חרא מסיבה.
חרא מסיבה.
Electro FTW
|
|
תגובה מס' 8
כן רצח..
היה דקירות וזה חראז מסיבה.
חחח ב2 הלכו הביתה.
75 כרטיס עלה לזה שמעלי.
נערך לאחרונה על ידי yossi menashe; 25-12-2008 בשעה 12:48.
דניאל קסל לא נדקר.. והוא לא מת
זה סתם שטויות מה שאמרו
ותראו תגובה של איציק הספר
להגיד את האמת .כואב לי הלב .וכנראה שאני לא יחזור לעשות מסיבות יותר .
ניסיתי לעשות לכם רק טוב.לקחתי מועדונים הכי טובים והכי יקרים שיכלתי .אבל כנראה בארץ הדפוקה שלנו כולם מושחטים .
קשה לתפקד בעולם המסיבות ..ואני רוצה לחשוף כאן הכל .כל מה שהיה .אולי תבינו .כמה דברים .
כשחשבתי לעשות מסיבה בהאנגר .חשבתי להגיע למקום גדול .טוב .שהפעם לא יהיה לי לחץ בסלקצייה .
ראיתי מקום יפה ואיכותי מולי וגדול..והלכתי על זה ..נתתי הכל .ההוצאות של המסיבה היו 120 אלף שקל .
אבל אמרתי שווה לי .שלא לראות את המראות של דחיפות ולחץ בחוץ .
היתי בטוח שהכל יהיה כמו שצריך שזה יעבור ממש טוב .שיהיה כיף .אחרת לא היתי מתקרב לשם .
הגעתי למנהל הכללי של ההאנגר .הוא הודיע לי שיש לי מקום להכניס בשפע והתפאר בזה שיש לו מקום להכניס בשפע בלי הגבלה .
אני מבחינתי רציתי שיהיו בהאנגר 3000 איש ..ותכלס ככה זה קרה .בסופו של דבר .הבטיחו לי 8 סלקציות בכניסה .
במציאות הם נתנו לי סלקצייה צדדית .ולמה ?? כדי לישמור על השירותים של ההאנגר .הם השכירו שירותים כימיים בחוץ .
ולא פתחו את הסלקציות הקדמיות .יום לפני ההאנגר התחננתי אליהם .עזבו את השירותים בחוץ .הכי חשוב זה הסלקצייה .
אבל הם בשלהם ..הם ניצלו תעובדה שכבר שילמתי מראש והיתי תלוי בהם כמו בכלוב .
הבטיחו לי שומרים מיומנים .שיכניסו את כולם מהר .גדרות שאי אפשר לפרוץ .וככה לא יהיה לחץ בכניסה .תכלס בפנים .
ההאנגר היה בכלל לא מלא ..לקראת השעה 12 וחצי שמעתי את האיש האחראי להאנגר .אומר לשומרים תאטו כניסה .
אני לא הבנתי למה ...הגעתי ליד הגדר של הכניסה .צעקתי .ביקשתי התחננתי .תכניסו אנשים .והם בשלהם .עובדים לאט .
עד שהקהל איבד סבלנות .(ובצדק ) ופרץ תגדר של הכניסה ..חברת האבטחה של המקום סגרה תכניסה .
ראיתי ילדים צורחים .צרחתי לכולם כבר לא היה לי קול .לכו לעמדת אבטחה .הם לא יפתחו תשערים .
תלכו לעמדה כדי שהיפתחו ..ניסיתי לשכנע את המנהל לפתוח תכניסה .תוך כדי שילדים צורחים עלי .
אבל ניתקלתי באוזניים אטומות .אפילו אני נשארתי בחוץ .סגרו עלי תשערים .בצעדי יאוש ניסיתי לפנות לקהל
אבל לא היה איכפת לו .אמרתי לו תתרחקו מהשערים שיפתחו לכם ..אבל אף אחד לא האמין .
ביקשתי מההאנגר 8 פתחי סלקצייה .קיבלתי 4 ...הקופות לא היו כמו שרציתי .ותיכננתי מהתחלה .
בהאנגר חשבו שהם יודעים הכל .לא נמכרו יותר כרטיסים ממה שההאנגר מסוגל להכניס כל הסיפור היה שהם לא עשו
את הסלקציות כמו שאמרתי להם .הגיע המשטרה וסגרה את המסיבה בגלל מקרי אלימות בחוץ .
ותאמינו לי אני לא יודע אם זה מעניין אתכם ..ואני יודע שעברתם חרא וגהינום .שציפיתם וחיכיתם למסיבה בחנוכה ..
אני רוצה שתדעו .שבעלי מועדונים .הם בעלי המועדון .ותמיד ישלטו במארגן האירוע .ויכתיבו עליו דברים .
לי ממועדונים נמאס כבר .ואני כנראה יעזוב את עולם המסיבות ..ניסיתי לשנות .ולתת משהו טוב בארץ הזו .
אבל כנראה שבמדינה שלנו אי אפשר .כי הכל רקוב מהיסוד .כולם משקרים על כולם ומרמים את כולם .
אתם סתם מוציאים וכותבים פה על דניאל קסל ..דניאל קסל לא קשור בכלל למה שקרה ..הוא ייחצן כמו כל יחצן למסיבה .
ועבר גהינום .אבל הוא לא היה אחראי למה שקרה שם ..אז תרדו ממנו .בכלל לא היה לו שליטה על האירוע
אני ניסיתי לתת הכל .
נערך לאחרונה על ידי Dj.BaRaKc; 25-12-2008 בשעה 13:12.
Dj BaRaK Cohen
חשבתי ללכת .. בסוף הלכתי למסיבה אחרת היה פצצה
טוב..נקווה שהוא מספר יותר טוב מאשר יודע לארגן מסיבות חח