תראה את הסרטון
|
|
מזל טוב, תתחדש :]
יאזבל איזה כיף לך [=
מזל טוב!!
כשאני רואה תגובות כאלה אני מבין את ההתלהבות,תתחדש!
אני הראשון בפורום שקיבל,ואם אתם שואלים איך אני יודע את זה... זה בגלל שביום הראשון שזה יצא בחו"ל הייתי בחופשה... אז הכרחתי את המשפחה שלי להפסיד יום מהטיול ולעמוד בתור לחנויות כדי לקנות WII...
ויש לי גם צ'יפ,ואם אין לך תזכור את המשפט הזה:
WII עם צ'יפ
ו...
WII בלי צ'יפ זה עולם אחר...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
רואים שאתה אחד שאין לו מושג בקונסולות,הפלייסטיישן והWII זו ליגה שונה לחלוטין. לכל אחד יתרונות וחסרונות... ואת האמת,הWII לא רואה את הפלייסטיישן!!!
לי יש WII אממ תתחדש =]
מנהל פורום רקעים למחשב ותוכנות להורדה לשעבר .
http://www.youtube.com/watch?v=No42Zq9KlyE
חחח נראה לי אתה מחרטט למה לפני כמה זמן אמרת זכית בעוד משהו
בכל מקרה מזל טוב
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אל תחרוש עליו יותר מדי.... שלא יימאס![]()
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי