א' הם בטח כיתה ו'-ז' כי כל הערסים הקטנים האלה ננסים אבל תענה על שאלה אחת :אתה שרמוטה????????????????
מה זה לברוח מכאלה ילדים קטנים שיהיו גם 200 אגרוף וכל אחד מהם על רצפה מת יצאת הכי הומו בארץ ועוד יותר הומו שפירסמת ת'זה
א' הם בטח כיתה ו'-ז' כי כל הערסים הקטנים האלה ננסים אבל תענה על שאלה אחת :אתה שרמוטה????????????????
מה זה לברוח מכאלה ילדים קטנים שיהיו גם 200 אגרוף וכל אחד מהם על רצפה מת יצאת הכי הומו בארץ ועוד יותר הומו שפירסמת ת'זה
|
|
תאמינו לי עשה בשכל זה יכל להסתבך אולי לאחד מהם היה סכין? אין לדעת היום כלום קיצר אחי עשיתה בשכל יכלתה יותר להסתבך ! עדיף היה לברוח כמו קוקסינל מאשר שהילדים האלה יקראו לאחים שלהם או לאנשים שיכולים לידקור אותך!
חתימה נערכה, קרא חוקים.
ככה זה - כל יום שישי גם אצלנו . אין מה לעשות /:
חחחח אתמול גם כמעט אנחנו הלכנו מכות אבל היינו אוכלים אותם ..היינו 4 אני , אחד שהוא חמור יענו כל החיים מתאמן , אחד היה ג'ודוקאי מקום ראשון בנוער ואחד ערס אחושרמוטהקיצר היינו מפוצצים אותם אבל הם ביקשו סליחה וזה
בדוגרי יצאתם מושפלים...
היית נותן לאחד מהם כאפה כל השאר היו בורחים
The Pod
אין קשר לגיל מה שמשנה זה הגודל והוא אומר שהוא קטן פיזית ושהם גדולים אז מה לעשות
בעע חח כן יש הרבה ערסים בסביבה שמה בשישי... בגיל שלי זה לא מפריע וגם אנחנו חזקים חחחח
אבל תשמעמה שעשית היה בסדר לדעתי =/
כיתה ה'??? קפצו עליהם פעם הבאה ואני מתערב איתך חצי מהילדים שם לא יעלו על אף אחד מכם
נערך לאחרונה על ידי WeedMe; 06-09-2008 בשעה 15:13.
אללה סתמו יא מחפרייים
הבנו שלכל אחד פה יש גב של משפחת פשע