"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
דפוקה דפוקה אבל האכילה אותך בראש
חחח נחמד
חרפנה לך את הצורה אה?!!חחח
חחחחחחחחח איזה שיחה קורעת!!!!! חחחחחחח
F.c Maccabi Haifa
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אחיי הייללדהה הזאאת היא משוו לא נורמלי ..
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
עכשיו הבנתי!יש שתי אפשרויות למה היא לא ענתה לי:
1.היא באמת נעל ><
2.היא עשתה את זה בכוונה כדי לעצבן אותי ><
ואם אתם תוהים למה אין את האפשרות שהיא לא ראתה את השאלה שלי אז הנה התשובה שלי:אז איך היא ראתה שקיללתי אותה ואת כל שאר השלות והדברים ששלחתי לה ודווקא את זה היא רואה ?!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
תותחית זאתי... האכילה אותך לוקשים וחירפנה אותך לגמרי... עכשיו אני יודע שאתה מתחרפן בקלות... איך נגמרה השיחה?
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
F.c Maccabi Haifa
באמת איך נגממרה השיחה ..
נראאלי אסססף ההרבייייץ ללה חח .
F.c Maccabi Haifa
אופפפפפפפפפפפפפפפסס (:
למחווק !
נערך לאחרונה על ידי Lampi; 06-10-2008 בשעה 18:06.
השיחה נגמרה בביי O:
כתוב שם פשוט סגרתי את חלון השיחה והתנתקתי מה-ICQ שלא תמשיך לשלוח לי סימני שאלה ><
ואו אסף, אתה יודע להתחיל עם בחורות.
חתיכת אידיוט מי ניסה להתחיל עם בחורות?
אם כבר זה היא שהתחילה איתי היא שלחה לי הודעה פרטית ושאלה אותי מי אני
משם נתתי לה אייסיקיו שלי כי יותר נוח לי לדבר שם ואז משם זה שלום שלום מה קורה ואז איך ששאלתי אותה איזה להקות היא עוד שומעת חוץ מלינקין וכל השאר הסטוריה
יאללה מה אתה חש איזה זיין שהיו לו מלא חברות אתה סתם שמן עם משקפיים וחצ'קונים בפופיק ><