לא מכיר
30 second to mars
לא מכיר
30 second to mars
|
|
Beatiful Lie
Chuck Berry
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
כבר עשית
תנסו לא לחזור על אותם אמנים
R.E.M
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Losing My Religion
Led Zeppelin
לשעבר RedBox
immigrant song
Opeth
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
the moor
marduk
לא מכיר
The Kooks
לשעבר RedBox
לא אוהב אבל בשביל הפרוטוקול:Naive
SOAD
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Chop Suey
Kelly Clarckson =]
לשעבר RedBox
מזה קשור לפה?
*מדלג*
Iron Maiden
Moon Child
Led Zeppelin
Since ive been loving you
radiohead
מה אתה אידיוט אסף?
קלי קלרקסון (למרות שהיא פקצה) שרה רוק.
לא פופ, רוק.
נערך לאחרונה על ידי Injection; 21-04-2009 בשעה 20:21.
לשעבר RedBox
Paranoid Android
Fleetwood Mac
dreams
אני אדיוט?אני זה ששומע קלי קלארקסון?
זה כמו שתגיד שהאחיות ג'ונאס זה רוק
Van Halen
Get And Jump חחח זה השיר היחיד שאני מכיר מהשירים שלו
U2