ימח שמם ..
|
|
חחחחח הבני זונות האלה לא שווים שיט
אני קיבלתי את העדה הרוסית כל החיים שלי
והתנהגתי אליהם יפה
אני בטוח שיש עוד המון כמוני..
ואם אני אראה בנזונה כזה ברחוב עם צלב קרס אני מתחרע עליו יהיה מה שיהיה
מצידי שאני יאכל מכות גם..
דייייייי, אם הם היו מוציאים את ה"סבל" שנגרם להם, ע"י ביטוי בכך שהם אוכלים ביצי הפתעה של קינדר או דברים כאלה אז מילא... אבל לא חשוב מה עשו להם, אין להם פה שום זכות לנצל את חופש הביטוי ע"י התבטאות נאצית...
אחרי שכמעט לכל אחד הלך מישהו מהמשפחה פה, אני לא מבייייייןןןןןןן איך אתם מגינים עליהם!? רבאק!
גם ה*טלר עימך שמו, אמר שהיהודים אשמים, ואחרי שהראה לעם שלו עד כמה שהיהודים אשמים, הלכו לנו 6 מיליון!!! אז בבקשה, הרי אתם יודעים בוודאות שזאת לא אשמת היהודים "שוב"... זה פשוט שריטה שלמה שלהם..
דבר ראשון, מספיק לזיין תשכל.
במה שונה העלייה מברית המועצות, מהעלייה מאתיופיה למשל?
לאתיופי אף פעם לא קראו "שחור מסריח", "כושי במבה", ופיקפקו ביהדותם?
וגם הם לא ידעו את השפה בהתחלה וגם להם היה קשה.
אז מה שהם עשו היה להפוך לאנטישמים?!
אתה מקשר בין שתי דברים, שהקשר ביניהם הוא קטן, אם בכלל.
אם כבר, הדעות והאמונות שלהם, הם כתוצאה מהחברה שהם גדלו בה
לפני העלייה ארצה, דייהנו מברית המועצות לשעבר ושאר המדינות הנכנסות תחת אותה קטגוריה, חס וחלילה אין פה הכללה, כי תמיד יש ויש.
אז לפני שאתה זורק שטיות לאוויר, תעצור קודם, ותחשוב.
נערך לאחרונה על ידי yttt; 30-11-2008 בשעה 13:31.
פשוט בושה לאן אנחנו מדרדרים:\
שמעו אני רוסי מלא למישהו יש עם זה בעיה?
אני גם כשאני רואה את זה אני מצידי שיהרגו אותם אל תכללו את כל הרוסים בעניין הזה.
אני בעצמי הולך לצבא בע"ה מתגייס להיות לוחם לעומת ים מרוקאים ועירקים וכל השאר שהולכים להיות ג'ובניקים ומורידים פרופיל בכוונה אז חלאס להיות ילדים מוגבלים הרי כולם אותו דבר ומי שחושב אחרת אז הוא ילד פג והוא נולד באינקובטור והוא כמעט מת בלידה שלו והרמה השכלית שלו נפלה ל0.
![]()
נערך לאחרונה על ידי grass; 30-11-2008 בשעה 14:08.
רוסים לא רוסים ילדי כאפות או לא אבל אותם צריך להשמיד...
במילה אחת פשוטה הם מושפעים ולא יודעים עדיין את המשמעות של נאצי.
ואם הם יודעים תמשמעות ועדיין קוראים לעצמם ככה צריך להשמיד אותם.
ולא צריך להצדיק אותם כי אלה מנייק שהם בחבורה לא רואים ממטר ואין להם כבוד בגרוש.
יש כמה שבאמת השפיעו עליהם כמו הילד הקטן הזה עם הכובע על הראש שאמר שהוא נאצי וכל זה,אבל הם יכולים למות מצידי..בסדר צחקו להם על המבטא..זאת לא סיבה לשחק לי אותה נאצי..
ותראה לי איפה בדיוק אמרתי שהרוסים בהתחלה היו ילדי כאפות? דיברתי בכלל על המוצצי זין שהראו במקלט שלהם..
ואגב-אני בטוח שרוב הרוסים הדחויים האלו שהראו בסרטון הם במקרה נוצרים שעלו רק כי המצב היה קשה ברוסיה. האלו היהודים לא היו מתנהגים ככה כי הם מרגישים שייכות לארץ.
*עכשיו ראיתי שהביאו לך דוגמא על האתיופים.גם הם עולים חדשים וגם להם צוחקים על המבטא,והיחס של האזרחים אליהם גרוע יותר מהיחס של האזרחים לרוסים(שונאים ת'צבע עור) אז למה אתה לא רואה חלק מסתובבים עם ראש מגולח?
נערך לאחרונה על ידי LeBron; 30-11-2008 בשעה 16:12.