|
|
אשכרה כל העולם נגדנו, אם כל העולם היה איתנו אולי היינו מצליחים לשחרר אותו, אם אני הייתי הרמטכ"ל הייתי נכנס באימאימא של החמאס ולבנון הייתי משמיד אותם ושיהיו בדפי ההסטוריה מי הם חושבים שהם?!?!
שיחשבו המדינות האחרות מה שהן רוצות הן על הז*ן שלי .
אם נשמיד את לבנון והחמאס כל הערבים בעולם יפחדו מאיתנו!
אני לא מאמין עליכם!!
אפילו שזה גלעד שליט!
אתם קופצים על כל הזדמנות העיקר לשבות!!!
ומה שובתים על חשבון גלעד!
אני בטוח שכול ה"חכמים" שפה באותו היום, ילכו לבית ספר
אם באמת ישבתו ואני אראה שגם כמה חברים שלי רוצים לשבות אז אני אשבות איתם
נשחק GTA IV![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
ואיך זה קשור? שובתים על חשבון גלעד?
אני אישית גם ילך להפגנה במידה וזה יהיה באמת רציני,
"לשבות על חשבון גלעד" לא יכול להיות מושג הגיוני כל כך, נתחשב בעובדה שאם לא נבוא ירשם לנו חיסור בכל מקרה, ככה שאפשר להבריז בלי שום קשר וההשלכות יהיו אותן השלכות.
תחשוב קצת לפני שאתה כותב הודעות סתמיות ידידי.
דוגמא שיחררנו 1000 מחבלים 999 הפסיקו לעסוק בטרור
1 ממשיך האחד הזה יורה קאסם הקאסם פוגע בבית הבית קורס משפחה שלמה מתה למה? למה החיים שלו שווים יותר?
האם אתה יכול להגיד ב100% שהוא חי? מישהו דיבר איתו?
מישהו ראה שהוא חי? איך אנשים קובעים עובדות?!
אתה מודע לעובדה שאתה תמגייס אתה נשמע שאתה כאילו הופך
לרכוש צהל ואתה מכיר את המשפט "טוב למות בעד ארצנו"?
אני מעריך את זה שהוא משרת בצבא ונלחם בשביל שלי לך ולכולם יהיה בית!
אבל אין זה מצדיק את העובדה שחייו שווים יותר מאנשים שיכולים להיפגע מפיגוע\קאסם
אני דיי בטוח שאתה גר במרכז ככה בשאנטי שלך אין לך לא קאסמים ולא מחבלים בראש אם מישהו נראה מפחיד עם מעיל שחור כזה אתה בכלל לא תחשוב על מחבל אז בשדרות יישובים וחזיתות אחרות זה שונה! כל דבר יכול להיות חשוד כל איש מוזר יכול להיות מחבל ששחררו בשביל
גופה(רוב הסיכויים) או מישהו חי
אני נגד שיחרור אלה אם זה 1:1
אני מאמין שהאנשים במדינה שלנו מבינים את חומרת המצב, שחייל שהגן עליהם נחטף וכבר 900 ימים בשבי.
בכל מקרה, אם לא תצא הודעה רישמית ממועצת התלמידים הארצית על כך שהשביתה מצידם, כולם יקבלו חיסורים גם אם כל הבתי ספר לא יגיעו, ככה שאין בדיוק הבדל אם הם לא יבואו באותו יום או ביום רגיל.
נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 17-12-2008 בשעה 00:47.
אני הולך!!!! למען גילעד!!!!!!!!!!!!!!
דברים כאלה אף פעם לא מצליחים למרות שבכיף הייתי שובת אם הייתי יודע שזה היה משנה משהו אין לי מה להפסיד ביום אחד של לימודים.