לא מצחיק יא פריק מה לקחת קשה בוא תבכה
לא מצחיק יא פריק מה לקחת קשה בוא תבכה
|
|
חברים שלי נסעו לאמסטרדם בשביתה שהייתה שנה שעברה,
הם נהנו רצח ! התמסטלו ושכרו זונות... חח חבר שלי סיפר שהוא
ראה איזה מישהו משתין שרחוב ופתאום קפץ עליו פקח ונתן לו קנס של 70 יורו ואני רציני !
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
שמע היה מצב לזיין מילפיות שם ולהגשים פנטזיה יש כאלו שממש מתחילות איתך אבל ואללה אחי הלכתי בנטו הנאה והייתי כל כך שיכור כל לילה שממש חסרה לי חצי נאפה, ביום האחרון לפני הטיסה הקאתי גם את הנשמה הכבד שלי לא עמד בזה, יש שם מלא סקנדינביות מטורפות אבל ואללה אחי ממש קשה במיוחד שהן שומעות מבטא אנגלי - עברי הן מתרחקות , לישראלים לא קל ואני אחד שכולם חשבו שהוא שוודי/נרווגי/WHATEVER חוץ מישראלי כי אני לא נראה בכלל (מקורות אוקראינים - תודה אמא!!!) , אבל מצד שני היו לי חברים שנראו ישראלים והמבטא שלהם היה ממש ישראלי והיו פעמים שגם היו קצת בעיות עם זה, לא אוהבים אותנו שם במיוחד אבל גם לא ממש חשנו באניטשמיות או משהו בסיגנון כי תמיד הכחשנו את זה שאנחנו ישראלים חחח כולם חשבו אנחנו אירופאים כי היה איתי אחד אנגלי, אחד גרמני ואני אוקראיני ועוד אחד ישראלי סורי אסאלי שדפק את הכל אבל גם עם זה הסתדרנו אמרונ שהוא מהודו.
בכל מקרה הם כנראה נסעו בתקופה שהייתה שם לירה קפריסאית שכל לירה זה 8-10 שקל שזה חרא רצח כי באמת הכל היה יקר, כשהם עברו ליורו זה הרבה יותר משתלם לישראלים, לא אכלתי כמעט במלון יעני אוכל לא הבאנו כלום אכלנו רק משם, בבקרים אמרתי לך קנינו חלב עם קורנפלקס או דברים כאלה בקטנה ואז אכלנו בצהריים אחשורמוטה נגיד סתם מחירים
פיצה האט אכול כפי יכולתך 10 יורו עם שתייה עם הכל
באקט ל4 אנשים ב KFC עם שתייה צ'יפס מה שבזיין שלך 12 יורו כל אחד [היינו 3 אנשים על באקט כי אני שמן)
מקדונלדס ארוחה של 2 המבורגרים (ההמבורגרים שלהם קטנים ) צ'יפס קולה קינוח הכל 7 יורו
מה שכן עם הקולה הם מגזימים רצח יוצא לך 3 יורו לבקבוק שזה משהו כמו 15 שקל יש מקומות שזה גם 3.5 יורו לבקבוק..
אני גם אכלתי אחרי המסיבות בחוץ וקיצר אחי באמת שלא חסכתי ואני בזבזתי יותר מכולם רוב החברים שלי יצאו ב3500 שקל הפסד, הקאסטל זה מקום מדהים אל תגיד בחיים שאתה ישראלי לא יכניסו אבל זה תאחלס המועדון שהכי נהנתי בו הוא גם פשוט ענק איזה 4 קומות משהו מפחיד עם זמרת ששרה ב LIVE עם ה DJ הייתי פשוט בשוק, כוסיות מטורפות כל אחת פצצה אולי 5 מכוערות ראיתי מכל המסיבה (1000+ אנשים), תמיד אמרתי שהאקסטל זה מלון שכולם מתלהבים ממנו כי אי אפשר להיכנס אליו אבל כשנכנסתי הבנתי מה אנשים מזיינים תשכל ומה כאלו שלא נכנסים מפסידים..
סה"כ נהנתי מאוד בפרוג גם שזה פאב בין הפאבים הטובים שם יש לי אפילו 2 חולצות שלהם מרוב שהייתי מושפע וגם קשית זין (כשתיהיה שם תבין) כמזכרת.
הפאבים שם זה מ10 בערב עד 1 בלילה יש רק פאבים אין מסיבות זה הסדרים שעשו שם הפאבים עם המנהלים של המסיבות והיחצנים , ב1 בלילה נפתחים המסיבות עד 4 בבוקר ככה ואז ב4 בבוקר יש אפטרים, ואללה אחי אתה לא תגיע להרבה אפטרים מניסיון נפלנו ב3 בבוקר כבר כולם כמו חיילים.
ד"א אל תקח את הדיל של הישראלים אם יציעו לך (4-5 מסיבות עוד איזה 1 אפטר פארק מיים ועוד משהו באיזה 110 יורו ) זה חרא לשווה זה מאוד מגביל אותך, לקחנו את זה גם עם השייט בספינה כולם עושים את זה אבל עדיין זה פאקינג להיות כל היום עם ישראלים מוגבלים ז המצחיק רצח שם על הספינה אבל זה לשרוף יום שלם שאפשר להיות בניסי ביץ במקום ולעשות איזה פלייפיש או בננה או לקפוץ מהצוק או איזה אופנוע ים או מה לא, קיצר אחשלו תשבו תחליטו יש לכם עוד מלא זמן, גם תמיד קובעים דברים ואנשים בסוף לא רציניים קרה לנו המון.. הייתי שם 5 יום בזבזתי 4000 שקל כולל הכל.
באמאשלי משה זה כאילו נסעתי איתך חחחחחחחחח היה לנו בול אותו דבר
גם אנחנו היינו 4, אמרנו אני אמריקאי, אחד רוסי (2 הראשונים נכונים גם חח), אחד פולני ואחד רומני.
הפיצה האט ב7.5 יורו.. אין דברים כאלה כמה אכלנו שם, באמת זה אחת החוויות מנאפה.
אנחנו דווקא אכלנו בעיקר בברגר קינג, לא במקדונלדס. יש שם ב7 יורו Double Whopper+Cheese and Bacon וזה עוד עם 2 תוספות קטנות בצד של כנפיים וטבעות בצל.
הדיל שהם נותנים באמת לא משהו, אבל כדאי לקנות מהם מראש כרטיסים לספינה, אמנם זה רק ישראלים ומוזיקה מפגרת, אבל כאלה צחוקים לא נראה לי שהיה כל הטיול כמו שהיה בספינה. אני מניח שגם למשה היה בדרך חזרה הרבה נפילות על הרצפה של הספינה
תכלס שאני חושב על זה, תתעלם מההודעה הראשונה שלי וסע לנאפה במקום אמסטרדם.
שמע אחי בוא אני יגיד לך דבר כזה
אם ת'מחפש את כל ההתקרחנות וזה, לך לנאפה, אתה תהנה
אם אתה מחפש לשבת בבית לדפוק באנגים ועוגיות חשיש זרום על אמסטדרם
לדעתי, מהספורים של חברים, נאפה זה אותו סטייל של אילת
כל יום מסיבת פאבים וים
רק ברמה טובה יותר למה כמו שאתה יודע המסיבות באילת זה בררה אבל אותו עיקרון רק על רמה
וואלה לכו תארגנו טיול וואלה זה כיף יהיה לכם..
אני חם על איביזהההההההההההה
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
thailand
בן דוד שלי תכנן
אתם מתכננים לעשן?אם כן אני יכול לעזור חח