תוצאה גרועה אבל לפחות זה לא הפסד.
|
|
2-2 שכולו הפסד מצד אחד ותיקו ענק מצד שני.
קשטן עלה עם הרכב מוזר מארץ המוזרים, לעלות עם עומר גולן בתור קשר?!?! מה בדיוק הוא ניסה לעשות פה, הכי יפה שבמחצית בפיגור 1-0, הוא מוציא את קולאוטי ומשאיר את עומר שהיה "תותח" בקישור, קשטן לא יעלה אותנו למונדיאל אני מאוד מקווה שאני טועה, אבל ככה זה נראה, מחצית ראשונה היה מרווח ענק בין הקישור להתקפה וכל כדור שהיגע למעלה ההגנה השווצרית לא התקשתה בלהרחיק את הכדור.
קוזקין לא פותח במשחקי בית"ר, אז למען השם איך אתה פותח איתו במשחק כל כך חשוב בנבחרת?
קשטן עלה עם הרכב וניהל את המשחק כמו מאמן שרק אתמול גמר קורס מאמנים.
ישראל בבית מול הקהל הענק הזה, תפתח עם 2 חלוצים תראה שאתה רוצה לנצח, אל תעבוד עלינו ותאומר אחרי המשחק שבאת לנצח את המשחק, זה לא נראה ככה בכלל.
שוויץ נבחרת מאוד בינונית, אבל בוא נאומר את האמת גם אנחנו לא בדיוק ברזיל, אבל למרות הכל לשחק בהרכב כזה בבית.
היום בבית נגד שוויץ הבינונית לא ניצחנו אז מתי ננצח? אני מקווה שלא יהיה אותו סרט שבו אנחנו שוב לא מנצחים לפחות פעם אחת נבחרת גדולה.
ישראל היו טובים יותר במשחק אבל לא בהרבה כי לא יודעים לנצל מצבים
ומשחקים מאוד לאט כאילו מובילים 4-0 טעות של קשטן שהיה צריך להכניס את בוזגלו
נקווה שיום רביעי יהיה טוב
הייתי במשחק, יאללה ביקורת נוקבת וקשה:
א. לחות קשה ביותר, היה חום כלבים, הזעתי כמו כלב וכל ה30 אלף שהיו באצטדיון.
ב. קשטן הומו! אבי לוזון מת! זה מה ששרנו רוב הזמן, פשוט תצוגה מגעילה ועלובה של 2 גורמים
שפשוט הורסים את החשק לבוא למשחקי כדורגל של נבחרת ישראל.
איך אין לקשטן בושה לעלות עם מערך כל כך הגנתי, איך אין לו בושה לא לעלות עם ברדה? ברדה שחקן מספר 1 כיום והוא מעלה לי את הזבל של עומר גולן, בחייאת ראבק יא טמבל.
מאמן בונקריסט, מגעיל, שונא אותו, איפה התחת של אברהם איפה? וואלה כמה שגרנט נתן לנו כל
הזמן תיקו לפחות הוא לא היה מבייש אותנו כמו היום.
ג. שמעו שוויץ נהנתי מהם לגמרי, אחלה קבוצה, אוהדים פגז, באו איזה 500 אוהדים ופשוט עודדו כל
המשחק, משהו נדיר יש להם. לגבי הבנחרת שלהם, שורה של שחקנים מהדרג הראשון, רשמת קבוצה
בינונית? כל אלה משחקים בקבוצות הכי בכירות באירופה החל מאנגליה ועד להולנד, אחד אפילו לא אחד
משחק בליגה המקומית של שוויץ כולם בלי יוצא מן הכלל משחקים באירופה. כל אחד 2 מטר, ענקיים,
והכי חשוב - הסדר שלהם. יש להם סדר פשוט אדיר, כל קרן אתם קולטים כל הקבוצה ברחבת ה5 צפופים
אחד ליד השני כדי שלא יצליחו לנגוע, והכי חשוב משחק ההגנה שורות של אדומים כמו חיילים, אצלנו
הבני זונות כל אחד בצד, הכול מרווח בלי שמירה על מערך וטקטיקה נכונה.
ד. היום נבחרת ישראל יצאה בזול, בניון נתן משחק מצויין, נהנתי ממנו, שרנו לו כל המשחק, בלעדיו אין
נבחרת ישראל. בירם כיאל סתם זבל לא עשה כלום, בן חיים בכושר ממש עלוב, קולואטי לא היה ולא
תרם. עומר גולן קיבל צהוב ויצא, קוזוקין צעיר מדי היה צריך לשים את בן דיין.. יואב זיו רץ בלי הפסקה
כל המשחק, כל הכבוד לו. טועמה שיחק בסדר גמור מחצית ראשונה, מחצית שנייה על הפנים.
אם קשטן לא יפתח עם ברדה הוא פשוט יהיה מאמן נבחרת עלוב ומגעיל.. ברדה כל כך מהיר יחד עם
בן סהר למה לא לעלות איתו? חמור באמא שלי..
קיצור חברייה שלא יעבדו עליכם, התיקו הזה הוא גרוע ביותר והוא לא יקדם את הנבחרת לאף מקום.
השאלה שלי היא פשוטה - אם הוא פותח בארץ 4-5-1 בכדי לנצח, אז מה הוא ישחק בחוץ? פשוט
מאמן מגעיל ודפוק ולוזון תמות יא בן כלב הכול בגללך.
מה אתה מבין מהחיים שך
בן חיים היה אחד הטובים בנבחרת חוץ מאולי טעות אחת הכל עשה מושלם.
בניון כמו תמיד מס1 איזה לחימה פשוט שחקן גדול, מעודד תשחקנים נלחם אין מילים פשוט
וקשטן אין מה לדבר בכלל משקר לצופים ונראה לי שזה עובד גם עליו השטויות שהוא אמר אחרי המשחק, במקום לפתוח עם בן סהר וברדה גם מהירות וגם כח מצד בן סהר והמהירות של ברדה יש לנו התקפה קטלנית אבל עזבו את זה , זה שטויות, אלק עומר גולן מאחורי החלוץ, איזה מאחורי החלוץ אינעל אבא שלו , עוד שניה הוא היה בלם במשחק הזה, ועוד אמרו שלפני המשחק יוסי יקבל חופשיות במגרש איזה חופשיות ואיזה נעליים.
קוזוקוין גם לא כזה רע , אבל עדיין לא צריך לפתוח איתו הוא פוחד לעלות ובצדק אין לו ניסיון...
חרא מאמן
פותח עם שוער שלא שיחק 4 חודשים
הגול השני הוא רק של אוואט
תומר , מהמגרש אתה ראית את תמיר כהן ? אם שחקן כזה אנחנו לא נגיע רחוק . להרכב של נתניה הוא לא מתאים , זה לא שחקן לרמות האלה . קשטן הרס את המשחק , ורגע השיא הגיע שהוא הכניס את אוחיון (קשר 50-50) במקום בירם כיאל , במקום להכניס את מאור בוזגלו לנצח את המשחק . כמו שאמרו פה, תיקו שכולו הפסד , יהיה קשה לנצח בחוץ את שוויץ .
Siete
במקום כיאל היינו צריכים את בוזגלו או את ברוכיאן , סהר היה צריך לפתוח ליד ברדה בחוד וקוזקין היה צריך לעוף הביתה .. איך קשטן עולה עם 4-4-1-1 אני לא מבין את השכל שלו .. צריך לשחק התקפי . כל המשחק קוזקין בקושי עבר את החצי , לא שיואב זיו היה כזה סוס אתמול אבל פשוט בושה שטל בן חיים הוא השחקן ההגנתי היחיד שעולה לפעמים! וזה עוד שהוא בלם והוא לא צריך לעשות את זה ..
עוד משהו, למה קשטן לוקח את קוזקין ולא את קנדה מהפועל ת"א ??? קנדה משחק כל משחק ליגה ופשוט קוזקין מתייבש על הספסל .. צריך לתת למי שיש יותר נסיון לשחק.
השופט גם היה די מסריח .. היו שתי עבירות באזיור הרחבה והוא אפילו לא שרק וראו את זה ברור ..
בקיצור נקווה לטוב ולעלות עם הרכב התקפי .
שיחקו כל כך גרוע.
בירם קיאל, באמת אני אומר הוא לא נגע בכדור פעם אחת נראה לי.
תמיר כהן גם, חוץ מהרבה פעולים מה הוא עשה ?
שיחקו כל כך גרוע ואני מקווה שישנו את זה למשחק הקרוב מול מולדובה.
Real Madrid ♥
תמיר כהן גועל נפש היה גם כן, משחק לרחוב במקום לשחק קדימה.
אבל כנראה זה מה שקשטן דורש מהם חברייה, אני לא נראה לי ששחקן יחליט לשחק אחורה
כל המשחק, לא באופי של הבן אדם.
בן אדם לא ילך אחורה, תמיד ילך קדימה, כנראה שזאת הייתה ההוראה.
ומה כולם נופלים על קוזקין? למה הוא הבעיה של הנבחרת בחייאת ראבק תהיו רציניים, הבעיה היא
מאוד פשוטה, המאמן זבל זה הכול. מאמן פחדן, בונקריסט שחושב רק על האינטרסים שלו ושלא
יגידו לו ואי הפסדת לשוויץ זה מה חשוב לו.
תתארו לכם נפסיד למולדובה או נוציא שם תיקו - על הבוקר הוא צריך לתת מכתב התפטרות.