ברק =\
בנימין נתניהו (הליכוד)
ציפי ליבני (קדימה)
אהוד ברק (העבודה)
אביגדור ליברמן (ישראל ביתנו)
אלי ישי (ש"ס)
רפי איתן (הגמלאים)
דניאל הרשקוביץ (הבית היהודי)
פאר ויסנר (הירוקים)
חיים אורון (מר"צ)
אפרים סנה (ישראל חזקה)
ברק =\
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
|
|
אם ליברמן יבחר לא יהיו מלחמות עם הערבים.
הם יפחדו לדבר אפילו.
פורסם במקור על ידי פרסי קלאסי![]()
חיים בסרט?
אתה מביא לפה ראש ממשלה מזדיינת שנכנסת להיסטריה שנופל קאסם?
בוא נראה אותו במצב של מלחמה[/quote]
בחרתי בציפי לבני רק כי אין לדעתי אף מתמודד ראוי יותר, אהוד ברק לא מתאים לראשות הממשלה, וכולנו יודעים את זה, וביבי - את הנזקים שלו במדינת ישראל הוא כבר עשה, ראינו איך נראתה המדינה כשהיה ראש ממשלה, ומה קרה לכלכלת ישראל כשהיה שר האוצר...
אין אף מתמודד ראוי, אבל מבין האפשרויות אינ רואה רק את ליבני.
נערך לאחרונה על ידי The Hangover; 30-01-2009 בשעה 15:02.
Liberman blat mavet la aravim
יש פה יותר מידי זייני שכל שלא מבינים בשיט.
מי הטמבל שייחבר בליברמן תגידו לי?
הוא כולו בפוזה שלו כאילו הוא איש עם לב קר שהולך להנחית טיל אטום על עזה.. הוא רק לא עושה חשבון שעזה זה שתי מטר מפה ושנזק ייגרם גם לנו, ולאו דווקא מבחינה חומרית.
ליברמן, הייתי בוחר בו אם הוא לא היה נכנס בהתחלה עם אולמרט.. איך ימין קיצוני יכול להיות בממשלת מרכז שמאל, שחושבת איך לצאת מעזה לפני שהיא נכנסה.
ביבי עשה פעולות בממשלה שעלו לו בכיסא ועובדה שהרבה שונאים אותו בגלל שהוא הוריד קצבאות ועאלק דאג לעשירים- המדינה הייתה במצב של שפל, את כל מה שהוא הוריד הוא שם בשוקי ההון והרוויח (ובכך הציל את המדינה ויצא מגרעון של 9 ספרות.)
בקשר לזה שהוא דואג לעשירים? לעשירים היה הרבה כסף אז תארו לכם שמשחקים בשוקי הון באחוזים של 4-3 אחוז עליות.. מי שיהיה לו מיליון ירוויח יותר מיזה שיהיה לו 5 אלף, מה לא ברור?
ביבי הציל תמשק ומה שקדימה עשתה עכשיו עם המלחמה זה גירעון של 5 מיליארד+ותוסיפו לזה נפילות במשק בכל העולם ושהכלכלה בקושי מתפקדת, מצב כמעט בלתי הפיך..
רק ביבי יכול להציל פה תמצב.
ליכוד=ימין.
עבודה=שמאל.
ליברמן=ימין קיצוני.
קדימה=זיקיות.
שלום כבר לא יהיה פה..
60 שנה אנחנו בסיכסוכים ודיבורים משלום.
איך עוד לא הגיעו למסקנה שכנראה משו פה לא בסדר.?
צריך לבצר את עזה לבנון ושיעשו מה שהם רוצים.
יעשו בלאגן? להכנס, להרוג להרוס.
נערך לאחרונה על ידי henry14; 30-01-2009 בשעה 16:41.
הליכוד זה לא טוב. הצבעתי לעבודה
נורא קשה מזל שאין לי 18 למה ליברמן הדעות שלו נורא קיצוניות ומפחיד לחשוב עם יהיה לו הרבה מנדטים מה יקרה בממשלה .... כאמור אין לבנאדם כל כך הרבה ניסיון אולי בדיבורים אך לא במעשים כמה מהדעות שלו נורא נכונות לגבי הערבים אבל יהיה נורא קשה לטפל בהם וגם הם שוללות את זכות הדמוקרטיה ..
בחלק מהדברים אני עם ליברמן אך הוא קיצוני שזה מפחיד
לגבי לבני היא אישה לא רואה אישה בממשלה חד וחלק אתם יכולים להגיד הרבה דברים על זה אבל זה מה שאני חושב שלא יהיה לה מספיק תעוזה וכוח ..שרת החוץ זה טוב
לגבי ברק מה שהוא עשה היציאה מלבנון עדיין לא ברור עם זה היה מצב טוב אך כשר ביטחון הוא טוב
ביבי שר האוצר שהיה עשה מהלכים נכונים אך פגע בחלק מהאוכלוסיה החלשה
וואלה אני לא יודע במי לבחור אולי ב מפלגה לניצולים לנהגי המוניות לירוקים עזבו אותכם אני נמנע
נערך לאחרונה על ידי JORDAN100; 31-01-2009 בשעה 00:18.
אם יש גן עדן, ככה זה נראה. אם יש גיהנום, ככה זה מרגיש
ליברמן איש מפחיד :-/
וטוב שיהיה לו אחד כזה בשלטון!!!!!
אסור להתעסק איתו
אין נאמנות אין אזרחות משפט גדול (נכון וצודק!)...
ליברמןן