לפתוח ליד ברדה בחוד וקוזקין היה צריך לעוף הביתה .. איך קשטן עולה עם 4-4-1-1 אני לא מבין את השכל שלו .. צריך לשחק התקפי . כל המשחק קוזקין בקושי עבר את החצי , לא שיואב זיו היה כזה סוס אתמול אבל פשוט בושה שטל בן חיים הוא השחקן ההגנתי היחיד שעולה לפעמים! וזה עוד שהוא בלם והוא לא צריך לעשות את זה ..
    עוד משהו, למה קשטן לוקח את קוזקין ולא את קנדה מהפועל ת"א ??? קנדה משחק כל משחק ליגה ופשוט קוזקין מתייבש על הספסל .. צריך לתת למי שיש יותר נסיון לשחק.

השופט גם היה די מסריח .. היו שתי עבירות באזיור הרחבה והוא אפילו לא שרק וראו את זה ברור ..

בקיצור נקווה לטוב ולעלות עם הרכב התקפי .

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

שיחקו כל כך גרוע.
    בירם קיאל, באמת אני אומר הוא לא נגע בכדור פעם אחת נראה לי.
    תמיר כהן גם, חוץ מהרבה פעולים מה הוא עשה ?
    שיחקו כל כך גרוע ואני מקווה שישנו את זה למשחק הקרוב מול מולדובה.
    Real Madrid ♥

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    הייתי במשחק, יאללה ביקורת נוקבת וקשה:

א. לחות קשה ביותר, היה חום כלבים, הזעתי כמו כלב וכל ה30 אלף שהיו באצטדיון.
    ב. קשטן הומו! אבי לוזון מת! זה מה ששרנו רוב הזמן, פשוט תצוגה מגעילה ועלובה של 2 גורמים
    שפשוט הורסים את החשק לבוא למשחקי כדורגל של נבחרת ישראל.
    איך אין לקשטן בושה לעלות עם מערך כל כך הגנתי, איך אין לו בושה לא לעלות עם ברדה? ברדה שחקן מספר 1 כיום והוא מעלה לי את הזבל של עומר גולן, בחייאת ראבק יא טמבל.
    מאמן בונקריסט, מגעיל, שונא אותו, איפה התחת של אברהם איפה? וואלה כמה שגרנט נתן לנו כל
    הזמן תיקו לפחות הוא לא היה מבייש אותנו כמו היום.
    ג. שמעו שוויץ נהנתי מהם לגמרי, אחלה קבוצה, אוהדים פגז, באו איזה 500 אוהדים ופשוט עודדו כל
    המשחק, משהו נדיר יש להם. לגבי הבנחרת שלהם, שורה של שחקנים מהדרג הראשון, רשמת קבוצה
    בינונית? כל אלה משחקים בקבוצות הכי בכירות באירופה החל מאנגליה ועד להולנד, אחד אפילו לא אחד
    משחק בליגה המקומית של שוויץ כולם בלי יוצא מן הכלל משחקים באירופה. כל אחד 2 מטר, ענקיים,
    והכי חשוב - הסדר שלהם. יש להם סדר פשוט אדיר, כל קרן אתם קולטים כל הקבוצה ברחבת ה5 צפופים
    אחד ליד השני כדי שלא יצליחו לנגוע, והכי חשוב משחק ההגנה שורות של אדומים כמו חיילים, אצלנו
    הבני זונות כל אחד בצד, הכול מרווח בלי שמירה על מערך וטקטיקה נכונה.
    ד. היום נבחרת ישראל יצאה בזול, בניון נתן משחק מצויין, נהנתי ממנו, שרנו לו כל המשחק, בלעדיו אין
    נבחרת ישראל. בירם כיאל סתם זבל לא עשה כלום, בן חיים בכושר ממש עלוב, קולואטי לא היה ולא
    תרם. עומר גולן קיבל צהוב ויצא, קוזוקין צעיר מדי היה צריך לשים את בן דיין.. יואב זיו רץ בלי הפסקה
    כל המשחק, כל הכבוד לו. טועמה שיחק בסדר גמור מחצית ראשונה, מחצית שנייה על הפנים.
    אם קשטן לא יפתח עם ברדה הוא פשוט יהיה מאמן נבחרת עלוב ומגעיל.. ברדה כל כך מהיר יחד עם
    בן סהר למה לא לעלות איתו? חמור באמא שלי..

קיצור חברייה שלא יעבדו עליכם, התיקו הזה הוא גרוע ביותר והוא לא יקדם את הנבחרת לאף מקום.
    השאלה שלי היא פשוטה - אם הוא פותח בארץ 4-5-1 בכדי לנצח, אז מה הוא ישחק בחוץ? פשוט
    מאמן מגעיל ודפוק ולוזון תמות יא בן כלב הכול בגללך.
    בטח שהם יהיו מסודרים ומאורגנים,המאמן שלהם הוא היצפלד.
    אגב,לפי הדברים של קשטן הוא עלה בהרכב התקפי ושלטנו ברוב המשחק וניטרלנו את השווצרים...על מי הוא מנסה לעבוד פה? הגיע הזמן להביא איזה מאמן זר לנבחרת

משחק על הפנים נקודה

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

תמיר כהן גועל נפש היה גם כן, משחק לרחוב במקום לשחק קדימה.
    אבל כנראה זה מה שקשטן דורש מהם חברייה, אני לא נראה לי ששחקן יחליט לשחק אחורה
    כל המשחק, לא באופי של הבן אדם.
    בן אדם לא ילך אחורה, תמיד ילך קדימה, כנראה שזאת הייתה ההוראה.
    ומה כולם נופלים על קוזקין? למה הוא הבעיה של הנבחרת בחייאת ראבק תהיו רציניים, הבעיה היא
    מאוד פשוטה, המאמן זבל זה הכול. מאמן פחדן, בונקריסט שחושב רק על האינטרסים שלו ושלא
    יגידו לו ואי הפסדת לשוויץ זה מה חשוב לו.
    תתארו לכם נפסיד למולדובה או נוציא שם תיקו - על הבוקר הוא צריך לתת מכתב התפטרות.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
נושאים: 2,473,506 | הודעות: 8,174,093 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect